Ako prekonať samotu a nájsť priateľov?
Prepáčte že zase píšem neviem kde sa mám ozvať už nemám nikoho na pokeci mi nikto neodpise na msg tiež ne naživo nikoho nemám. Strašne mám nervy keď vidím koľko je ľudí vonku rodín a ja nemám sa ani komu pozdraviť. Vôbec nemôžem spať psychiater zase len tabletky mám brať ku psychológovi už nechodím nevedel čo somnou. Chcem kamarátov frajerku nedá sa tá samota už vydržať. Doplacu mi je že prečo ja nikoho nemám. Už nechcem ísť na psychiatriu zase len preto že mi je smutno.
@tobias123321 tak to je veľmi zlé, som bezradný čo s tebou.
@berenika39 poznám všetky píšem si s nimi pravidelne ale dik
@jaja20 Neviem odpovedať ja ne som sibnuty žeby na psychiatrii som sa cítil že som medzi svojimi. Z chlapcami v pohode tam sa dalo vychádzať pokecať ale bol som na mužskom čiže z dievčatami som nebol čo je škoda trošku 🙈
Mas dobru "vyridilku"... vyber si vonku babu a oslov ju. Zufaliek je nasobne viac, ako zufalcov. Mas velku sancu, len sa do toho pustit, zlavit z narokov, ak chces miss 2022😅
Ako sa máš dnes

@tobias123321 Nepomohl by ti tento odkaz od Koníka? https://www.modrykonik.sk/faq/zo-zivotnej-situacie-uz-nevidim-ziadne-vychodisko/