Ako prekonať smútok po strate partnera?
Boli sme spolu s priatelom len par tyzdnov ale po vsetkych tych nevydarenych vztahoch som konecne mala pocit ze on je ten pravy, bola som strasne vdacna osudu ze mi do zivota poslal prave jeho..lenze potom sa to cele posralo....on necakane chorel a zomrel...a ja neviem ako ist dalej...bez toho aby som stale myslela na to ake by to bolo keby.....keby sme boli spolu, keby bol tu....mali sme tolko planov kam vsade by sme sli, co by sme robili....a ono sa to vlastne nikdy nesplni....a ja sa tak strasne trapim....citim sa strasne osamela aj ked paradoxne mam dieta aj kamosky a rodinu ale ten partner mi velmi chyba.....
Za pár týždňov vzťahu ochorel a zomrel ... celé sa to POSRALO ... ja neviem, celé divné mi to príde ... zasa nejaký troll?
@dzulli1980 ano, necakane, zo dna na den....jeden den sme boli spolu bol okej, o 2 dni na to siel do nemocnice a uz z nej po svojich neodisiel
Však napíš, prečo zomrel ... na akú diagnózu ... dostal infarkt, niekto ho fyzicky napadol, či?
Však napíš, prečo zomrel ... na akú diagnózu ... dostal infarkt, niekto ho fyzicky napadol, či?
@dzulli1980 dostal tazku otravu krvi, no myslim ze nie je podstatne ako zomrel....ale ze tu uz nie je
Z čoho dostal ťažkú otravu krvi? ... vieš, toto je možno pre naivné, no človek neodíde len tak zo dňa na deň, pokiaľ nejde o infarkt, haváriu atď.
Z čoho dostal ťažkú otravu krvi? ... vieš, toto je možno pre naivné, no človek neodíde len tak zo dňa na deň, pokiaľ nejde o infarkt, haváriu atď.
@dzulli1980 co je pre naivne? Nie, nezomrel zo dna na den, pisem ze to prislo zo dna na den, v nemocnici bol niekolko mesiacov, no ja som sa s nim uz nemala moznost ani rozlucit.....
Boli ste spolu pár týždňov, on bol v nemocnici pár mesiacov ... kus divné, či?
Človek, ktory smuti za partnerom, nepoužije pre jeho smrt výraz "posralo" sa to...
Ach, tie prázdniny...dnes ráno aspoň 3 diskusie založené detmi.
Človek, ktory smuti za partnerom, nepoužije pre jeho smrt výraz "posralo" sa to...
Ach, tie prázdniny...dnes ráno aspoň 3 diskusie založené detmi.
@barka1 dobrý point, tiež mi zomrel partner a nikdy by som nepoužila takéto slovo v tejto súvislosti. Inak ani tie časy mi nesedia. Mám v rodine niekoho, čo tiež mal otravu krvi a teda nebol v nemocnici mesiace. Nedožil sa rána...
Ak to nie je vymyslená téma, hned mi pri tom napadlo, ze to moze byt nejaký podvod (ak je to real, tak sorry, ale píšeš mega divne a nesedí to).
Poznáte sa par týždňov a on bol niekoľko mesiacov v nemocnici. Stretli ste sa vobec niekedy? Koľko peňazí si mu za ten čas na liečenie jeho choroby poslala?
Boli ste spolu pár týždňov, on bol v nemocnici pár mesiacov ... kus divné, či?
@dzulli1980 možno ona je zdravotná sestra a dali sa dokopy na oddelení, ktoré sa nachádza ešte pred patológiou.
@dzulli1980 možno ona je zdravotná sestra a dali sa dokopy na oddelení, ktoré sa nachádza ešte pred patológiou.
@sevrin no písala, že jeden deň bolo všetko v poriadku a potom o dva dni už bol v nemocnici a nemala sa s ním ani možnosť rozlúčiť...
@sevrin no písala, že jeden deň bolo všetko v poriadku a potom o dva dni už bol v nemocnici a nemala sa s ním ani možnosť rozlúčiť...
@billy_jean šak písala že v nemocnici bol niekoľko mesiacov! Niekto si tu s nás zase robí našich deväť.
@billy_jean šak písala že v nemocnici bol niekoľko mesiacov! Niekto si tu s nás zase robí našich deväť.
@sevrin no veď je to celé vymyslené. V nemocnici bol niekoľko mesiacov a ona sa s ním nemala možnosť rozlúčiť.
A čo ak to nie je vymyslene? Ste s tým v pohode, že v takom prípade ubližujute nešťastnej žene?
Na druhej strane, ak by to aj bolo ale reakcie by boli empaticke, neublížilo by to nikomu..
Dakujem vsetkym za vase konstruktivne rady.....mala som vcera vypite a plakala som pritom a mozno som to napisala trochu zvlastne, no dufam ze raz ked tu budete vy hladat pomoc, tiez vas nebudu spochybnovat.....zivot pise casto zvlastne pribehy takze vela stastia aby sa vam to co mne, nikdy nestalo.... ja vam nie som povinna vysvetlovat nas pribeh, cakala som nejake rady od zien co si tym mozno presli ale nevadi....
Tak ale keď niečo píšeš na fórum, tak musíš to písať tak aby to malo hlavu a pätu aj keď máš vypité. Toto fórum je známe tým, že sa tu zakladajú všelijaké divné témy pritiahnuté za vlasy, tak sa nediv, že hneď boli také reakcie.
To čo sa ti stalo, je smutné, čas to vylieči, aj keď to môže trvať roky, holt svet nie je ideálny a nikdy ani nebude.
@dzulli1980 môj kamarát takto zomrel. Z plného zdravia dostal najprv hnačky a vracal, bolo to dosť zlé, tak ho po pár dňoch hospitalizovali a o ďalšie 2 dni už bol mŕtvy. Otrava krvi - septický šok. Z čoho presne to mal sa nezistilo, ale stáva sa to…
Ale potom zas autorka písala, že pár mesiacov bol v nemocnici, tak neviem.
@dzulli1980 môj kamarát takto zomrel. Z plného zdravia dostal najprv hnačky a vracal, bolo to dosť zlé, tak ho po pár dňoch hospitalizovali a o ďalšie 2 dni už bol mŕtvy. Otrava krvi - septický šok. Z čoho presne to mal sa nezistilo, ale stáva sa to…
Ale potom zas autorka písala, že pár mesiacov bol v nemocnici, tak neviem.
@dixitka ani jemu nezistili z coho...a ano bol tam niekolko mesiacov lebo sa z toho dostal a potom zas dostal sepsu. A takto niekolko x....Nevedia z coho bohuzial ale trapil sa dlho, bol v kome niekolko x, vystriedal niekolko nemocnic no nikde mu nevedeli pomoct, bol to zdravy aktivny chlap....nemam najmensi dovod si vymyslat a zakladat zbytocne temy....
Bohužiaľ život píše aj smutné príbehy a ty sa len musíš naučiť ísť ďalej.
Môžem napísať koľko mal rokov?
Ahoj, velmi ma mrzi co sa ti stalo😔 Taketo situacie su tie najtazsie v zivote. Napisem to napriamo, cas nepomoze k tomu, aby si zabudla, to nezabudnes nikdy, len cas zmierni bolest, pojdes postupnymi krockami dalej, a po dlhsom case sa vzdy pri myslienke na neho usmejes lebo kazda spomienka ta zahreje pri srdiecku. Co ti mozem dat ako radu, urcite tu bolest nezapijaj alkoholom...vela ludi veri takym mytam,ze alkohol utlmuje bolest-mozno fyzicku, ked sa porezes ano, ale nie dusevnu, alko dusevnu este viac prehlbi. Radsej sa vyplac aj z podoby ako sa hovori, slzy su tiez ocistou duse a pokial citis,ze to nedavas, tak kludne sa nehanbi vyhladat psychologicku alebo terapeutku na par sedeni♥️ Posielam objatie🤗
Ahoj, velmi ma mrzi co sa ti stalo😔 Taketo situacie su tie najtazsie v zivote. Napisem to napriamo, cas nepomoze k tomu, aby si zabudla, to nezabudnes nikdy, len cas zmierni bolest, pojdes postupnymi krockami dalej, a po dlhsom case sa vzdy pri myslienke na neho usmejes lebo kazda spomienka ta zahreje pri srdiecku. Co ti mozem dat ako radu, urcite tu bolest nezapijaj alkoholom...vela ludi veri takym mytam,ze alkohol utlmuje bolest-mozno fyzicku, ked sa porezes ano, ale nie dusevnu, alko dusevnu este viac prehlbi. Radsej sa vyplac aj z podoby ako sa hovori, slzy su tiez ocistou duse a pokial citis,ze to nedavas, tak kludne sa nehanbi vyhladat psychologicku alebo terapeutku na par sedeni♥️ Posielam objatie🤗
@motylik2559 dakujem....psychologicku som uz vyhladala ale pomohla mi len sa vyrozpravat no tie chvile ked som sama su tazke lebo myslim na to co by bolo keby....viem, ze zijem viac v minulosti ako v pritomnosti, len je tazke ist dalej....
Ako dlho ste teda boli spolu? Uz ste spolu byvali? Planovali ste spolocnu buducnost? Byvanie, zasnuby, svadbu?
Ako dlho ste teda boli spolu? Uz ste spolu byvali? Planovali ste spolocnu buducnost? Byvanie, zasnuby, svadbu?
@billy_jean asi 2 mesiace, bavili sme sa o vela veciach, o byvani, dietati, ako a kde by sme casom chceli zit, o dovolenke. No obaja sme boli velmi opatrni lebo to vsetko slo az prilis hladko...pytali sme sa sami seba ze co sa pokasle...proste obaja sme mali za sebou vztahy ktore takto nevyzerali ani na zaciatku...

Za pár týždňov vzťahu ochorel a zomrel ... celé sa to POSRALO ... ja neviem, celé divné mi to príde ... zasa nejaký troll?