icon

Ako prekonať ťažké rozchody a pocity žiarlivosti?

katka996
21. nov 2023

Ahojte, volám s Katarína mam 27 rokov ..chcela by som poradiť ...mala som partnera 4 roky veľmi som bola zaľúbená bol to chlap do voza aj do koča. Dobre vyzeral a so ženami to vedel. Ale stala sa taka vec že posledný rok nášho vzťahu začal ten šarm využívať aj pri iných ženách nie len pri mne..Podviedol ma aj keď som veľmi trpela odpustila som mu pretože som ho ľúbila viac ako si viete predstaviť..lenže on si na to podvadzanie zvykol ..aj ja moje odpušťanie..robila som čašníčku v jednom bare a stretla som tam iného muža čo mal o mňa záujem tak som toho svojho priateľa opustila..strašne plakal a chodil za mnou že sa zmení a že chce mať so mnou rodinu..ale ja som ho už nechcela ...No do nového partnera som sa nevedela zaľúbiť po roku sme sa rozišli..a trochu ma bolí keď vidím svojho ex po boku novej partnerky s dieťaťom..zostali sme za dobré

Strana
z2
miriam11
22. nov 2023

@katka996 čudné, že je ti ľúto za neverou. Nebolo by to iné. Choď ďalej.

barborachors
22. nov 2023

@katka996 vies, on je chorý. Trpí erotomaniou a dobre ze si ho nechala. Ano, taki dobre sexuju a maju velke pohlavne prirodzenie a šarm. Ale nie len pre jednu partnerku. Príroda mu nadelila, tak sa snaží oplodniť co najviac zien. Ak chces dieta a rodinu, vyberaj si menej atraktívneho muza, skromného a hanblivého. Tam je menšia sanca nevery, aj ked u mužov nikdy nevies…

vrabcek15
22. nov 2023

@katka996 Ahoj Katka, skús sa na to pozrieť ako na životnú etapu a "zavrieť" za tým knihu ☺️.. určite nemusíš ľutovať, že nie si s mužom, ktorý kade chodí tade podvádza.. možno ťa drží len spomienkový optimizmus 🙂 a hlavne zíde z očí zíde z mysle ☺️

miadi
22. nov 2023

@katka996 ty vobec nevies co je to laska . Keby ta miloval nehladal by rozkos tela s inymi. Plakal ze prisiel o naivku pri ktorej sa mu veselo dalo podvadzat. Myslel ze taku husicku co mu bude odpustat nevery uz nenajde. No nasiel a priputal si ju dietatom velmi rychlo . Aby to nemala take lahke ho odkopnut ako si to mala ty. Ty by si mala vyhladat odbornu pomoc ked nevies sa z toho vztahu spamatat . Nebudes mat sancu sa do nikoho zalubit kym stale snivas o ex.

katka996
autor
22. nov 2023

@miadi Ďakujem za úprimnosť ja viem čo je láska ..my sme sa kedysi aj ľúbili ale je normálne že tá láska časom vyprchá u niekoho skôr a u niekoho zas neskôr...nie som zas taka naivná viem si otvoriť aj ústa keď treba ..a jeho terajšia partnerka nech trpí mne je to jedno ako sa chová k nej

miadi
22. nov 2023

@katka996 mylis si zalubenost s laskou. Zalubenost vyprcha laska trva.

Strana
z2