Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_8d74a2 ktorá to bola téma?
@anonym_autor mozno citala diskusiu 😁
@chillibubble aj toto ma napadlo.
chcela som len na 3 týždne ten dom 🤷 akoby to bol zločin, dúfam že jej tam neopadne nová omietka herečke 🙂 a nerozumiem aký zmysel majú tieto komentáre čo sú úplne z cesty
@anonym_autor " chcela som na tri týždne ten dom ".... závidíš a to veľmi, pracuj trošku na sebe, vzdelávaj sa a nájdeš si lepšiu prácu a tým pádom snáď raz budeš tiež môcť mať to čo švagrinná...držím palec
no prečítala som si všetky komentáre,tak sa idem konečne vyjadriť
1. je mi jedno akú hierarchiu uznavate vy u mňa to je mama súrodenci deti manžel
2. ano ide mi o dom a čo? majú veľký dom a v tom čase ho nepotrebujú
3. mohla by som si zaplatiť welness ale to by stálo veľa peňazí,povedala som ze mu zaplatím ale veď len symbolicky pár eur
4. spm si istá ze keby bol slobodný sám to navrhne lebo vtedy sme spolu ešte trávili veľa času, prakticky každý týždeň,aj naše deti k nemu chodili
5. odkedy sa oženil je to iný človek,a čas by mali lebo vlastné deti nemajú
6. nie som jediná ktorá si myslí že nič divné na tom nie je pustiť vlastného súrodenca do domu veď ide aj o deti 7. nedostala som sa k slovu, švagriná mi hneď na začiatku povedala že keď sa chcem opýtať na tu hlúposť čo sme vymysleli nemám to ani skúšať
8. ale cez víkend ešte budeme spolu, ešte mám 2 dni, odlietajú až cez týždeň
9. každý máme nejaké zvyky a pomery v rodine, ešte pred 5 rokmi boli deti viac s bratom ako s mojím manželom,a teraz takmer nič ledva na nejakej oslave...
tady se dá už jen napsat co řekl jeden moudrý člověk: "však aj hlúposť je boží dar".
1. je mi jedno akú hierarchiu uznavate vy u mňa to je mama súrodenci deti manžel
3. mohla by som si zaplatiť welness ale to by stálo veľa peňazí,povedala som ze mu zaplatím ale veď len symbolicky pár eur
4. spm si istá ze keby bol slobodný sám to navrhne lebo vtedy sme spolu ešte trávili veľa času, prakticky každý týždeň,aj naše deti k nemu chodili
6. nie som jediná ktorá si myslí že nič divné na tom nie je pustiť vlastného súrodenca do domu veď ide aj o deti 7. nedostala som sa k slovu, švagriná mi hneď na začiatku povedala že keď sa chcem opýtať na tu hlúposť čo sme vymysleli nemám to ani skúšať
9. každý máme nejaké zvyky a pomery v rodine, ešte pred 5 rokmi boli deti viac s bratom ako s mojím manželom,a teraz takmer nič ledva na nejakej oslave...
@anonym_autor tak ty si fakt dar boži
Ty si tak je****á až to plieska dvermi. A švagrine tlieskam, konečne asertívna osoba!
Darmo aj takíto musia byť. Drží, blbi a odvazni
To by chcelo spisat vyroky tejto zeny 😃. Chcem do domu, chcem do domu 😃. Ja som chcela len mat 3 tyzdne dom 😃. Prisli by na hotove do svojho domu 😃. To nie je cudzi dom 😃. Brat je viac ako moje deti 😃. Mama nam vzdy vravela 😃. Mama povedala 😃.
Mamou sa tu ohana ako 4-5 rocne dieta...
@anonym_8e85a1 to je tragedia, ked vlastne deti su jej menej a ten muz, to sa jej nehnusilo s nim spat, ved je cudzi a cudzie deti jej spravil 😅🤣
@anonym_4adeed ani som nestihla nič povedať, moja milá svagrinka ma totiž predbehla
@anonym_autor v tom vsetkom skus pochopit, ze to je vlastne tvoje stastie. Ak si sa neponizovala pred nimi ako to robis tu, ak si sa nevtierala s falosnou nevyziadanou pomocou a ak si sa neofucala ako cerstva pubertiacka, tak aspon este mozes zachranit tu rodinu, o ktorej basnis, ale myslis len svoje pohodlie. Je sice viac ako zvlastne, ze aj ked si sa neponukla, ze sa k nim nastahujes, ako mohla svagrina vediet, co planujes. Ale uz si sa tu zamotala viackrat, takze to nie je podstatne.
Mna zaujima naozaj len jedno - zacinas chapat aspon trosku, o com tu je rec, ak sa oprostime od posmeskov (btw zasluzenych)? Lebo ak nie, naozaj vyhladaj odbornu pomoc, to nie je hanba. Mas dve deti, tak nech im raz preboha nerobis rovnaku hanbu ako tvoja matka tebe, no ty si sa ani nebranila tej hluposti, takze mas rovnaky podiel viny. V mene tvojich dcer ta prosim, pouc sa, zmen svoje videnie sveta a zacne pracovat na sebe
@anonym_autor cením tvoju švagrinú ako ťa upratala 😀...tvoj brat môže byť rád, že má takú ženu, ktorá ho nenechá využívať materou a sestrou
No nič, ja nejak do diskusií neprispievam, ale tu mi nedá. Ja byť tvojou švagrinou, tak s tebou asi aj dvere vyrazím a viac sa s tebou nestretnem.
Takze niekto ti mininalne dva krat povie jasne, ze nie, ale ty mas este dva dni, takze este to predsa skusit? Tuto bezchrbtovost a blbost mate v rodine dedicnu?
@anonym_autor a to sa Ti nehnusilo spat s cudzim chlapom, ktory Ti cudzie deti spravil? Ty si dobre sibnuta, fakt. Takze, keby horel dom, tak utekas za mamickou a muza nechas s detmi zhoriet? Si si decka mala s bratom spravit, ale Ta nechcel, co? 🤣
Ja neverím že toto je skutočne. To musí byť vymyslené.
@anonym_autor 7. paci sa mi tvoja svagrina a to ju ani nepoznam.
8. ak ma nahodou tvoja mama od nich kluce, byt nou, dala by som este rychlo vymenit zamky.
9. aha, takze problem je vo svagrine, uz nam to je jasne 😁
@anonym_autor v tom vsetkom skus pochopit, ze to je vlastne tvoje stastie. Ak si sa neponizovala pred nimi ako to robis tu, ak si sa nevtierala s falosnou nevyziadanou pomocou a ak si sa neofucala ako cerstva pubertiacka, tak aspon este mozes zachranit tu rodinu, o ktorej basnis, ale myslis len svoje pohodlie. Je sice viac ako zvlastne, ze aj ked si sa neponukla, ze sa k nim nastahujes, ako mohla svagrina vediet, co planujes. Ale uz si sa tu zamotala viackrat, takze to nie je podstatne.
Mna zaujima naozaj len jedno - zacinas chapat aspon trosku, o com tu je rec, ak sa oprostime od posmeskov (btw zasluzenych)? Lebo ak nie, naozaj vyhladaj odbornu pomoc, to nie je hanba. Mas dve deti, tak nech im raz preboha nerobis rovnaku hanbu ako tvoja matka tebe, no ty si sa ani nebranila tej hluposti, takze mas rovnaky podiel viny. V mene tvojich dcer ta prosim, pouc sa, zmen svoje videnie sveta a zacne pracovat na sebe
@ddaassuullaa veď sa to tu rieši od začiatku? však ona vie o maminom návrhu,a navyše od včera už aj dievčatá jej chcú niečo povedať a aj marekovi
@ddaassuullaa veď sa to tu rieši od začiatku? však ona vie o maminom návrhu,a navyše od včera už aj dievčatá jej chcú niečo povedať a aj marekovi
@anonym_autor ty prečo nechápeš,že čo ty máš v hlave a berieš to ako správne, neznamená ,že je to sprvne aj pre iného
@anonym_autor a to sa Ti nehnusilo spat s cudzim chlapom, ktory Ti cudzie deti spravil? Ty si dobre sibnuta, fakt. Takze, keby horel dom, tak utekas za mamickou a muza nechas s detmi zhoriet? Si si decka mala s bratom spravit, ale Ta nechcel, co? 🤣
@anonym_8d74a2 nepísala som náhodou že každý to máme inak? ja sa netajím tým že deti u mňa majú prednosť,sme manželia ale nie sme si až tak blízki,bolo to manželstvo kvôli tehotenstvu,to rozoberať nebudem...
@anonym_autor Autorka k tomuto siahodlhemu vyjadreniu ti poviem len tolko, ze keby hlupost nadnasala, lietala by si tu ako holubicka🤦♀️🤷♀️🙄 Hlavne bod 8., pri ktorom pises ako budete spolu a mas este 2 dni...byt tvojim bratom/svagrinou, tak ta vyskrtnem zo zivota uplne (aj tak ako si pisala sa vidate malo), pretoze takuto vtirku ako ty by som v zivote nepotrebovala. A ty pises,ze kym nemal zenu ako ste sa vidali, ALE on tu zenu ma, ta doba, kedy ju nemal skoncila! Navyse zrejme pochopil aj tvoje idiotsky vtirne spravanie, ved je to az nechutne aka si....Velmi dufam a verim,ze nezmenia nazor, tak ako ti uz povedala svagrina dost jasne v bode 7! Teba by som nechcela ani za znamu, ani za susedu, nieto mat ta este v rodine. Absolutne NERESPEKTUJES co ti oni hovoria! A vobec by som sa necudovala, keby ta rezkym krokom poslali do niekam a viac ta nekontaktovali...
Jasne, zatiahni este do toho aj deti, nech zahraju na city, ako sa tlacia v byte a ako by da velmi potesili domu a zahrade :D ty musis byt vymyslena
ja by som vám ju všetkým tu dopriala v rodine, keď je taká super 😉 a navyše,brat vlastnil nehnuteľnosť ešte predtým ako boli manželia
@anonym_8d74a2 nepísala som náhodou že každý to máme inak? ja sa netajím tým že deti u mňa majú prednosť,sme manželia ale nie sme si až tak blízki,bolo to manželstvo kvôli tehotenstvu,to rozoberať nebudem...
@anonym_autor jaaj takže ty si si nedokázala vybudovať vlastnú rodinu a chceš v tom brániť aj bratovi?
Zato mat teba v rodine, je jak vyhra v loterii :D sa cudujem, ze sa s tebou vobec este su ochotni stretavat
@anonym_autor Autorka k tomuto siahodlhemu vyjadreniu ti poviem len tolko, ze keby hlupost nadnasala, lietala by si tu ako holubicka🤦♀️🤷♀️🙄 Hlavne bod 8., pri ktorom pises ako budete spolu a mas este 2 dni...byt tvojim bratom/svagrinou, tak ta vyskrtnem zo zivota uplne (aj tak ako si pisala sa vidate malo), pretoze takuto vtirku ako ty by som v zivote nepotrebovala. A ty pises,ze kym nemal zenu ako ste sa vidali, ALE on tu zenu ma, ta doba, kedy ju nemal skoncila! Navyse zrejme pochopil aj tvoje idiotsky vtirne spravanie, ved je to az nechutne aka si....Velmi dufam a verim,ze nezmenia nazor, tak ako ti uz povedala svagrina dost jasne v bode 7! Teba by som nechcela ani za znamu, ani za susedu, nieto mat ta este v rodine. Absolutne NERESPEKTUJES co ti oni hovoria! A vobec by som sa necudovala, keby ta rezkym krokom poslali do niekam a viac ta nekontaktovali...
@motylik2559 ste normálna nepreruší so mnou kontakty...je krsny otec mojich dievčat
@anonym_autor jaaj takže ty si si nedokázala vybudovať vlastnú rodinu a chceš v tom brániť aj bratovi?
@minenkaa ja mu v ničom nebránim píšem niečo také?
ja by som vám ju všetkým tu dopriala v rodine, keď je taká super 😉 a navyše,brat vlastnil nehnuteľnosť ešte predtým ako boli manželia
@anonym_autor brat,nie ty a frnda či brat obrana ,je jeho šéfka

@anonym_4adeed ani som nestihla nič povedať, moja milá svagrinka ma totiž predbehla
@anonym_autor ako ta predbehla???Ze hned na rovinu povedala,ze ich kamosi budu chodit dozerat na dom a polievat kvety???Tak to bud extremne rada,ze si sa nestihla takto dokonale strapnit ako to predvadzas tu.