Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_8d74a2 ona urobí všetko preto, aby sa rozišli. To je tá láska k bratovi. Nedopriať mu šťastie. Dúfam, že na tých maldivách zarobia na bábätko a sestrička pôjde úplne bokom. Možno jej to potom dôjde.
@tilly a potom si predstav, ze pride a zalozi temu, svagrina robi rozbroje v rodine, nechce sa s nami stretavat a hucka brata proti mne. A opise len jednu cast pribehu a kludne sa moze stat, ze sa zastanu baby autorky. Ono to zavisi tieto temy v mnohom, od uhla pohladu. Ale tu je aspon vidiet, podla jej reakcii, kde je nakoniec pravda. Toto je take zradne na tomto koniku a treba vediet citat aj neverbalne medzi riadkami.
Troll. A veľmi dobre kŕmený.
Ok, uz som viac nez presvedcena ze je to bodka, podbel a hoc aky iny fras co tu je . Uz vcera som si to myslela. Ak nie, tak sme v dobrej ri... ze takych ludi je viac 😵💫. Akurat je napisane ine pohlavie deti
Autorka konecne si aspon sla s pravdou von, ze Ti slo o ICH dom a nie o pomoc s ktorou si sa tu ohanala. Zacinam byt normalne rada ze moja svagrinna takmer nerozprava , lebo toto mat v rodine tak neviem. Moj muz by Ta sam poslal kade lahsie s takym navrhom a mohli by ste mat hoc aj velmi dobre vztahy
@ivik4 keby vie admin povedať, kto to je 😂 možno je to ona, len zmenila pohlavie deti
... mimochodom,v prípade, že odchádzame z bytu na dlhšiu dobu, tiež mi vyberá poštu, vetra a polieva kvety susedka.Nikto sa k nám nenastahuje z rodiny.
@tilly a potom si predstav, ze pride a zalozi temu, svagrina robi rozbroje v rodine, nechce sa s nami stretavat a hucka brata proti mne. A opise len jednu cast pribehu a kludne sa moze stat, ze sa zastanu baby autorky. Ono to zavisi tieto temy v mnohom, od uhla pohladu. Ale tu je aspon vidiet, podla jej reakcii, kde je nakoniec pravda. Toto je take zradne na tomto koniku a treba vediet citat aj neverbalne medzi riadkami.
@anonym_8d74a2 áno..toto som si neraz pomyslela, keď sa tu kyda na svokry, mamy, švagrine, nevesty...
Ok, uz som viac nez presvedcena ze je to bodka, podbel a hoc aky iny fras co tu je . Uz vcera som si to myslela. Ak nie, tak sme v dobrej ri... ze takych ludi je viac 😵💫. Akurat je napisane ine pohlavie deti
Autorka konecne si aspon sla s pravdou von, ze Ti slo o ICH dom a nie o pomoc s ktorou si sa tu ohanala. Zacinam byt normalne rada ze moja svagrinna takmer nerozprava , lebo toto mat v rodine tak neviem. Moj muz by Ta sam poslal kade lahsie s takym navrhom a mohli by ste mat hoc aj velmi dobre vztahy
@ivik4 jasné a ja som bodkočiarka.... už mi idete na nervy 😅
Ženy, ja mať takú sestru či švagrinú, tak oboženiem dom elektrickým plotom, na dvor vypustím 3 ostre psy, okolo pozemku hlbokú vodnú priekopu s 2 000 piraňami, a nad pozemok supy mrchožrúty
@cacianka Toto si zabila😂😂😂😂👌👌👌
@anonym_8d74a2 áno..toto som si neraz pomyslela, keď sa tu kyda na svokry, mamy, švagrine, nevesty...
@anonym_a1114d vzdy citame len 1 stranu,a podla toho sa tazko riadit veru.
... mimochodom,v prípade, že odchádzame z bytu na dlhšiu dobu, tiež mi vyberá poštu, vetra a polieva kvety susedka.Nikto sa k nám nenastahuje z rodiny.
@anonym_63fc0d každý je iný
@anonym_8d74a2 Toto si jej nemala takto napisat, lebo si jej prave dala motiv na dalsiu temu do buducna😂😂😂🙏🙈
Toto ani nemozes mysliet vazne 🙈🙈🙈 ani keby ma volal by som nešl. Je to ich sukromie a chaoem ze radsmwj poprosi kamarata ktoremu veri ze pride spravi co treba a odide. Nebude tam zbycne dlho ci na noc. Den/tyzden....
moje nervy fakt toto moze niekto mysliet vazne? A este sa aj urazit?
@anonym_63fc0d každý je iný
@anonym_autor nie,kazdy poprosi toho koho ma najblizsie pri sebe,teda susedov,kamosov ale aj rodinu,ci raz za cas nepridu poliat kvety,ale nie tam BYVAT,BYVAT;BYVAT.
Troll. A veľmi dobre kŕmený.
@anonym_ec6660 pochybujem. Takyto ludia fakt existuju 🥲
@cacianka to bola metafora
@anonym_autor v ktorom vesmire je zelanie, aby im opadala omietka, ked ti vlastny dom nedaju k dispozicii na dovolenkovanie, metaforou?
@anonym_autor v ktorom vesmire je zelanie, aby im opadala omietka, ked ti vlastny dom nedaju k dispozicii na dovolenkovanie, metaforou?
@moonlight1210 ona sa ucila len dobre, ked sa preberali metafory chybala
@anonym_autor go girl! Nevzdávaj to, ešte týždeň ostáva 😆
@tilly neovplyvňujem,nepovedala som im o tom ani slovo,dozvedeli sa to náhodou od mamy
@anonym_autor tvoja hlupa mater do zatiahla aj tvoje dievcata? Kriste toto je horsie ako nocna mora. Ako nahodou? Normalne ich sprosto nahuckala, aby zahrali divadlo pred ujcom. Uz aj ona sa tam vidi nasackovana. Ty toto dovolis? Jasne ze ano, vidina 3 tyzdnov ultra lacnej dovci na cudzi ukor. Hnusis sa mi cim dalej tym viac. Budem dufat, ze z tejto tragikomedie aspon brat vyjde slobodny a bez balvana na nohach ako ste vy. Vies o tom, za najcastesie su problemy prave v tych skvelych rodinach, ktore dokola o.tom len rozpravaju a skutek utek? Rodina je len slovo, ale rodinne puto treba budovat a utuzovat. To co predvadzas ty je uzivanie si na cudzi ucet.
Lebo - ak tvoj brat vlastnil dom uz pred svadbou, ako je mozne, ze si si ho doteraz tak neuzila, ked ste boli spolu kazdy tyzden?
@anonym_autor go girl! Nevzdávaj to, ešte týždeň ostáva 😆
@anonym_7a1d31 vikend nie??v Pondelok uz odchadzaju,preto chce do toho vydierania zapojit aj deti.
@anonym_autor Vylez konečne z mentálnej detskej izbičky a začni sa chovať jak dospelá. Rešpektuj bratov osobný priestor a právo povedať nie.
Správaš sa ako rozmaznané najmladšie decko čo reve ze mu starší brat nechce požičať svoju obľúbenú hračku.
V tvojom podaní "rodina si má pomáhať" = brat mi je povinný pomáhat do smrti lebo mamička to povedala.
už nie ste v tej detskej izbe kde si revala tak dlho až matka zo zúfalstva donútila brata nech ti tu hračku požičia a keď si ju zničila tak mu vysvetlila že veci sú na to aby sa používali.
Ze ma ten tvoj brat doma virivku? Dam ti jednu nevyziadanu radu. Ak chces zit v dome so zahradou, tak si ho kup a nedrankaj ho od brata. Ty nemas ani kuska hanby.
@anonym_7a1d31 vikend nie??v Pondelok uz odchadzaju,preto chce do toho vydierania zapojit aj deti.
@anonym_cdcad5 môže im cinknut aj na dovcu, ak by to nestihla, snáď na Maldivach majú signál🤷
@xenia65 div ze este aj na sud ho nezvazuje dat s tym, ze ma predsa aj ona narok, vsak predsa su rodina, co je jeho, je aj jej 🤣🤣 dufam, ze som autorke tymto ale nevnukla ten napad 😬😬
@heidi4 a nedivila by som sa ani, keby sa mu tam nejako vlupali pocas jeho nepritomnosti na tie 3 tyzdne, len aby si ten dom mohli uzivat (ze ved asi unikal plyn alebo na nejaky nonsens by to zvalila).
Lebo ani 100x nie tu nestaci
@heidi4 a nedivila by som sa ani, keby sa mu tam nejako vlupali pocas jeho nepritomnosti na tie 3 tyzdne, len aby si ten dom mohli uzivat (ze ved asi unikal plyn alebo na nejaky nonsens by to zvalila).
Lebo ani 100x nie tu nestaci
ak by to zaslo takto daleko ...ja verim, ze na novostavbe maju kamery... a ked tam vojdu bez toho aby im to dovolili, zavolaju policiu... ja po tolkych nie by som to asi fakt urobila...
@heidi4
Zeny, nedaju sa mi tu posielat obrazky 😭
@ivik4 jasné a ja som bodkočiarka.... už mi idete na nervy 😅
@anonym_autor lebo Ty nam nie 🤣🤣🤣
A deti im na dovolenku pribaliť nechceš? Ako dobrý krstný by sa postaral, samozrejme aj zaplatil, vy s mužom do domu, dúfam, že k bývaniu v dome by ste dostali na používanie aj ich auto, však predsa nebude tam 3 týždne len tak stáť, aj o to sa treba postarať.

@moonlight1210 ja som nepovedala že chcem aby sa poškodil, veď sme mu tam s mužom aj pomáhali
@anonym_autor a omietka nič ?