Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_9f3164 ... No lebo bratovi závidí a chce sa aspoň raz necítiť ako socka, čo sa tlačí v kralikarni s deckami a mužom. Na vlastný dom zjavne nikdy mať nebude.
A má nezdravý vzťah k svojmu bratovi a nevie sa zmieriť s tým, že je pre neho dôležitá iná žena.
@anonym_9ab3fe nieco podobne si tiez myslim len som chcela od bej vediet co ju tam uprimne taha byt 3 tyzdne akoze nieco ine a potom sa vratit do reality? .... to ki nedava vobec zmysel...
@tilly kamery podľa autorky majú, už len nový zámok a môžu baliť kufre a rýchlo smer letisko
@veronikah96 stačí kamera a alarm. My tak máme dom, v ktorom teraz nebývame. Kľúče má pár ľudí (robotníci). Kamery hlásia na apku každý pohyb okolo domu a alarm vypíname na diaľku, keď má niekto prísť
Ten alarm by už autorku asi odradil. To, keby začalo hulakat, to by nebol dobrý pobyt. Ani stuple do uší nepomôžu.
Nepotrebuješ ani nový zámok.
@anonym_autor prosim ta, vysvetli preco tam chces ist... naozaj sa vazne pytam na dovod lebo mne nedava zmysel chodit do prace/ skoly a poobede byvat niekde inde ako doma... ten dom si neuzijete predsa vobec
@anonym_9f3164 no ja by som si ho poobede a cez víkend užila,a mama tiež,ona už nepracuje,a deti víkendy a poobede tiež, muž by mal tiež kúsok oddychu on robí 12ky,asi je všetkým jasné prečo tam chcem ísť,keby som to mala doma ja tak prosím nech idú všetci ku mne
a ci pistol, 31 stran. 🙄Toto prekonalo aj sesternicu co nechcela prist na svadbu aj Hore kopcom, dole kopcom, zakruta. Dokonca aj blahej pamati Prdite pred chlapmi? a to uz je co povedat.
na 3 týždne sa tam chcem nasťahovať? ale prosím...a kamery majú,o to viac je nezmysel že by sme tam niečo ukradli a neviem čo
@anonym_autor a nechceš? A zrazu už majú aj kamery?
@anonym_9f3164 no ja by som si ho poobede a cez víkend užila,a mama tiež,ona už nepracuje,a deti víkendy a poobede tiež, muž by mal tiež kúsok oddychu on robí 12ky,asi je všetkým jasné prečo tam chcem ísť,keby som to mala doma ja tak prosím nech idú všetci ku mne
@anonym_autor ale stake neviem co take maju oni a vy nie???
@veronikah96 stačí kamera a alarm. My tak máme dom, v ktorom teraz nebývame. Kľúče má pár ľudí (robotníci). Kamery hlásia na apku každý pohyb okolo domu a alarm vypíname na diaľku, keď má niekto prísť
Ten alarm by už autorku asi odradil. To, keby začalo hulakat, to by nebol dobrý pobyt. Ani stuple do uší nepomôžu.
Nepotrebuješ ani nový zámok.
@tilly v tomto prípade skôr platí "istota je guľomet" :D
@anonym_8d74a2 mna chytaju normalne mdloby, ked tu takato hlupa zena vypisuje taketo doverne informacie o clenovi rodiny, napise jeho meno, destinaciu dovolenky v intervale cca 5 dni od pondelka, o jeho majetkovych pomeroch a ze sa vobec stara, kto je na liste vlastnictva jeho domu🤮🤪🤯 a ako prve pisala, ze pise anonymne, lebo su to zname?
Hm, bud je este 5x hlupejsia ako je mozne maximum hluposti alebo si z nas celkom slusne robi prdel a my trollicu pekne vykrmujeme
@ddaassuullaa áno sú tu známe ale to by tu museli vysedávať stále aby na to narazili, klikajú tu len keď hľadajú niečo konkrétne ohľadom detí, nečítajú takto diskusie, ale pre istotu
@anonym_autor No prosim uz je to tu, aj mama by si tiez uzila dom. Vsetci sa mu tam nastahujte 😃. Chudak uz sa bude bat ist na dalsiu dovolenku, ze zacnu zase tieto trubice sa mu tam stahovat a vnucovat.
a ci pistol, 31 stran. 🙄Toto prekonalo aj sesternicu co nechcela prist na svadbu aj Hore kopcom, dole kopcom, zakruta. Dokonca aj blahej pamati Prdite pred chlapmi? a to uz je co povedat.
@viestta nemas link na hore kopcom - dole kopcom? Uz to bolo viac x spomenute a ja furt neviem a teda by som si rada precitala 🤣
@anonym_autor tam nejde o to, že chceš niečo ukradnúť. To si nikto nemysli, že by si chcela. Ide o to, aby ti nenapadlo byť v tom dome napriek ich nesúhlasu
@tilly no tak okná im nerozbijem, uvidíme čo nakoniec povedia
@anonym_autor Ale zabúdaš na jeden fakt. Ten dom nie je váš, takže je absolútne nepodstatné čo by si chcela alebo robila ty
@anonym_autor kedy nakoniec? ... to naozaj este chces skusat ich trpezlivost? ...ved uz 2x sa vyjadrili ze NIE
@anonym_autor byť tvojou švagrinou tak ťa poslem do p**e,lebo ty nereaguješ na slovo NIE
Po posledných komentároch som přesvědčená, že celá diskusia je fejk..resp téma.Lebo ak nie tak autorka ty nielen že si blbá ,ty si aj naozaj chorá!
A toto ja teda nemam vo zvyku niekomu hovorit...ale ty fakt si 🤦🏻♀️ lebo to čo píšeš ,nemoze napisat a mysliet normalny človek.
Jedine,že si fakt chorá..namotala si sa na jeho dom a mas pocit,že ked jeho manželku vyštveš a zničis im vztah tak dom nakoniec brat bude zdielat s tebou a tvojí "famly" preto by ani tvoj povodny plan nebol dobry,lebo by mali problem sa ta potom zbavit.To musi byt ale velke neštastie toto mať v rodine.Aj ked už chapem,prečo ty to nechapeš a vidis to inak.
Poradila by som ti aby si vyhladala nejaku odbornu pomoc...bez nejakeho vysmechu.Urobi ti to lepšie.
@magduska2 o čo vám ide mne je úplne jedno s kým on je aj jeho žena
@eviq celý produktívny život cca 30 rokov pracujem ťažko psychicky ako prekladateľka tlmočníčka a tým, že som dôsledná, som krásne vyhorela, aj keď svoju prácu milujem. Neznášam, keď niekto povie, veď ty len ťukáš do počítača, veď len z domu pracuješ, kancelárske krysy nič nerobia a podobné drísty od ľudí, ktorí nemajú ani šajnu o psychickej práci. Z manuálnej práce sa človek zregeneruje omnoho rýchlejšie, vyspí sa, dá si wellness atď., z psychickej práce mi nepomôže ani mesiac dovolenky. Keď pracujem z domu, neexistuje, aby som nemala osobitnú pracovňu a silnú disciplínu, inak mám pocit, ze som v práci nonstop 24/7, aj tak mám neskutočný stres, lebo proste sa mi zlieva práca a voľný čas, keďže je to stále rovnaké prostredie. Niekto ale povie, veď nemusíš cestovať do práce. Ale pre mňa cesta do práce znamená aspoň nové podnety do hlavy, ktorá je úplne vyčerpaná. Keď pracujem 12 hodín a viac, mne už tie steny doma padajú na hlavu. Dovolenku som mala naposledy 2017, nestíham.
@zmrzlinka8 to by si toto nevysvetlila autorke príbehu. Ona by to nepochopila, že tebe z toho ide hlava prasknúť, čo podľa nej len sedíš na zadku. To, že tebe je cesta do práce balzamom na dušu ona nepochopí. Podľa nej je práca iba to, že robíš za pásom, či kopes motykou.
@anonym_autor co tam chces uzivat s mamou cez vikend? Televizor a gauc?
@anonym_autor kedy nakoniec? ... to naozaj este chces skusat ich trpezlivost? ...ved uz 2x sa vyjadrili ze NIE
@anonym_9f3164 Pisala, ze este ma 2 dni na prehovaranie 🫣
@anonym_86c4c1 ďakujem za názor 🙂 ja by som ich napríklad nechala keby to bolo opačne lebo mama nás tak vždy viedla
@anonym_autor ja by som tiež nedovolila aby mi sestra /brat s rodinou prišli do môjho domu..
Akože prečo ? Je jedno či by si sliedila či nie je to obrovský zásah do sukromia. Mne sa fakt nad touto otázkou /úvahou rozum zastavuje. Aká to je pomoc pre pána ?
Však keď chceš dom tak si namiesto 2 izbového bytu kúp dom .
A keď tak veľmi túžiš byť niekde 3 týždne v dome prenajmite si s rodinou chatu.
Zamysli sa nad tým, či keby si mala novostavbu (reálne- nie že teraz by si ich vpustila do svojho bytu ) či by si pustila do novej kuchyne, spálne ,obývačky, deťom do izieb. Ty ako "cudzia " by si nemusela dávať pozor na to, čo oni pokladajú za dôležité (mne vadí keď deti chytajú steny rukami, alebo niečím škrabu podlahy, a veľa ďalších veci ked si len predstavím tak mám nervy 😂)
Hnusilo by sa mi keby tam v mojej posteli se*ovala sestra alebo brat. Kvôli čomu pre Boha ? 😱
@anonym_autor čo konkrétne si tak chceš užiť v tom dome? A čo strava? To vám budú pečené holuby z neba padať? Či bude donáška?
@anonym_63fc0d každý je iný
@anonym_autor vidis, sama pises, kazdy je iny - a je to v poriadku.
Tvoj brat je iny nez ty (je to v poriadku), tak to akceptuj a respektuj. Ci pre teba je to tazke??
@viestta 👍 31, ale zatiaľ to nekončí, toto ma teda grády 😂😂😂🤣🤣🤣

@anonym_autor tam nejde o to, že chceš niečo ukradnúť. To si nikto nemysli, že by si chcela. Ide o to, aby ti nenapadlo byť v tom dome napriek ich nesúhlasu
@tilly kamery podľa autorky majú, už len nový zámok a môžu baliť kufre a rýchlo smer letisko