Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_autor čo konkrétne si tak chceš užiť v tom dome? A čo strava? To vám budú pečené holuby z neba padať? Či bude donáška?
@margotka17 no snad hostitelia naplnia chladnicku, mrazak a na prvych par dni nechaju navarene, ved sa im idu starat o barak !!!
@anonym_autor čo konkrétne si tak chceš užiť v tom dome? A čo strava? To vám budú pečené holuby z neba padať? Či bude donáška?
@margotka17 ja viem variť 🙂
@anonym_autor ja by som tiež nedovolila aby mi sestra /brat s rodinou prišli do môjho domu..
Akože prečo ? Je jedno či by si sliedila či nie je to obrovský zásah do sukromia. Mne sa fakt nad touto otázkou /úvahou rozum zastavuje. Aká to je pomoc pre pána ?
Však keď chceš dom tak si namiesto 2 izbového bytu kúp dom .
A keď tak veľmi túžiš byť niekde 3 týždne v dome prenajmite si s rodinou chatu.
Zamysli sa nad tým, či keby si mala novostavbu (reálne- nie že teraz by si ich vpustila do svojho bytu ) či by si pustila do novej kuchyne, spálne ,obývačky, deťom do izieb. Ty ako "cudzia " by si nemusela dávať pozor na to, čo oni pokladajú za dôležité (mne vadí keď deti chytajú steny rukami, alebo niečím škrabu podlahy, a veľa ďalších veci ked si len predstavím tak mám nervy 😂)
Hnusilo by sa mi keby tam v mojej posteli se*ovala sestra alebo brat. Kvôli čomu pre Boha ? 😱
@anonym_0f5fd0 ano pustila by som
@anonym_autor Varit v cudzich hrncoch. Si naozaj nechutna. Var doma vo svojich hrncoch.
@anonym_0f5fd0 ano pustila by som
@anonym_autor lenže ty máš byt dlho obývaný malými deckami a dvoma dospelými....a je to 2izbové nič.myslíš,že by niekto mal záujem sa tam nasáčkovať? Oni majú NOVÝ DOM,čistý,skoro nepoužívaný,kde sa nerealizovali decká
@anonym_autor no nazdar. Ty vieš, kde má aké potraviny, hrnce....? Či dáš im zoznam, aby vám urobili nákup na 3 týždne varenia pre vás?
@anonym_autor prosim prosim už sa spamätaj. Toto je už hrôza, nonsens, katastrofa, čo si narobila. Nemôžete tam ísť, bodka. Nie je to tvoj dom nemáš tam žiadne právo prebývať. Otrasne sebecka si, muža máš len rada, deti tvoje su asi odvedla keď matka tvoja je dôležitejšia. Nechaj brata a svoju švagrinu tak, zbytočne chceš kaziť ich manželstvo. Budeš určite jedna z tých, čo im veľmi budú gratulovať ak náhodou oznámia, že čakajú dieťa. Nikomu by som nedovolila bývať v našom dome, bez nás. Mame novostavbu tiež krásnu, to tiež by si najradšej obsadila? Veď čo? Máte právo lebo máš o jedno dieťa viac?? Presne takto rozmýšľaš, úplne na hlavu.
@anonym_autor lenže ty máš byt dlho obývaný malými deckami a dvoma dospelými....a je to 2izbové nič.myslíš,že by niekto mal záujem sa tam nasáčkovať? Oni majú NOVÝ DOM,čistý,skoro nepoužívaný,kde sa nerealizovali decká
@rozculena tak sa realizovali zvieratá
@margotka17 no snad hostitelia naplnia chladnicku, mrazak a na prvych par dni nechaju navarene, ved sa im idu starat o barak !!!
@anonym_9f3164 no neskutočná je táto osoba 🙃🫣😂😂😂.
@viestta 👍 31, ale zatiaľ to nekončí, toto ma teda grády 😂😂😂🤣🤣🤣
@margotka17 idem sa povenovat veceri, ale vidim, ze vecer nedopletiem tu ponozku, lebo to bude aspon 20 stran na docitanie. Napata som ako kšandy co vsetko este obsah autorkinej mozgovne vygeneroval.
V tomto momente pevne verim ze brat ma v dome satnik ktorym sa ide do Narnie, portal do nejakeho wellnessu, domacu kinosalu a ochoceneho jednorozca, neviem si inak vysvetlit toto lipnutie na predstave ze tam autorka pojde byvat a musi to byt stoj co stoj 😂😂😂😂
@margotka17 idem sa povenovat veceri, ale vidim, ze vecer nedopletiem tu ponozku, lebo to bude aspon 20 stran na docitanie. Napata som ako kšandy co vsetko este obsah autorkinej mozgovne vygeneroval.
@viestta no neuveríš, ale ja dnes tiež sledujem tento nekonečný príbeh ako Bestseller 🤣🤣🤣🫣.
Mne prave napadlo, ze oni uz budu na dovolenke a tato prazdnahlavka bude kazdy den pisat bratovi sms, ci si moze pozicat kluce od jeho kamosa co mu tam chodi kvety poliat a ci mozu tam ist byvat kym sa vratia 😀. Ved kazdy den sa pocita a je sanca, ze zmeni brat nazor 😀.
@anonym_4adeed nie
@anonym_autor výrivka?
Mne prave napadlo, ze oni uz budu na dovolenke a tato prazdnahlavka bude kazdy den pisat bratovi sms, ci si moze pozicat kluce od jeho kamosa co mu tam chodi kvety poliat a ci mozu tam ist byvat kym sa vratia 😀. Ved kazdy den sa pocita a je sanca, ze zmeni brat nazor 😀.
@anonym_8e85a1 nedavaj jej napady
@anonym_8e85a1 nedavaj jej napady
@reela 😃 mas pravdu, radsej uz mlcim
@viestta ten, kto toto vymýšľa, si zaslúži prémie
@anonym_autor výrivka?
@anonym_4adeed jasne ze virivka, v jednom komente sa precekla s drahym wellnesom
Sak uz im daj pokoj. Nabuduce nech ani nehovoria ze niekde idu. Nech zamknu dom, branu a nech odijdu prec. Si riadna harpia ty aj tvoja matka.
@tilly no tak okná im nerozbijem, uvidíme čo nakoniec povedia
@anonym_autor no co ti asi mozu povedat,ked doteraz ti povedali JASNE NIE,NIE,NIE A ESTE RAZ NIE.
@anonym_autor ako sa realizovali zvieratá? Mala som 2 psov,každý sa dožil 13 rokov,nikde nič po nich nebolo,nikto ani nevedel,že tam žije pesDeti stále niečo pokazia,zašpinia....
@rozculena psy mačky papagáje a zajac
@viestta 👍 31, ale zatiaľ to nekončí, toto ma teda grády 😂😂😂🤣🤣🤣
@margotka17 do pondelka dame aj 50stran,a potom dalsich 50 bude autorka vyplakavat a nadavat na svagrinu.
@rozculena psy mačky papagáje a zajac
@anonym_autor ty to uz pochop,naozaj to pochop ked ti povedali jasne NIE
Aj tá v "hore kopec, dole kopec, samá zákruta " bola takáto natvrdlá, stále si len svoje išla.
Mám rada túto komunitu. Bez nej by som si myslela, že na svete sú len rozumní ľudia.
Este rozmyslam,ze ak by bolo leto ok,teda bazen,v altanku kavu ale teraz cez zimu by ste aj tak boli viac vnutri ako vonku.Tak na co sa tam ides hrabat silou mocou???Inac sa tesim na leto,alebo este väcsie oteplenie a vysedavanie s kavou v altane a grilovacka,mnam.Uz,aby to bolooo.
A susedov uz mame na leto na 11dni zajednanych,polievat foliovnik a sliepky krmit.

@anonym_autor co tam chces uzivat s mamou cez vikend? Televizor a gauc?
@anonym_4adeed nie