Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@ddaassuullaa a este vcera jej to neslo na tuto diskusiu,kde ked som ja na to klikla hned som bola tu.
@anonym_cdcad5 jasne ze to ide, len autorka prispevkov to akosi nedomyslela do konca😄 keby si zacali navzajom pisat, pod kazdym prispevkom by vystupovala ako autorka, rozdvojena osobnost
@anonym_cdcad5 mne sa to zdá ako úplne rovnaký štýl písania.... autor(ka)ide svoje napriek všetkým odpovediam, vyberie si len časť,na ktorú zareaguje a opakuje stále to isté
@jaskolka nezdá, je to úplne rovnaký štýl. Ten čas, čo trávi tu by mohla tráviť na brigáde a mali by sa aspoň o trochu lepšie. Nemusela by sa sáčkovať druhým do domu, aby si užila 🫣
@anonym_cdcad5 jasne ze to ide, len autorka prispevkov to akosi nedomyslela do konca😄 keby si zacali navzajom pisat, pod kazdym prispevkom by vystupovala ako autorka, rozdvojena osobnost
@ddaassuullaa hned by sa do klamstiev este viac zamotala,to by bolo citanie
@anonym_cdcad5 mne sa to zdá ako úplne rovnaký štýl písania.... autor(ka)ide svoje napriek všetkým odpovediam, vyberie si len časť,na ktorú zareaguje a opakuje stále to isté
@jaskolka ano,to som si vsimla.To je pravda.
@ddaassuullaa hned by sa do klamstiev este viac zamotala,to by bolo citanie
@anonym_cdcad5 no hlavne ak by pisala pod tento prispevok ako udajna svagrina z druhej djskusie, tu by bola tiez ako anonym_autor😆 pokial....nenasepkavam🤣 lahsie je povedat, ze link nenacita korektne🫰
@anonym_cdcad5 no hlavne ak by pisala pod tento prispevok ako udajna svagrina z druhej djskusie, tu by bola tiez ako anonym_autor😆 pokial....nenasepkavam🤣 lahsie je povedat, ze link nenacita korektne🫰
@ddaassuullaa no,ved.Este jej pisem,ze ved si to pozri na ploche,isto tu diskusiu najdes.A ona nic,ako clovek by mal byt aspon trosku zhrozeny,ked by toto cital.Aj ked by ju poznala a vie aka je.
Ale dievčata, podla mňa sa už autorka vyvaľuje v bratovej vírivke, tak nemá čas odpisovať 😀 Ved jej švagriná včera písala (keď sa už motala do klamstiev) že sa potrebuje vyspať pred cestou, takže švagriná už letí a autorka si užíva bratov dom so všetkými vymoženosťami.
Ale dievčata, podla mňa sa už autorka vyvaľuje v bratovej vírivke, tak nemá čas odpisovať 😀 Ved jej švagriná včera písala (keď sa už motala do klamstiev) že sa potrebuje vyspať pred cestou, takže švagriná už letí a autorka si užíva bratov dom so všetkými vymoženosťami.
@aurora33 veď ešte nemáme vyjadrenie o tom, ako išli deti prosiť 🤔
Mne autorka pripomína tu co sa zaľúbila do svojho šéfa, a myslela si ze sú spolu. Pritom on mal priateľku co bola tehotná. A ten chlap nemal vôbec záujem o túto kolegyňu. Ta tiež mala sibnutu mamu aj sestru ktoré ju podporovali. A išla si len svoje stále dookola, nedala si povedať. Potom ju tuším aj vyhodili z práce či čo.
To čo máte za debilné nápady bývať 3 týždne u niekoho druhého?Len za to, že majú chalupu a vy byt?Keď chcete mať viac priestoru tak zoberte deti von a nie sa sáčkovať niekomu do chalupy.Alebo si kúpte dom aj vy.....čo sa vám tým zmení, keď prácu aj školu budete mať rovnako vzdialenú?Sťahovať zvieratá ti ríde ako zbytočná robota navyše ale neuvedomuješ si asi to, že ak by ste tam náhodou išli aj vy si musíte zo sebou zobrat svoje veci???A kto sa bude za tie tri týždne starať o váš byt a vašu domácnosť????Veľmi dobre vedia prečo dajú kľúče radšej kamošom a nie vám....silou mocou sa im tam chcete nasáčkovať....ja by som to tiež nedovolila.A neviem si predstavit, že by som sa ku niekomu nasáčkovala len preto, že majú chalupu.....🤦♀️
@pojezdalova no a potom je tu ešte jedna veľmi nepríjemná vec a to tá, že, čo keď sa ich po návrate z dovči nezbavia a hentie vyžírky im budú skučať za ušami, aby ich nevyháňali. Urobiť v minulosti toto mne, práve by ma prepúšťali z basy za vraždu niektorých príbuzných. A to myslím uplne vážne.
@anonym_4b03e5 tak potom už nič,oni sú milé baby, podľa mňa ich len poprosia..
@anonym_autor prepac ale ty nepoznas slovo nie?
Aby 10 a 11 rocne decka isli prosit? Sama mam krsňa a ano aj ona ma prosi nech jej nieco kupim a ano niekedy neodolam a kupim jej ale keby prisla za mnou s tymto? Tak nie ju ale jej rodicov niekam poslem 😀 si to nvm predstavit ako tam pridete a tvoje deti zacnu ze ale prosim prosim, krstny ze mozeme ostat? 🫣🙄
@saraxyz Uz nebude podla mna. Uz autorka viac nenapise ani sem a ani do druhej zalozenej diskusie 😃. Ale zabavila nas riadne.
@anonym_8e85a1 tiez si myslim. tou druhou diskusiou si to pokaslala. bez nej by to bolo bud alebo... takto je jasne, ze obe temy su vymyslene. mna len zaujima ci sa niekto nudi alebo MK chcel rozprudit diskusie.
@saraxyz jaaaaj, tak sa priznám, že som necitala celú diskusiu, ale zda sa mi že v tej druhej diskusii kde sa vyjadrovala ,,švagriná” tak písala že dnes už odlietajú.
@aurora33 praveze nie, v pondelok odlietaju, vcera v noci pisala, ze musi ist uz spat, lebo rano skoro vstava do prace (aspon ak ma pamat neklame), preto tu o praci tocime, ze asi pracuju spolu 😅😅👌🏻
@anonym_cdcad5 píšem, že som si nenacitala celú diskusiu. Pardon, keď budem mať čas tak si to precitam 🙂
@aurora33 v pohode
Mne autorka pripomína tu co sa zaľúbila do svojho šéfa, a myslela si ze sú spolu. Pritom on mal priateľku co bola tehotná. A ten chlap nemal vôbec záujem o túto kolegyňu. Ta tiež mala sibnutu mamu aj sestru ktoré ju podporovali. A išla si len svoje stále dookola, nedala si povedať. Potom ju tuším aj vyhodili z práce či čo.
@bielasovicka tá bola tiež riadne "cez čiaru"
@aurora33 praveze nie, v pondelok odlietaju, vcera v noci pisala, ze musi ist uz spat, lebo rano skoro vstava do prace (aspon ak ma pamat neklame), preto tu o praci tocime, ze asi pracuju spolu 😅😅👌🏻
@heidi4 no ved ako recepcna by mohla mat cas aj co si napisat.Tiez ma este polka caka,polku uz mam za sebou.Nech mam co citat do 18tej.Tak mi to pekne leti pri tychto temach v robote.
Ako velmi ubohy a psychicky chory musi byt clovek kt. Si toto vymysli, pripadne je to fakt a vytvori diskusie za 2 osoby 😨. Neskutocne, daj boh aby som nikdy nedopadla ako Táto troska
@bielasovicka o tomto nic nevieem, som to musela presvihnut😅😅😅nemate link prosim?
@bielasovicka o tomto nic nevieem, som to musela presvihnut😅😅😅nemate link prosim?
@l3jdyn daj si do vyhladavaca nick tusim menonepoviem333 to bolo, skusim cez google ti to najst, ale diskusii bolo viac, druha polka roka 2024 tusim tymto zila nonstop 👌🏻👌🏻🤣🤣 napinavejsie to bolo nez samotna Saga Forsettovcov ci ako im bolo 🤣🤣
@l3jdyn daj si do vyhladavaca nick tusim menonepoviem333 to bolo, skusim cez google ti to najst, ale diskusii bolo viac, druha polka roka 2024 tusim tymto zila nonstop 👌🏻👌🏻🤣🤣 napinavejsie to bolo nez samotna Saga Forsettovcov ci ako im bolo 🤣🤣
@heidi4 napr. Toto mi to naslo, ale to uz je slaby odvar, tie prve jej diskusie boli velmi "plodne"
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/paci-sa-mi-zenaty-kolega/?page=3&scrollto
@anonym_9f3164 no ja by som si ho poobede a cez víkend užila,a mama tiež,ona už nepracuje,a deti víkendy a poobede tiež, muž by mal tiež kúsok oddychu on robí 12ky,asi je všetkým jasné prečo tam chcem ísť,keby som to mala doma ja tak prosím nech idú všetci ku mne
@anonym_autor Mne to jasné nie je.Uzit si trochu pohody môžete aj na dovolenke, či predĺženom víkende v nejakom wellness hoteli.Dokonca, tam odpadajú aj práce ako je varenie, upratovania, nákupy
Sak nema cas, bali do domu 🤣
Sak nema cas, bali do domu 🤣
@eeffka nooo, ako to vyzerá, baby, veď ja normálne, že upratujem a už sa ponáhľam sem, či už sa bali celá rodinka, či stále narieka, že ich nepustili k nim bývať......🙃🙃🙃🙃🤣🤣😁😁😁😂😂😂😂

@jaskolka neboj dame aj 50,staci,ze sa autorka znova ozve.