Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_9f3164 no ja by som si ho poobede a cez víkend užila,a mama tiež,ona už nepracuje,a deti víkendy a poobede tiež, muž by mal tiež kúsok oddychu on robí 12ky,asi je všetkým jasné prečo tam chcem ísť,keby som to mala doma ja tak prosím nech idú všetci ku mne
@anonym_autor a preco mamka nepracuje? Nech maka a nasetri na wellness a pozve vas. A nie zadarmenko k bratovi na cudzi ucet
@bielasovicka o tomto nic nevieem, som to musela presvihnut😅😅😅nemate link prosim?
@l3jdyn https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-naznacit-sympatie-zadanemu-kolegovi/?page=48
V tej téme nájdeš aj ďalšie linky na na jej príspevky..je to fakt "pútavá diskusia"🙈🙈
@anonym_autor a preco mamka nepracuje? Nech maka a nasetri na wellness a pozve vas. A nie zadarmenko k bratovi na cudzi ucet
@anonym_11c07a jej mamka je ako kráľovná, riadi celú rodinu a kráľovná nepracuje 🫣. Hrad už postavil syn a brat autorky témy, no len nie a nie do hradu pustiť zvyšok rodiny 🤣🤣🤣😁😁😁😁
@eeffka nooo, ako to vyzerá, baby, veď ja normálne, že upratujem a už sa ponáhľam sem, či už sa bali celá rodinka, či stále narieka, že ich nepustili k nim bývať......🙃🙃🙃🙃🤣🤣😁😁😁😂😂😂😂
@margotka17 ja som v praci a pri kazdej cige,kukam,citam a pisem.Este 5hod.A vonku taka nadhera pocasie,konecne.Asi zacnem aj ten altan zajtra upratovat po robote,nech si dame tam konecne kavicku.
Autorka isto mate pred panelakom lavicku,kludne aj tam si mozes vypit kavicku a predstavovat si,ze si na zahrade v altane.
@anonym_cdcad5 vzhľadom na to, že sa teraz vo veľkom rušia lety, možno ani neodletia.
@tilly a preco???zase niekde vojna???ach
@tilly a preco???zase niekde vojna???ach
@anonym_cdcad5 skončila olympiáda začala nová vojna
@anonym_cdcad5 vzhľadom na to, že sa teraz vo veľkom rušia lety, možno ani neodletia.
@tilly Každý čo nie je na mizine letí priamym letom, Austrianom priamo na Maldivy... večer ľahneš o 22:20 vo Viedni a ráno sa zobudíš na Maldivách.
@margotka17 ja som v praci a pri kazdej cige,kukam,citam a pisem.Este 5hod.A vonku taka nadhera pocasie,konecne.Asi zacnem aj ten altan zajtra upratovat po robote,nech si dame tam konecne kavicku.
Autorka isto mate pred panelakom lavicku,kludne aj tam si mozes vypit kavicku a predstavovat si,ze si na zahrade v altane.
@anonym_cdcad5 ..., keď ona tak chce byť v bratovom altánku a piť ☕.
@anonym_cdcad5 ..., keď ona tak chce byť v bratovom altánku a piť ☕.
@margotka17 a nestaci a nestaci jej ten moj dobry napad,pekne na lavicke pred panelakom.
Mne autorka pripomína tu co sa zaľúbila do svojho šéfa, a myslela si ze sú spolu. Pritom on mal priateľku co bola tehotná. A ten chlap nemal vôbec záujem o túto kolegyňu. Ta tiež mala sibnutu mamu aj sestru ktoré ju podporovali. A išla si len svoje stále dookola, nedala si povedať. Potom ju tuším aj vyhodili z práce či čo.
@bielasovicka presne na toto som myslela od prvej strany len az teraz som sa docitala na koniec. a este jedna podobna tu bola. ja by som verila ze to je ten isty clovek a len si vymysla. presne ten isty styl psychopata
Mne autorka pripomína tu co sa zaľúbila do svojho šéfa, a myslela si ze sú spolu. Pritom on mal priateľku co bola tehotná. A ten chlap nemal vôbec záujem o túto kolegyňu. Ta tiež mala sibnutu mamu aj sestru ktoré ju podporovali. A išla si len svoje stále dookola, nedala si povedať. Potom ju tuším aj vyhodili z práce či čo.
@bielasovicka inak aj vtedy zalozila diskusiu akoze z druhej strany sa mi zda
@bielasovicka veru tu si tiez pamätam,a ano potom ju vyhodili.Boh vie ako sa ma teraz,ci kde si zase nenahana dalsieho kolegu zenateho.Inac minule som na takuto temu pozerala tie rodinne pripady,tiez taka psychopatka.
@simsalabim nechcem to úplne rozoberať.. zimná záhrada, vírivka, krytý bazén,sauna...ja viem že je to sebecké,ale aspoň na chvíľu by som to chcela zažiť aké to je prísť z práce a oddychovať
@anonym_autor ale veď na to aby si si užila vírivku a saunu , tam bývať nemusis. A zrejme aj brat by sa díval na to inak keby si ho poprosila že ty by si sa postarala o kvety a zvieratá a deti by si mohli zaplávať v bazéne. A potom by ste išli domov
@tilly Každý čo nie je na mizine letí priamym letom, Austrianom priamo na Maldivy... večer ľahneš o 22:20 vo Viedni a ráno sa zobudíš na Maldivách.
@procrastique podľa toho, aký majú let. Nevieš, ako lietajú cestovky.
@procrastique podľa toho, aký majú let. Nevieš, ako lietajú cestovky.
@tilly Určite nešli cez klasickú cestovku 😀
1178 komentov? wau, to je pekné číslo
@tilly Určite nešli cez klasickú cestovku 😀
@procrastique cez vymyslenú?
@procrastique cez vymyslenú?
@tilly Bola som na MD už okolo 35x a viem, že kto tam ide na 3 týždne nechodí cez cestovku ale osloví sukromného travel agenta, ktorý to má schodené a špecializuje sa na VIP služby než ísť cez socko cestovky, ktoré nemajú absolútne prehľad
@anonym_89d5d1 ja som sa učila dobre 😉
@anonym_autor takze na trojky
@margotka17 a nestaci a nestaci jej ten moj dobry napad,pekne na lavicke pred panelakom.
@anonym_cdcad5 Navrhujem ist kdesi pred autobusovu alebo vlakovu stanicu alebo supermarket, otvorit sedmicku vodky a krabicove ribezlove a este aj ziska vela novych kamosov.
@tilly Bola som na MD už okolo 35x a viem, že kto tam ide na 3 týždne nechodí cez cestovku ale osloví sukromného travel agenta, ktorý to má schodené a špecializuje sa na VIP služby než ísť cez socko cestovky, ktoré nemajú absolútne prehľad
@procrastique ja vôbec nemám prehľad, nemám rada takéto dovolenky. Áziu a okolie vôbec nemám vo svojom cestovateľskom zozname. Môj otec chcel zobrať moje deti potápať, on to má rád a vraj najlepšie na potápanie sú práve Maldivy, ale syn uprednostnil Zealand, tak nešli. Možno budúci rok. Ale tiež riešime všetko cez agentúry, alebo úplne po svojom.
@procrastique ja vôbec nemám prehľad, nemám rada takéto dovolenky. Áziu a okolie vôbec nemám vo svojom cestovateľskom zozname. Môj otec chcel zobrať moje deti potápať, on to má rád a vraj najlepšie na potápanie sú práve Maldivy, ale syn uprednostnil Zealand, tak nešli. Možno budúci rok. Ale tiež riešime všetko cez agentúry, alebo úplne po svojom.
@tilly Rozumiem, len preto hovorím, že niekto kto má bazén, vírivku, saunu a xy vecí čo autorka závidí... a zároveň ide vo vrchole sezóny na MD tak určite ide cez travel agenta a určite letí priamo z Viedne, toť vše 🙂 ( cestovky ako Satur a pod nemajú dobré ceny ani dobré hotely v ponuke ).
@tilly Rozumiem, len preto hovorím, že niekto kto má bazén, vírivku, saunu a xy vecí čo autorka závidí... a zároveň ide vo vrchole sezóny na MD tak určite ide cez travel agenta a určite letí priamo z Viedne, toť vše 🙂 ( cestovky ako Satur a pod nemajú dobré ceny ani dobré hotely v ponuke ).
@procrastique jasne, toto som netušila. Naši chodili cez agentúry alebo cestovky, ale neviem aké a teda dávnejšie. Ešte pred covidom. My chodíme všetko po vlastnej osi, ale teda nie Áziu. Európu a USA.
https://koktejl.azet.sk/clanok/7KrJ9VN/strach-v...
Akurat citam. 👆🏻
Ja velmi dufam, ze odletia, ako maju. Aj ze priletia bezpecne naspat. Velmi im to prajem. Najma po tom, co vsetko tu autorka zo seba vypustila a aka je neprajna a zavidiaca aj nos medzi ocami. Potrebuju ten oddych a svaty pokoj ako sol, ist na koniec sveta, prec od tych toxickych osob aspon na chvilku. Dufam, ze budu mat super dovolenku. 🙂
@biba_18 tak 3 týždne bude úplne prázdny dom,aj záhrada...a na kontrolu budú chodiť radšej ich kamaráti ako rodina....a nikto tam nebude,aj by sme sa im starali o to a aj by sme mali na chvíľu viac priestoru a neboli by sme ako sardinky..
@anonym_autor sak si zober hypotéku a postáv si aj ty
Brat nie je zodpovedný za to, že vy žijete ako sardinky v 2izbáku, keď on sa vypracoval a má sa lepšie. To, že ste rodina, neznamená, že vám musí robiť charitu.

Mamamia to je čítania na NOČNÚ 😵💫,a to sa mi nechce,🤣 mám iné na práci🤪 a furt to vyskakuje 😱