Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať
@anonym_cdcad5 aaale kde,cca 100komentov hneď po uerejnení a potom už nič.
@rozculena tak,mozno sa to tak este rozprudi,oni to tam nechaju.
@anonym_cdcad5 no dnes má posledný deň na presvedčenie, možno si pripravuje reč 🤣🤣🤣
@margotka17 no dievcatka uci,co maju povedat.
Výživové by som si nepustila do domu ani mamu bez mojej prítomnosti. Prešmejdiť im chalupu tak akurát chcete
@anonym_autor ty kokso..ja mam si myslim so svojimi bratmi super vztah,vela sme spolu,v lete grilovacky,spolocne dovolenky,kazdu nedelu u niekoho kavicka a kolacik,ale toto by ma v zivote nenapadlo nikoho z nas sa nasackovat k niekou na 3 tyzdne 😄🙈
@anonym_autor Preco a z akeho dovodu by si sa mala nasackovat bratovi do domu? Bud si clovek bez chrbtovej kosti,alebo nacisto vypatlana bezohladna osoba. Je to ich dom,ich sukromie. Nemaju s Tebou absolutne nic spolocne.
Inac je pravda,ze raz ked ma toto ako anonym,nemoze tu ani prispievat,ze ako ze jej svagrina,ani sa jej neukaze ta jej vlastna tato tema.Preto chudatenko uz radsej nic neprispeje.Mozno tak v pondelok.
Ze uz odleteli a nedovolili im to,co samozrejme,ze vieme.
No ja mam s bratom super vzťah. Tiež ma novostavbu a tiez isli prec. No ani by ma nenapadlo mu toto navrhnúť , polejem pokrmim psa, skontrolujem a odchadzam. a tiez sme 4osoby v 2izb.byte. to je ich svet, ich súkromie, ich život. Bolo by ine keby su doma a my tam prespíme. No toto by ma ani nenapadlo. Osobne mne by vadilo, keby mi niekto spal v spalni na posteli. Este gauc ok. Splana je celkovo tabu pre iných ludi. Je to miesto manželov. Este ked su deti malé ok, aj do postele. No inak nie.
Moj názor.
@anonym_7c8cc5 nám stačí raz za týždeň poliať kvety,a ano mama, býva v rovnakej bytovke, veď je to celé jej nápad,chcela len pomôcť aby sme mali trochu viac priestoru, prisahám, že ja by som im nechala celý byt
@anonym_autor vy ste obe s mamkou nejake divne. tak ste chceli pomoct a ked brat odmietol (co sa nedivim), tak to tu riesis ako najvacsiu katastrofu, ze ta tam nechce. Asi vie preco. ja by som tiez do svojho bytu nikoho nepustila.
@anonym_autor Prečo sa chcete vnucovať druhým do domu? Bývať máte kde, spať taktiež, vzduch pred panelákom je rovnaký ako u nich na záhrade a ihriská kde môžu deti behať sú taktiež 🤷🏻
Baby, máte všetky pravdu a vidím ze sa aj dobre bavíte. Keď ale máte toto real, tak to uz zábava nie je. Ja mam takúto švagrinu. S nou sa nedá. Ma vlastnícky vzťah k bratovi (mojmu muzovi) a aj k jeho majetku, presne v duchu hesla autorky- že to predsa nie je cudzie, keďže je to bratove. Nárokuje si na jeho ( a aj môj majetok). Ja som vzduch. Vlastne nie vzduch, ja som prekážka. Aj naše deti sú pre ňu prekážky a hrozby. Zoziera ju hrozna závisť a vkuse pod rúškom toho ze je jeho sestra sa nám montovala do života, rozbijala nam vzťah a používa tie isté slová ako autorka: sme jedna krv, krv nie je voda, ona je mu sestra a ja som len cudzia žena, najnovšie len rodička jeho detí🙄 Keď sme sa jej pokúšali vysvetliť, že rodina sme v prvom rade my, tak nie, rodina je jedine pokrvna rodina, teda ona, jej brat a jej decká. Logiku to síce nemá žiadnu, lebo ved aj jej decká sú napoly cudzie, keďže ich splodil cudzí muž🙄 Našťastie môj muž je inteligentný, vnímavý človek a sam vidí ze je to choré. Ona je vážne chorý človek, keby mohla, tak mňa z nášho domu vyhodí a nastahuje sa k bracekovi ona. Môj muž je dobrák, má vysokú mieru tolerancie a je aj veľkorysý. Napriek tomu toto nedokázal vyriešiť inak, iba tak, ze sme ju úplne odstrihli. Zablokovali, odstrihli, inak to nešlo. V záujme zachovania nášho pokoja, a ochrany našej rodiny.
Kde je autorka? Cakam cakam s pukancami. Bez nej to uz nema grady.
Baby, máte všetky pravdu a vidím ze sa aj dobre bavíte. Keď ale máte toto real, tak to uz zábava nie je. Ja mam takúto švagrinu. S nou sa nedá. Ma vlastnícky vzťah k bratovi (mojmu muzovi) a aj k jeho majetku, presne v duchu hesla autorky- že to predsa nie je cudzie, keďže je to bratove. Nárokuje si na jeho ( a aj môj majetok). Ja som vzduch. Vlastne nie vzduch, ja som prekážka. Aj naše deti sú pre ňu prekážky a hrozby. Zoziera ju hrozna závisť a vkuse pod rúškom toho ze je jeho sestra sa nám montovala do života, rozbijala nam vzťah a používa tie isté slová ako autorka: sme jedna krv, krv nie je voda, ona je mu sestra a ja som len cudzia žena, najnovšie len rodička jeho detí🙄 Keď sme sa jej pokúšali vysvetliť, že rodina sme v prvom rade my, tak nie, rodina je jedine pokrvna rodina, teda ona, jej brat a jej decká. Logiku to síce nemá žiadnu, lebo ved aj jej decká sú napoly cudzie, keďže ich splodil cudzí muž🙄 Našťastie môj muž je inteligentný, vnímavý človek a sam vidí ze je to choré. Ona je vážne chorý človek, keby mohla, tak mňa z nášho domu vyhodí a nastahuje sa k bracekovi ona. Môj muž je dobrák, má vysokú mieru tolerancie a je aj veľkorysý. Napriek tomu toto nedokázal vyriešiť inak, iba tak, ze sme ju úplne odstrihli. Zablokovali, odstrihli, inak to nešlo. V záujme zachovania nášho pokoja, a ochrany našej rodiny.
@anonym_dd6c93 to je také bavenie cez slzy, ako môže byť niekto tak tupý.
Ty to zažívas z tej druhej strany, ako nežiaduca nenávidena švagriná. Vieš že je to realita, že aj také prepnuté ženy existujú - ale keď tu písala ( teda v diskusii ako odozva na túto) švagriná autorky, tak ju baby zhejtovali, v štýle že klame a je to tá prepnuta sestra...
Kokos od piatku cakam, ako teda dievcata pochodili u Mareka a nic, toto je skoro ako cakanie na novu seriu oblubeneho serialu 🤣
@anonym_dd6c93 toto je strašne smutné. Neviem si to predstaviť. Poklad je ten môj súrodenec.
Aj mi bolo vždy ľúto, že môj muž je jedináčik, ale tuším už nie je.
Zostaň si sedieť DOMA na zadku!!!
Kokos od piatku cakam, ako teda dievcata pochodili u Mareka a nic, toto je skoro ako cakanie na novu seriu oblubeneho serialu 🤣
@anonym_01212e podla mna tu ma uz zruseny ucet a uz sem neprispeje.
Zajtra brat so svagrinou odlietaju - nepoznam ich, ale prajem im prijemnu a najma bezpecnu a nikym nerusenu dovolenku... Nech doletia v poriadku a aj nech si najdu dom v stave, v akom ho opustili (nepouzivany). Zo srdca im to prajem, zasluzia si to.
@anonym_autor uz mame takmer po vikende, tak co uz balis kufre?
@anonym_dd6c93 to je také bavenie cez slzy, ako môže byť niekto tak tupý.
Ty to zažívas z tej druhej strany, ako nežiaduca nenávidena švagriná. Vieš že je to realita, že aj také prepnuté ženy existujú - ale keď tu písala ( teda v diskusii ako odozva na túto) švagriná autorky, tak ju baby zhejtovali, v štýle že klame a je to tá prepnuta sestra...
@cacianka veľa takých asi našťastie nie je, akurát my sme jedni z tých pár " šťastlivcov". Ja osobne nikoho takého okrem mojej švagrinej nepoznám, len takto cez forum, a vtedy mi to nedá sa neozvat, ze toto ozaj nemusí byť troll, pretože my to naozaj zažívame
@cacianka veľa takých asi našťastie nie je, akurát my sme jedni z tých pár " šťastlivcov". Ja osobne nikoho takého okrem mojej švagrinej nepoznám, len takto cez forum, a vtedy mi to nedá sa neozvat, ze toto ozaj nemusí byť troll, pretože my to naozaj zažívame
@anonym_dd6c93 možno som naivná, asi aj áno, ale keď nebudeme veriť , tak načo je potom toto fórum. Viem že medzi 5 miliónmi ľudí v tejto krajine, sa nájde stovky takýchto prepnutych sestier, len málokedy sa tak nehanebne prejavia vo verejnom priestore ako tu a teraz.
Snažím sa zaujať spravodlivý postoj, a ak niekto naozaj klame, je to jeho vizitka, nie moja.
@anonym_autor uz mame takmer po vikende, tak co uz balis kufre?
@viestta len, aby nás zajtra neprekvapila krásnymi foteckami z bratovho domu, ako si užíva welnes vo vírivke 🤣🤣🤣
@biba_18 tak 3 týždne bude úplne prázdny dom,aj záhrada...a na kontrolu budú chodiť radšej ich kamaráti ako rodina....a nikto tam nebude,aj by sme sa im starali o to a aj by sme mali na chvíľu viac priestoru a neboli by sme ako sardinky..
@anonym_autor ak chcete mať prázdny dom. Tak si nejaký kúpte. Nemáte úplne žiadne právo,bývať v cudzom dome. Dneska slovo rodina nič neznamená. Nebudete sa hádam rozťahovať v cudzom dome a žiť si tam 3 týždne. Nie nemáte žiaden nárok ,aj keď ste rodina a ani ja by som vám to nedovolila. A to že tlačíte na tú sestru,aby vás tam na 3 týždne pustila žiť a robíte nátlak ,nie je normálne a mali by ste sa aj s matkou ísť liečiť.
Autorka sa uz neozve,skoda ze nenapisala skutocna svagrina.Bolo by super,keby jej tu napisala.Ale to sa uz nestane.
@viestta len, aby nás zajtra neprekvapila krásnymi foteckami z bratovho domu, ako si užíva welnes vo vírivke 🤣🤣🤣
@margotka17 az na budúci týždeň. nie tento
@anonym_autor ak chcete mať prázdny dom. Tak si nejaký kúpte. Nemáte úplne žiadne právo,bývať v cudzom dome. Dneska slovo rodina nič neznamená. Nebudete sa hádam rozťahovať v cudzom dome a žiť si tam 3 týždne. Nie nemáte žiaden nárok ,aj keď ste rodina a ani ja by som vám to nedovolila. A to že tlačíte na tú sestru,aby vás tam na 3 týždne pustila žiť a robíte nátlak ,nie je normálne a mali by ste sa aj s matkou ísť liečiť.
@hrasocek12 svagrinu
@margotka17 az na budúci týždeň. nie tento
@katarinka963 svagrina s mužom mali odletieť dnes na Maledivy
@katarinka963 svagrina s mužom mali odletieť dnes na Maledivy
@cacianka len ktovie, ci vobec odleteli :-/

@natalka13 aspon si autorka moze precitam kopec,kopec komentov.To bude isto viac ako tu.
@anonym_cdcad5 aaale kde,cca 100komentov hneď po uerejnení a potom už nič.