icon

Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?

25. feb 2026

Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať

heidi4
2. mar 2026
@viestta

@heidi4 ak neodleteli, tak tato trapka ma nevie ako to spracovat. Ci "Tak im treba, mrcham jednym neprajnym a lakomym" alebo smuti, ze prisla o prilezitost uzit si (cudzieho) luxusu. Vsak tato situacia je na palicu

@viestta presne presne toto si aj ja myslim :D ze sa tesi, ze sa im pokazila dovolenka, ale zaroven prisla o "moznost oddychu vo virivke po praci" 😁😁 (ktoru samozrejme nikdy nemala, iba vo svojej hlave)
Ja len sucitim s tymi vsetkymi ludmi ovplyvnenymi vojnou, autorka ma trapi ako posledna 😅
Podla mna uz fakt nenapise, lebo ju asi zrusili. To mi na nu nesedi proste, tak dlho sa neozvat

viestta
2. mar 2026
@heidi4

@viestta presne presne toto si aj ja myslim :D ze sa tesi, ze sa im pokazila dovolenka, ale zaroven prisla o "moznost oddychu vo virivke po praci" 😁😁 (ktoru samozrejme nikdy nemala, iba vo svojej hlave)
Ja len sucitim s tymi vsetkymi ludmi ovplyvnenymi vojnou, autorka ma trapi ako posledna 😅
Podla mna uz fakt nenapise, lebo ju asi zrusili. To mi na nu nesedi proste, tak dlho sa neozvat

@heidi4 a mozno uz je na tej orbite, kde ju svagrina prvou kozmickou vyexpedovala...

margotka17
2. mar 2026
@viestta

@heidi4 a mozno uz je na tej orbite, kde ju svagrina prvou kozmickou vyexpedovala...

@viestta 🤣🤣🤣🤣👍

tilly
2. mar 2026

ja som dnes našla takýto inzerát "požičiam si pozemok s malým domčekom. Na oplátku sa oň budem starať a upratovať, udržiavať v čistote. Bolo by žiaduce, aby bol v okolí Bratislavy, maximálne 30 kilometrov. Ak si to želáte, môžeme uzavrieť nejakú dohodu alebo jednoducho spolupracovať na základe dôvery. Budem tam aj cez víkendy. V prípade potreby prídem aj v pracovné dni. Ktokoľvek by chcel niečo také, môže ma pokojne kontaktovať. Sme rodina bývajúca vo Vrakuni. Vopred ďakujem. zdroj - Bazos.sk

celkom mi to pripomenulo autorku 😀

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@tilly

ja som dnes našla takýto inzerát "požičiam si pozemok s malým domčekom. Na oplátku sa oň budem starať a upratovať, udržiavať v čistote. Bolo by žiaduce, aby bol v okolí Bratislavy, maximálne 30 kilometrov. Ak si to želáte, môžeme uzavrieť nejakú dohodu alebo jednoducho spolupracovať na základe dôvery. Budem tam aj cez víkendy. V prípade potreby prídem aj v pracovné dni. Ktokoľvek by chcel niečo také, môže ma pokojne kontaktovať. Sme rodina bývajúca vo Vrakuni. Vopred ďakujem. zdroj - Bazos.sk

@tilly to bude isto ona aj s jej mamku.Zabudla tam dodat,ze ma 2deti,muza a mamu.

sova7
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@tilly to bude isto ona aj s jej mamku.Zabudla tam dodat,ze ma 2deti,muza a mamu.

@anonym_cdcad5 zle poradie 😏ona má MAMU dlho dlho nikto potom MAMA a nakoniec deti a muž

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@sova7

@anonym_cdcad5 zle poradie 😏ona má MAMU dlho dlho nikto potom MAMA a nakoniec deti a muž

@sova7 Mama a brat,potom dlho,dlho nikto.Ale asi uz zostala len mama,mama a mama

pralinka25
2. mar 2026
@tilly

@tilly 😂

anonym_ba80ed
2. mar 2026
@tilly

@tilly vraj poziciam si... ved to je obycajny prenájom

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@anonym_ba80ed

@anonym_ba80ed nie,za prenajom platis,aj z toho imzeratu je jasne,ze to chcu zadarmo,ako autorka od brata.Isto to bude ona.

anonym_ba80ed
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@anonym_ba80ed nie,za prenajom platis,aj z toho imzeratu je jasne,ze to chcu zadarmo,ako autorka od brata.Isto to bude ona.

@anonym_cdcad5 to jak "poziciam si lopatku" na pieskovisku deti

anonym_8e85a1
2. mar 2026

Zabudla do inzeratu napisat, ze si chce "poziciat" dom s virivkou, bazenom atd. 😃. To je urcite ona. Uz okrem nej nemoze byt nikto tak debilny, ze si mysli, ze jej niekto pozicia dom za upratanie 😃

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@anonym_ba80ed

@anonym_cdcad5 to jak "poziciam si lopatku" na pieskovisku deti

@anonym_ba80ed presne tak,chcu si pozicat domcek za oplatku,ze sa on budu starat.

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@tilly

@tilly napis,jej tam recenziu.

tilly
2. mar 2026
@anonym_ba80ed

@anonym_ba80ed prenájom nie, on to nechce platiť, iba používať a "starať sa" o to 🙂

tilly
Autor odpoveď zmazal
anonym_8e85a1
2. mar 2026
@tilly
Odpoveď bola zmazaná

@tilly Prosim ta, das sem link na ten bazos? Neviem to naist 😃

tilly
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@tilly napis,jej tam recenziu.

@anonym_cdcad5 priložím link na túto diskusiu 🙂

tilly
2. mar 2026
@anonym_8e85a1

@tilly Prosim ta, das sem link na ten bazos? Neviem to naist 😃

@anonym_8e85a1 nájdem. To máme my také skenery na inzerciu, občas sa tam takéto perličky vyskytnú.

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@tilly

@anonym_8e85a1 nájdem. To máme my také skenery na inzerciu, občas sa tam takéto perličky vyskytnú.

@tilly ja som na bazosi hladala ale nic som nenasla take,iba klasicky prenajom.Ale 1 tam bol,ze su 3ja,ona,muz a mama.

tilly
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@tilly ja som na bazosi hladala ale nic som nenasla take,iba klasicky prenajom.Ale 1 tam bol,ze su 3ja,ona,muz a mama.

@anonym_cdcad5 už to tam nie je. Asi zohnali 😀 . Mne sa to ešte ukazuje, ale keď na to kliknem, tak už mi to neukáže ten inzerát

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@tilly

@anonym_cdcad5 už to tam nie je. Asi zohnali 😀 . Mne sa to ešte ukazuje, ale keď na to kliknem, tak už mi to neukáže ten inzerát

@tilly nevadi,ked na nieco take natrafis este tak urob aspon screen shot.Isto to radsej stiahla,ked citala ze sme ju zase prekukli.

tilly
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@tilly nevadi,ked na nieco take natrafis este tak urob aspon screen shot.Isto to radsej stiahla,ked citala ze sme ju zase prekukli.

@anonym_cdcad5 😀 ešte dnes bol inzerát, že spolok pre ochranu zajkov hľadá pozemok v bratislave a okolí pre chov vyhodených a zranených zajkov, doslova zajkov tam písali 😀

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@tilly

@anonym_cdcad5 😀 ešte dnes bol inzerát, že spolok pre ochranu zajkov hľadá pozemok v bratislave a okolí pre chov vyhodených a zranených zajkov, doslova zajkov tam písali 😀

@tilly kokos,toto su ozaj inzeraty.Aspon sa clovek dobre zasmeje.

tilly
2. mar 2026
@anonym_cdcad5

@tilly kokos,toto su ozaj inzeraty.Aspon sa clovek dobre zasmeje.

@anonym_cdcad5 ale áno, je to také odreagovanie

katarinka963
2. mar 2026
@cacianka

@katarinka963 svagrina s mužom mali odletieť dnes na Maledivy

@cacianka az buduci týždeň... precitaj si to este raz

anonym_cdcad5
2. mar 2026
@katarinka963

@cacianka az buduci týždeň... precitaj si to este raz

@katarinka963 mali dnes,mala este vikend na to ich cez deti ukecat.

anonym_886620
2. mar 2026

Tak co baby, uz sa tam nasackovali? Zmeskala som nieco?😅🤭 nebola som tu dlhsie

bielasovicka
2. mar 2026
@anonym_886620

Tak co baby, uz sa tam nasackovali? Zmeskala som nieco?😅🤭 nebola som tu dlhsie

@anonym_886620 nič si nezmeskala, už nepíše nič, asi od piatka 😄

anonym_886620
2. mar 2026
@bielasovicka

@anonym_886620 nič si nezmeskala, už nepíše nič, asi od piatka 😄