icon

Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?

25. feb 2026

Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať

Strana
z44
cacianka
2. mar 2026
@heidi4

@cacianka len ktovie, ci vobec odleteli :-/

@heidi4 ufff, si tak, pozerám správy... 🤦😰

anonym_eacb2d
2. mar 2026

Baby neuveríte, pozerala som správy a brat tejto mrochty tam dával rozhovor , že mali odletieť na Maledivy 🫣😇🤷

anonym_ff48bd
2. mar 2026
@anonym_eacb2d

Baby neuveríte, pozerala som správy a brat tejto mrochty tam dával rozhovor , že mali odletieť na Maledivy 🫣😇🤷

@anonym_eacb2d Heeeej? No pis, pis, ja som to nevidela😄

ekira1
2. mar 2026
@anonym_eacb2d

@anonym_eacb2d ako vieš že to bol on? Aký program?

skumavka
2. mar 2026
@anonym_autor

no prečítala som si všetky komentáre,tak sa idem konečne vyjadriť
1. je mi jedno akú hierarchiu uznavate vy u mňa to je mama súrodenci deti manžel
2. ano ide mi o dom a čo? majú veľký dom a v tom čase ho nepotrebujú
3. mohla by som si zaplatiť welness ale to by stálo veľa peňazí,povedala som ze mu zaplatím ale veď len symbolicky pár eur
4. spm si istá ze keby bol slobodný sám to navrhne lebo vtedy sme spolu ešte trávili veľa času, prakticky každý týždeň,aj naše deti k nemu chodili
5. odkedy sa oženil je to iný človek,a čas by mali lebo vlastné deti nemajú
6. nie som jediná ktorá si myslí že nič divné na tom nie je pustiť vlastného súrodenca do domu veď ide aj o deti 7. nedostala som sa k slovu, švagriná mi hneď na začiatku povedala že keď sa chcem opýtať na tu hlúposť čo sme vymysleli nemám to ani skúšať
8. ale cez víkend ešte budeme spolu, ešte mám 2 dni, odlietajú až cez týždeň
9. každý máme nejaké zvyky a pomery v rodine, ešte pred 5 rokmi boli deti viac s bratom ako s mojím manželom,a teraz takmer nič ledva na nejakej oslave...

@anonym_autor to akože vážne máš svojho brata radšej ako svoje deti? Resp tvoj brat je na rebríčku pred tvojimi deťmi? Ak áno, tak sa daj liečiť, i keď pochybujem ze to pomôže.

tilly
2. mar 2026
@anonym_eacb2d

@anonym_eacb2d bol tam Marek?

ekira1
2. mar 2026
@skumavka

@anonym_autor to akože vážne máš svojho brata radšej ako svoje deti? Resp tvoj brat je na rebríčku pred tvojimi deťmi? Ak áno, tak sa daj liečiť, i keď pochybujem ze to pomôže.

@skumavka pretože brat je jej krv, deti už nie, logika, nie?

robo1990
2. mar 2026
@anonym_eacb2d

@anonym_eacb2d no..ak to bol ten prvý tak to bol Peter Kabát a to nie je on.. to je influencer čo cestuje ..škoda už som sa tešila 😅

anonym_eacb2d
2. mar 2026

Trošku si robím srandu, prepáčte mi to. 😇
Ale naozaj dávali na joj reportáže a rozhovory s cestujúcimi, práve keď som čítala túto plodnu diskusiu - a ups Maledivy. Jeden tam mal v titulku meno, druhý nie. V tom mi napadla táto spojitosť.
Keby to bol naozaj on, to by bol goooool.
PS. Pokud o odľahčenie tejto diskusie

anonym_cdcad5
2. mar 2026

Baby ja by som dnes tak potrebovala,keby sa to az do rana rozprudilo,aspon by som sa na nocnej nenudila.A mala,co citat a pisat.

anonym_09a165
Dnes o 09:29

Takže si chceš u brata spraviť dovolenku za symbolickú cenu 😀. On makal, drel a má a ty si nasratá leno tebe to nepadlo za symbolickú cenu na tri týždne do huby. Rodina nie je len o krvi, rodinu si vieme vytvoriť aj sami. Mám rada sestru moju, ale je nasáčkovana s dvoma deťmi v jednoizbovom byte lebo ona nebude živiť hypotéku a kŕmiť štát... My sme sa nadreli na dom a keď ideme na dovolenku, kľúče dávam susede, a ona má povolené vyjesť mi aj chladničku, ani jej do huby nič len tak nespadlo. Si maximálne nevychovana a drzá . Buď rada že ešte máš brata aspoň raz za mesiac pri rvojom chovani. Na dospelú ženu a matku dvoch deti.... A ešte sa nezabudni uraziť ako pätnásťročná šťanda, lebo ty si nedostala....

sonia2010
Dnes o 10:57

Ja som citala mozno prve 2strany, ale neviem ci tu mala niekedy nejaka diskusia tolko stran ako tato😄

mima172
Dnes o 10:58

Baby, už to prebral aj Žltý sloník 🤣

veve229
Dnes o 14:31
@sonia2010

Ja som citala mozno prve 2strany, ale neviem ci tu mala niekedy nejaka diskusia tolko stran ako tato😄

@sonia2010 jedna diskusia uz mala cez 150 stran - ked sesternica nepozvala druhu na svadbu 🙂

margotka17
Dnes o 14:54
@mima172

Baby, už to prebral aj Žltý sloník 🤣

@mima172 čo je Žltý sloník? 🤔🤔🤔

heidi4
Dnes o 15:04
@sonia2010

@sonia2010 napr. Kopce hore, dole a zakruty uz maju 64 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zminene-problemy-v-manzelstve-a-zivote/?page=64&scrollto=first
Ale myslim, ze uz som videla niekde aj vyse 100 stran (tusim ta so svadbou, presne)

anonym_f544e5
Dnes o 15:09
@anonym_autor

@biba_18 tak 3 týždne bude úplne prázdny dom,aj záhrada...a na kontrolu budú chodiť radšej ich kamaráti ako rodina....a nikto tam nebude,aj by sme sa im starali o to a aj by sme mali na chvíľu viac priestoru a neboli by sme ako sardinky..

@anonym_autor to že sa tlačíte v dvojizbáku je vaša ,,šikovnosť",prečo by brat mal súhlasiť s tvojím rozťahovaním sa v jeho dome?

ekira1
Dnes o 15:15
@margotka17

@margotka17 paródia na modrý koník. Taká strašná sranda.

14petulka88
Dnes o 15:26

Ja neviem, ale tiez by mi vadilo keby moja sestra alebo muzova sestra sa k nam trepali pocas toho kym nebudeme doma.

anonym_cdcad5
Dnes o 15:44

Autorka dakujem za tuto super temu.Som sice po nocnej ale kedze sme vsetcia na dvore,muz kope jamu na kable a ja som sa konecne dala na upratovanie ALTANKU,a mozme pit kavicku vonku a kochat sa JAROU,Slnieckom a uz relativnym teplom.Dakujem.

mima172
Dnes o 15:50
@margotka17

@margotka17 Profil na Instagrame. Veľmi známy profil. Je to chalan, ktorý preberá skvosty (vid táto téma) a robí na ne rôzne paródie atď.

margotka17
Dnes o 16:30
@mima172

@margotka17 Profil na Instagrame. Veľmi známy profil. Je to chalan, ktorý preberá skvosty (vid táto téma) a robí na ne rôzne paródie atď.

@mima172 no už vidím. To ako tá Ficova americká dvojníka 🫣🫣🫣🤣🤣🤣

rozculena
Dnes o 18:22
@margotka17

@mima172 no už vidím. To ako tá Ficova americká dvojníka 🫣🫣🫣🤣🤣🤣

@margotka17 čo má ona spoločné so žltým sloníkom?

margotka17
Dnes o 19:12
@rozculena

@margotka17 čo má ona spoločné so žltým sloníkom?

@rozculena áno, už som v obraze 👍

Strana
z44