icon

Ako presvedčiť manžela, aby chcel ďalšie dieťa?

6. jan 2025

Ahojte môj muž 36, ja 34. Ja by som veľmi chcela, on vôbec. Najväčší argument je, že už mu je takto dobre. Aj mne je fajn, ale strašne sa z detí teším a preto si hovorím, že by som ešte chcela.

Prvé bolo také, že som ani nevedela, že ho mám a druhé som si už neskutočne užívam. Prvé má 7 a druhé zachviľku 4. Ako mám muža prehovoriť? Naposledy mi povedal, nech už s tým prestanem, lebo je pevne rozhodnutý. A mne to stále nedá pokoj.

Strana
z4
aurinia
7. jan 2025

@h2 ja to chapem ze nechce čakat. Ale zase niekedy niečo chceme a nevieme čo to prinaša. Ja som mala deti relativne po sebe. Planovat druhe znova, počkala by som. Po tolkych starostiach som "ochorela". Keby 2-3 roky počkala, dieta menšie by islo už do školy, relativne by bolo odchorobovane zo školky. Moj muž tak reaguje, ked poviem že chcem psa. Dvoch sme pochovali, bolo to desatročie starosti, vie čo to obnaša, ked pes prišiel do veku staroby, umrel, došiel smutok, dlho sme sa z toho dostavali. Takze ak ma muž nazor na dalsie dieta "nechcem", moze sa to za par rokov zmenit.

autor
8. jan 2025

@aurinia ďakujem 🙂 toto je asi to naj.

lilstar111
8. jan 2025

ak nechce tak nechce

Strana
z4