icon

Ako presvedčiť priateľa, aby som mohla jazdiť novším autom?

7. mar 2024

Ahojte mám otázku čo si o tom myslite… mám 22 a niesom nejak extra dobrá šoférka byvam s priateľom a máme 2 autá… jedno staršie a jednu o dosť novšiu audi…nastal čas kedy musím chodiť do prace na opačnú stranu mesta a spoje nevychádzajú … začala som jazdiť najskôr na novšom aute na tom mi to ide perfektne rýchlo sa rozbieha no a potom staršie… nevedela som sa rozbehnúť na semafore keď zasvietila zelena všetci na mňa trúbili ja slzy v očiach proste vždy keď som išla pridať to skapalo… a čo sa týka parkovania to tiež len na novšom lebo to ma kamery.. no a ide o to že priateľ mi nechce dávať to nové lebo mu jw trápne chodiť na starom.. proste že buď na starom budem chodiť alebo si to mám inak zariadiť.. ešte poviem že nerobím každý deň lebo robím dvanástky a keď ma on víkend voľný - robí 8- cky a ja robím cez víkend tak to ma odvezie a privezie… fakt som nešťastná z tejto situácie lebo ja mám už taký odpor k tomu staršiemu autu po tom ako mi to hocikde skapalo .. bojím sa na ňom chodiť.. prosím neosudzujte

mk22
9. mar 2024

Aká bola dohoda pri kúpe auta?
Že ho budete užívať každý podla potreby?
Ci ty sa budeš voziť ako spolujazdec?
Chlapec si myslí co, že si polovicu dala, ale užívať ho nebudeš, nemôžeš?

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
vikiki29
9. mar 2024

@katarinakrizova kriste, prečo ty tu v kuse riešiš, že auto jej má mladý dať - predať - prepísať… no podľa popisu on to auto takisto chce, čiže určite to neurobí. A ak nemajú zmluvu o pôžičke, čo isto nemajú, tak jej peniaze za auto ani nedá keď sám nebude chcieť. Bodka. Autorka bola sprostá, že mu peniaze dala. Mala by sa poučiť do budúcna.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tundra
9. mar 2024

@katarinakrizova
@viki29
Dievcata,problem bude asi ten,ze ten druhy,jedno ktory,nema na vyplatenie, druhej polovice.Preto som uz raz pisal,audi predat a nech si kupi,kazdy svoje...Varianta 2.rozrezat flexou na polovicu,len
otazka, ci po dlzke alebo sirke🤣🤣🤣🤣

lakebabe
9. mar 2024

@tundra 😄😄😄 tiež dobrý nápad

vikiki29
9. mar 2024

@katarinakrizova ale auto je JEHO!!! A on ho chce, nechce jej ho dať. Bože, všetci tu to pochopili, len ty si ideš svoje v kuse.

taga
9. mar 2024

Vsimol si niekto ze panko chce na vlastnu frajerku volat policajtov, keby si "pozicala" vlastne auto? 🤣 pardon, ale to je co za chuja?

domi2425
9. mar 2024

@milanm12 Vobec nejde o urazene ego ale o to ze baba dala peniaze na nieco co nemoze pouzivat.🤣To ze si to mala rozmysliet uz predtym asi davno vie, takze s tym moc neporiesis ked to tu budes prizvukovat. Pochybujem ze sa dohodli tak ze sa bude vozit iba frajer a na nu bude volat policajtov ak si ho nahodou zoberie. 🤣Proste bola naivna a dala peniaze debilovi, ale ze ho tu este niekto obhajuje to mi hlava neberie😂Ked jej ho nechce poziciavat lebo je zla soferka tak nech auto preda a peniaze jej vrati, vsetko ostatne su len vyhovorky. Ak by si aj chcela mastit ego aj ona, nech si masti.. vsak su to aj jej peniaze🤷🏻‍♀️Len mastit si ho mozu bud spolocne alebo kazdy sam s lacnejsim autom😆

lakebabe
9. mar 2024

@domi2425 ja si myslím ze ak od neho začne pýtať peniaze bude veľmi rýchlo po laske😄

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
domi2425
9. mar 2024

@lakebabe asi tak😬

@katarinakrizova prepac ale ty si tupa ? 😂chapes ze auto je napisane nanho a on ho dobrovolne neprepise za polovicnu sumu ?

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
9. mar 2024

@domi2425 😂😂😂

To nemá zmysel zjavne

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tundra
9. mar 2024

@katarinakrizova no neviem,dacia ma hodnotu mozno 1000-2000€.Novsie audi kolko?15-20k...
Trochu matematiky a zistis,ze predajom dacie sa nebude dat vyplatit audi.

tundra
9. mar 2024

Aurorka,kolko stalo audi?Dik.😉

domi2425
9. mar 2024

@katarinakrizova este raz a pomaly, kludne aj dva - tri razy precitaj😂Kupili spolu auto - napoly. Auto je cele frajerove. Preda Daciu a vyplati mu POLOVICU. (aj to bude musiet dolozit ako uz je napisane vyssie) Frajer bude mat len polovicu penazi, auto ziadne. Ak neexistuje doklad ze peniaze dali spolu, myslis si ze auto prepise ? (s prihliadnutim na to ze vieme aky je idiot tak ti rovno odpoviem ze neprepise😂)

autor
9. mar 2024

@tundra všetkých tu asi sklamem nakoľko si asi všetci myslia že audi bola kupovaná úplne nova v audi predajni za koľko 70 000?😂😂
Audi stala 30 000 samozrejme jazdena .. dali sme dokopy peniaze a kúpili lebo sa nám páčila mala dobrý nájazd a bol s nami kupovať mechanik a povedal že bolo o ňu starane tak sme ju vzali

domi2425
9. mar 2024

no a je to v riti 😂Daciu za 15 000 daj predat
@katarinakrizova a ona vybavi rovno aj prepis

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
9. mar 2024

No nie nesklames ak si mu dala polku aj keby len desať tisíc za to kúpiš nejakú malú mestskú jazdenku pre teba. To nie je málo peňazí. V tomto prípade by som trvala na vyplatení tvojho podielu aj pre prípad ze by ste sa rozišli

Inak ta Dacia jr predajna 500- 1000 eur podľa stavu viac necakaj

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
domi2425
9. mar 2024

@katarinakrizova ja som v riti ale z teba🤦🏻‍♀️ved vyssie autorka napisala ze audi stala 30 000 😂

autor
9. mar 2024

Asi to všetci čakali že to bude audi za 70-80 000 lebo som písala o dosť novšiu audi ale porovnala som to s daciou logan na ktorej ma tato chodil bravat zo škôlky 😂😂😂a dnes mi stojí zaparkovaná pod bytovkou

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
9. mar 2024

30 000 nie je malá suma penazi

domi2425
9. mar 2024

@katarinakrizova doma sa bavim s gramotnymi ludmi, tak tomu prisposobujem aj komunikaciu, s tebou len takto😂

autorka a frajer co ? skusala si to nejako nadhodit uz ?