icon

Ako presvedčiť priateľa, aby som mohla jazdiť novším autom?

7. mar 2024

Ahojte mám otázku čo si o tom myslite… mám 22 a niesom nejak extra dobrá šoférka byvam s priateľom a máme 2 autá… jedno staršie a jednu o dosť novšiu audi…nastal čas kedy musím chodiť do prace na opačnú stranu mesta a spoje nevychádzajú … začala som jazdiť najskôr na novšom aute na tom mi to ide perfektne rýchlo sa rozbieha no a potom staršie… nevedela som sa rozbehnúť na semafore keď zasvietila zelena všetci na mňa trúbili ja slzy v očiach proste vždy keď som išla pridať to skapalo… a čo sa týka parkovania to tiež len na novšom lebo to ma kamery.. no a ide o to že priateľ mi nechce dávať to nové lebo mu jw trápne chodiť na starom.. proste že buď na starom budem chodiť alebo si to mám inak zariadiť.. ešte poviem že nerobím každý deň lebo robím dvanástky a keď ma on víkend voľný - robí 8- cky a ja robím cez víkend tak to ma odvezie a privezie… fakt som nešťastná z tejto situácie lebo ja mám už taký odpor k tomu staršiemu autu po tom ako mi to hocikde skapalo .. bojím sa na ňom chodiť.. prosím neosudzujte

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
domi2425
8. mar 2024

@katarinakrizova ved jej povedal ze zavola policajtov ked si ho pozicia🤣fakt si myslis ze dobrovolne pojde prepisovat auto ? este ked je napisane nanho, a nemusi existovat ziaden doklad o tom ze ona mu peniaze prispela

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
hopsas
8. mar 2024

Polovica tej Audiny je tvoja a on ti ju nechce požičiavať? Žiadaj polovicu sumy naspäť teda ...akože ja nechápem veď je to polovica tvojho majetku prečo mu dovolíš aby ti bral.bieco čo ti patrí? Ak má problém nech ti to auto vyplatí a ty si kúp vlastné predsa

julish
8. mar 2024

Akože začni jazdiť na niečom ekologickom, takí mladi ľudia a takí pohodlní. Bicykel?

milanm12
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
8. mar 2024

@milanm12 on nech sa vozí hlavne za svoje prachy, nie ze od 20 ročnej frajerky vypýta polku na audinu a ide si na nej mastit ego

autor
8. mar 2024

@lakebabe sranda to staré auto o ktorom píšem je Dacia logan 😂😂😂😂

lakebabe
8. mar 2024

😄😄😄 dobre máš odpustené daj tu harsburdu do šrotu predaj to za par eur a kúp si čosi normálne. To bolo moje prve auto po vodičaku a poplakala som si pri nom som rada ze po pol roku išlo do šrotu. Fakt pýtaj od frajera nech ta vyplatí ci sa mu to páči ci nie a kúp si nejaky malý automat zánovný opel alebo Toyota to ti vyjde.

noha_bolava
8. mar 2024

Práve pre toto by som dala každému robiť autoškolu na starom aute lebo potom niekto nedokáže šoférovať staršie auto a parkovať bez kamier a ďalších novodobých výmyslov

lakebabe
8. mar 2024

@noha_bolava predstav si ze niektori ľudia už od vodicaku nemajú potrebu šoférovať staré herky a niektorí do nich v živote nesadnu, to je frajerina len na Slovensku tváriť sa kto vie odsoferovat väčšiu kraksnu

tundra
8. mar 2024

@lakebabe 🤣🤣🤣

liv1
8. mar 2024

@tundra na mňa nemáš, ja som začínala na Škodovke 105 😂

tundra
8. mar 2024

@liv1 moje prve auto,na ktorom som jazdil, bola skoda 120.Mal som ho pozicane 2 mesiace.Po druhej vyplate v nemecku,som kupil daciu.Sluzila fajn,len strasne rychlo zhrdzavela.Dacia bola trochu väcsia-kombi,ale skodovka jazdila na tu dobu tiez super.Majitel mal zobraty vodicak🤣🤣🤣,tak nam ju pozical.

liv1
8. mar 2024

@tundra ved hovorim, 105 nikto neprekona 😂. Kokso co ja som vsetko s tym autom zazila😁

tundra
8. mar 2024

@liv1 aspon mame na co spominat👍💪

majlo1234
8. mar 2024

@liv1 ja na favorite, doteraz mam nocne mory😂

milanm12
8. mar 2024

@lakebabe ty vieš odkiaľ že on si masti ego? Čo ak ona fakt nevie šoférovať. Vži sa do jeho situácie. Ona si to mala rozmyslieť než mu prispela na auto...
ad.2 Čo ak je to opak a ona chce jazdiť na audine aby si mastila ego? Či dievčatá také niesu ? Ehm.

liv1
8. mar 2024

@majlo1234 😂😂

liv1
8. mar 2024

@tundra jj 😁

zuzanazu85
8. mar 2024

@milanm12 ale aj toto mi napadlo,že slečna nedala polku na auto,chalan si proste nasreckoval sám a slečna ma len daciu od rodičov,no jej priateľ má audinu. Žeby bol chalan tak tupý a pýtal polku peňazí od svojej slečny na auto, ktoré je možno jeho prvé? A slečne sa dal pár krát previesť a ,a už je problém 😁

lakebabe
9. mar 2024

@milanm12 tak nech ju vyplatí keď ju nechce nechať ho používať a chce ju mať sám sama povedala ze on nechce chodiť na Dacia lebo sa za ňu hanbí.

dm1
9. mar 2024

@katarinakrizova predstav si že viem ale keď jej ho má problém požičať tak myslíš že ho na ňu prepíše?

milanm12
9. mar 2024

@lakebabe veď ale prečo mu ona dávala peniaze ? Nikde sa tu nepíše že si auto budú striedať. A prečo by mu vracala peniaze? Dala mu ich na kúpu auta. Koľko je takých čo financujú auta spoločne a šoféruje len jeden.. druhý sa nevozí či ako?

lakebabe
9. mar 2024

@milanm12 prečo by mal on využívať auto ktoré nezaplatil celé co ak by sa rozišli. Pokiaľ ma nejaký doklad o peniazoch trvala by som na vyplateni a nech si chlapec má svoju audinku ale za svoje

milanm12
9. mar 2024

@lakebabe je to strata času sa s tebou o tom baviť pretože si to stále pochopila. Vidno že si len na jej strane asi sa ti stalo niečo podobné a máš urazene ego.

lakebabe
9. mar 2024

@milanm12 😄😄😄 neboj sa takého idiota co by odo mňa vypýtal polovicu na starú audinu som ešte nestretla. Muž sa stará o naše auta bezo mňa chvalabohu je dosť schopný. Len sa mladá nechala pekne odrbat frajerom s holou ritou co sa chce vyvážať na aute na ktoré nema

v_alika12
9. mar 2024

Dala si 1/2 penazi, takze polovicu mesiaca mas na nom jazdit ty. Ale predpokladam ze prachy si dala, ale majitel auta je frajer. A ze auto je status muza. Ok. Nech si na neho zarobi, potom si moze rozvazat prdel. Nie zdierat zenu

Boze zeny strasne ste jednoduche v zmyslani. A potom vyplakavajte u rozborila ci na koni… vsak si to normalne pytate