icon

Ako presvedčiť priateľa, aby som mohla jazdiť novším autom?

7. mar 2024

Ahojte mám otázku čo si o tom myslite… mám 22 a niesom nejak extra dobrá šoférka byvam s priateľom a máme 2 autá… jedno staršie a jednu o dosť novšiu audi…nastal čas kedy musím chodiť do prace na opačnú stranu mesta a spoje nevychádzajú … začala som jazdiť najskôr na novšom aute na tom mi to ide perfektne rýchlo sa rozbieha no a potom staršie… nevedela som sa rozbehnúť na semafore keď zasvietila zelena všetci na mňa trúbili ja slzy v očiach proste vždy keď som išla pridať to skapalo… a čo sa týka parkovania to tiež len na novšom lebo to ma kamery.. no a ide o to že priateľ mi nechce dávať to nové lebo mu jw trápne chodiť na starom.. proste že buď na starom budem chodiť alebo si to mám inak zariadiť.. ešte poviem že nerobím každý deň lebo robím dvanástky a keď ma on víkend voľný - robí 8- cky a ja robím cez víkend tak to ma odvezie a privezie… fakt som nešťastná z tejto situácie lebo ja mám už taký odpor k tomu staršiemu autu po tom ako mi to hocikde skapalo .. bojím sa na ňom chodiť.. prosím neosudzujte

Strana
z8
tundra
9. mar 2024

Myslel som si,ze minimalne 20k😉,tak je to este viac,cize predajom dacie sa situacia neda vyriesit.
Dakujem👍.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
lb1984
9. mar 2024

@lakebabe zvlášť na bazarove som nepredpokladala žeby niekto dal 30 tis za jazdené auto 😲 keď za 35 tis môže mat kvalitné nové.... starnem.... každopádne nudzou asi netrpia takže zbytočne sa tu rieši predaj audi nech kúpia spoločne ďalšie a to už bude písané na ňu.... 🤗

lakebabe
9. mar 2024

@lb1984 ja som tak čakala také zanovne audi idú od 20- 25 tisíc hore už len preto by som trvala na vyplatení už len pre prípad rozchodu

Strana
z8