icon

Ako presvedčiť rodičov na psa?

99laura99
12. mar 2021

Dobry den mam 13 rokov a uz strasne dlho si chcem zaobstarat psika ale rodicia su proti . financii mame dost ja sama si uz setrim , casu je celkom dost kruzky mam iba 1 hodu anglictiny a chodila som na plavanie ale uz asi nebudem lebo je covid a tak . utulok mame daleko ale kazdy den poobede ked je babka doma chodim sa s jej psom prechadzat ale predsa je to jej pes a mna nepocuva az tak ale trenujem ho a strasne ma to bavi a doobeda sa velmi tesim kedy sa s nim poprechadzam . Chodim sama von lebo kamosky velmi nemam a so zvieratkami si velmi rozumiem mam zajka ktory je fakt sikovny a vzdy ked je fajn pocasie sa prechadzame trenujeme kralici hop a psie triky ale predsa je to zajo a neda sa porovnavat so psom . s pocasim tiez nemam problem rada sportujem a milujem chodit na niekolko hodinove prechadzky ale byvame v byte a otec nechce ani pocut o psovy a mysli si ze pes v byte neni pes a prestahovat sa nechce zas mama . jej pes az tak nevadi ale keby som ho mala nepohla by ani prstom ale mam dvoch surodencov ktory by mi pomohli keby som bola chora alebo nieco . ja fakt neviem co by som im mohla povedat a psika chcem ako kamosa ale oni to nechapu mama mozno trochu . prosim pomozte mi . 😢

Strana
z3
anega79
2. aug 2021

Ja mam australskeho ovciaka a cavaliera v byte, k tomu vtakov, skreckov a 2 deti. Pes chce byt kde je jeho majitel, nie na dvore, kde nanho vsetci kaslu...

margitaf
2. aug 2021

@betus11 tak super, takých rodičov do každej rodiny 😁

nataliadaisy
15. feb 2022

Ja mám taký istý problém a tiež by som chcela psíka

Strana
z3