Ako presvedčiť rodičov o tetovaní?
Mám o mesiac narodeniny a plánujem si dať tetovanie. Budem mať 20. Moji rodičia však s tým silno nesúhlasia. Bývam s nimi, ale zarobila som si na neho sama.... Mám ich ďalej presviedčať alebo proste si ho dať spraviť? Mal niekto takýto zážitok?
@anonym_17d788 tak toto je sila... Sex = zásah do tela.. 😂😂😂
Ale dobre teda, zabúdas, že tetovanie je trvalý zásah a sex nie.
@anonym_45622f a nie? Idú do teba všelijaké baktérie ak o tom nevieš
@anonym_45622f a nie? Idú do teba všelijaké baktérie ak o tom nevieš
@anonym_17d788 omg, teraz už môžem povedať, že už som čítala všetko... 😂
Rozumieš slovu trvalý?
@anonym_17d788 omg, teraz už môžem povedať, že už som čítala všetko... 😂
Rozumieš slovu trvalý?
@anonym_45622f hpv vírus máš trvalý
@anonym_c9f231 neprezivaj to tak 🤣 je to jej koža nie tvoja.
Ja kebyže sa nebojím ihiel tak sa dám tiež tetovať 😁 len strach je väčší čo je však pravda je že si človek musí riadne premyslieť čo chce mať vytetované.
Okrem toho, aj ten najviac potetovaný človek môže byť ten najlaskavejsi človek na svete 🤭
@janulik2008 / Okrem toho, aj ten najviac potetovaný človek môže byť ten najlaskavejsi človek na svete 🤭 /
Skvelý príklad láskavosti, že musel súd rozhodnúť o zákaze priblíženia k matke jeho dcéry.
@janulik2008 / Okrem toho, aj ten najviac potetovaný človek môže byť ten najlaskavejsi človek na svete 🤭 /
Skvelý príklad láskavosti, že musel súd rozhodnúť o zákaze priblíženia k matke jeho dcéry.
@anonym_f8332d s tým, ze si agresívny a preplo ti v hlave nema nic spoločne tetovanie. Mozno mu neurobilo dobre ze sa tolko tlčie do hlavy
@pikachu999 toto neplatí u každého. Su ľudia, čo fakt zaspia a sú ďalší, ktorých to naozaj boli a doslova pretrpia celý úkon..
@anonym_45622f ja mam na členku cez kosť, na rebrách aj zápästí a najhoršie boli asi rebrá. Ostatné som si časom na tu bolest zvykla a nejak som to uz neprežívala. Urcite to nie je pre každého a treba to zvazit
@anonym_f8332d čo má spoločné to, že tento chlap je magor, s tým, že je potetovaný?
Niektoré už fakt neviete akú sprostosť vymyslieť a keby predsudky kvitli, ste sama ruža..
@anonym_f8332d čo má spoločné to, že tento chlap je magor, s tým, že je potetovaný?
Niektoré už fakt neviete akú sprostosť vymyslieť a keby predsudky kvitli, ste sama ruža..
@anonym_45622f nevieš že potetovani sú len väzni atď?
@anonym_45622f nevieš že potetovani sú len väzni atď?
@janulik2008 jasneeeee..
Podla niektorých vážených, vševedúcich dám, len väzni, psychopati a k*rvy..😂
@janulik2008 jasneeeee..
Podla niektorých vážených, vševedúcich dám, len väzni, psychopati a k*rvy..😂
@anonym_45622f no ale pozor pozor ten muž čo som dala ja fotku nie je nič z toho 😁 na neho nech mi nikto nešaha 😈😁
@anonym_45622f no ale pozor pozor ten muž čo som dala ja fotku nie je nič z toho 😁 na neho nech mi nikto nešaha 😈😁
@janulik2008 🙂 🙂🙂 nuž, keď Amber preskočilo, vyzeralo to chvíľu kadejako... Ešte, že je to už za ním...
@janulik2008 🙂 🙂🙂 nuž, keď Amber preskočilo, vyzeralo to chvíľu kadejako... Ešte, že je to už za ním...
@anonym_45622f vieš čo že ja si myslím že oni obaja boli na vine. Len toto zasa nie je predmetom tejto témy 😁 napr k tomu tetovaniu. Neter mala vtedy 7 či 8 rokov a presne na toto som sa jej pýtala či sa nebojí keď je potetovaný a ona mi hovorí že prečo by sa mala báť 🤣
@anonym_autor Treba sa s rodičmi porozprávať prečo silno nesúhlasia, aké argumenty majú proti tetovaniu a porozmýšľať nad tým.
Keď to cítia ako zlyhanie svojej výchovy premysli si či budeš myslieť len na seba, že to chceš a budeš mať, alebo budeš brať do úvahy aj pocity rodičov a rozhodnutie tetovať sa radšej odložíš na čas keď sa osamostatníš a budeš si už o všetkom rozhodovať sama.
Tiež zváž, že štýl a kresba ktorá sa ti páči dnes, možno o 5 rokov už na ňu budeš mať iný názor, tetovanie je na celý život tak si to naozaj treba poriadne rozmyslieť.
Tiež mysli na to aj akú budeš mať prácu, ako sa tam pozerajú na tetovanie a aký názor na to bude mať tvoj budúci priateľ.

"Byvam u nich, ale zarobila som si nan sama" - tu nastava otazka, ci a kolko im prispievas na byvanie, stravu atd, ci by si zvladla podnajom, stravovanie vo vlastnej rezii a aj v tomto pripade usetrene minula na tetovanie...
Druha uvaha - rodicia miluju svoje deti, chcu pre ne to najlepsie. Netvrdim, ze vedia, co je najlepsie, ale ich umysly su dobre. Pravdepodobne maju nejake dovody, preco "su proti"...poznas ich dovody? Je to esteticke - budes starsia a budes to lutovat; ci ekonomicke - je to drahe/zbytocne; je to zdravotne - alergicka/ina zla reakvia tvojho tela, ktora moze v dosledku tetovania nastat?, nejake ine? Napr nabozenske, neviem... ja ich nepoznam. Ja ako rodic by som bola rada, ak by moje dovkdy boli vypocute, vedomie, ze dieta je si vedome moznych dosledkoch, i tych "vedlajsich" /nepravdepodobnych/rizikovych, tych "pesimistickych" scenarov, ich pravdepodobnost a zaroven by mi vysvetlilo jeho dovody - preco to chce/ preco je to pre neho dolezite, tak ja osobme by som mozno nezmenila vlastny nazor,ale akceptovala slobodnu volu a rozhhodnutie (dospeleho) dietata, lebo preukazalo, ze uz nie je "dieta", ale dospely clovek, uvedomukuc si vsetky tieto "rizika", ktore vidim i ja, ale mabna to iny pohlad, ine priority a to je ok.
Za mna je zaklad komunikacia. Vediet, co chcem, preco, ake su mozne rizika. Vediet to "obhajit"/vysvetlit, ak je druha strana ochotna pocuvat. Teraz je to tetovanie, neskor to bude nieco ine, ale princip je podobny. Ano, si dospela, zodpovedna sama za seba, mozes si robit "co chces" a detto uz ani rodicia nemaju voci Tebe povinnosti a mozu Ta "vyhodit" z domu/neprispievat financne na Tvoj zivot. (Tym chcem povedat, ze ta "minca" ma 2 strany, skus pozriet sa na to ich z ich uhla pohladu.)