icon

Ako prevychovať chlapa?

zuzanna24
24. aug 2015

je mily, dobry, pomoze s nakupmi, odvezie kde si zmyslim, chce so mnou stravit cas...ALE... je nehorazne lenivy, pohodlny a nic doma nespravi? ani prstom nepohne? Teda mozno obcas vynesie kos a da si oprat SVOJE veci ale okrem toho absolutne nic, ani nevie kde sa nachadza vysavac, dlazku som ho v zivote nevidela umyvat, kupelnu tiez, a navarit dokaze tak maximalne spagety s vegetou...

Sme spolu 2.5 roka, menit ho nechcem... ale ak aj ma den volna v praci, cely den presedi za notebookom (nie nepracuje na nom, len hra hru alebo pozera videa na youtube)... Ja pridem z prace unavena ako pes a vidim ho sediet na gauci, v kuchyni bordel ako svina a on sa este priblblo usmieva, ze sak on to spravi (co uz dopredu viem, ze nespravi)... nepomaha ani prosba, ani dohovaranie ani pekne slovo....

Uz som sa skusala zahryznut do jazyka, a nechat to tak...neumyvala som riad, nevarila som, na vani centimeter spiny, ze ho to hadam napadne...a hadajte co, on to vobec nevidi... vsetko je OK hlavna vec, ze je pohoda.....a potom ked k nam ma prist navsteva samozrejme ja kmitam aby som sa nemusela hanbit ako pes. Pracujeme obidvaja. Ako ho prinutit k nejakej cinnosti? Alebo co pomohlo vam? Nejake tipy, triky? ...

canama
24. aug 2015

@zuzanna24 pracujete obidvaja, co tak si zaobstarat vypomoc do domacnosti? vyriesilo by to tvoj problem?

tjaden
25. aug 2015

@zuzanna24 ahoj, vynesieš kôš a dá si oprať veci? wau môj nevie ani to 🙂 máme 3izbový byt a on mi po dvoch rokoch tvrdí, že nevie kde máme kôš na prádlo...má 30x35x75cm myslím, že je to vec ktoru si v byte všimneš...Mám malé dieťa ale neupratujem po ňom ale po mužovi. Ako chodí po byte ja rovno môžem behať s metlou handrou mopom utierkami...V práci tiež prd robí, pozerá filmy sedi za pc ale príde strááášne unavený a ešte sa kľudne pochváli koľko sa on narobil ...???!! A ja vraj nerobím nič! Keď mu opíšem čo všetko som sa deň robila a čo všetko som musela robiť zaňho a či je to nejaký problém hodiť ponožky do koša na prádlo, alebo ak už nevie umyť riad aspoň ho odniesť do umyvadla tak vraj to je moja práca! Som na rodičovskej dovolenke beriem rodičovský na dieťa o ktoré sa starám ale beriem snáď "otcovský" na starostlivosť o debilného chlapa? Som na rodičovskej aby som sa starala o dieťa a nie o chlapa. Ak by to bolo aspoň tak, že ja robím ženske práce a on tie chlapské, ale doma máme milión veci pokazených a ja musim zháňať iných chlapov z rodiny aby nám to prišli opraviť lebo on má v pi tak som mu dnes povedala, ak ty nebudeš robiť veci o ktoré sa ma starať chlap tak nečakaj, ž budem niečo robiť ja! Bohužiaľ rodičia ich naučili, že matka je slúžka a my s tým už ťažko niečo spravíme. Až raz budem mať syna bude robiť tie isté práce čo dcéra aby vedel, že to nie ej starosť ženy.

tjaden
25. aug 2015

@canama výpomoc do domácnosti lebo zarábajú obaja? bože ja poznám ľudí kde si dvaja ledva zarobia na byt nie to na výpomoc do domácnosti...navyše to by zase len robila zaňho

betunka39
25. aug 2015

@zuzanna24 no neviem čim to je, jední tvrdia, že je to tým, že ich matky k tomu nevedia, iným, že im to nevadi. Ked si ja zoberem mojho manžela, doma nemali nikdy nejak upratane, pretože svokra robila v stajniach, cely den bol preč, ked sa mm vratil domov z vojenčiny, tak začal upratovať. Nie je extra pedant, ale jednoducho poumyval, kupelnu, povysaval, nepral a nežehlil. Ale ked osm k nim zašla, ked sme spolu chodili, bolo pekne upratane. Ked som raz prišla nečakane, tak bolo vidno, že nikto neupratoval. Svokra siceu pratovala, ale po svojom. Ked sme sa zobrali, poriadok v dome ostal na mne, ked manžel videl ,že nestiham tak pomohol aj s pranim, bola klasicka pračak ,.nie automaticka. Ked deti rastli, tak sme ich od malička viedli k tomu, že treba po sebe upratovať. Mali podele kto vysava, utiera a umyva riad. Aj chlapci aj dcera. No a manžel už pomahal menje, odovodnoval to tým, že nech sa učia deti. Ale ked chodili do školy a on bol 2 týždne doma, vždy bolo upratane, navarene. Teraz rpišieldo veku, že už sa mu velmi nechce, niekedy pridem domov a on si od rana neumyl ani pohar od kavy. Ale kd tak naženie syna, nech umyje riad. Chapem ho, ma ine veci na starosti, okolo domu a pod. ,ale...Nebudem sa snim preto hadať, kedže viem ako to je. Ale napr. synovia su zvyknuty, že ked poviem prezleču si pradlo, povysavaju, už aj varia. Ale mame to tak trocha podelene, upratujeme my ženy, oni robia vonku, kedže stale treba kosiť, pristavujeme stale pod. veci okolo domu. V zime sa to však deli inak. Myslim, že zaleži aj od dievčat, ked spolu chodia už vtedy by si mali všimať, ako chlapci doma funguju, či pomahaju, či len sa nechaju obskakovať od mamy. Moj najstarši ma priateľku už 4 roky, ked su u nas, vždy spolu varia, spolu upracu, a dokonca minule syn sám od seba urpatal aj riad večer.
tTebe poradim, kedže ste ešte kratko spolu, jednoducho si to vydiskutovať, dať ulohy am usia byť splnene, ešte nemate dieťa čo potom? Manžel musi vedieť aspon zakladne veci urobiť. Ja som občas takto deťom nazorne ukazala, že ked sa neupratuje, nechala som pohare, taniere neumyte, npovysavane, Ked rano prišli tak ,že či vybuchla bomba, Ja nei, to ostalo po Vas. Tak si to zobrali k srdcu.
Veľkou chybou je, že chlapci nechodia na vojn, tam by sa naučili poriadku. Nies som sice zastanca povinnej vojenčiny na 2 roky, ale tak 5-6 mesiacov by im stačilo, alebo taky stredoškolsky internat ap riadna vychoška. 🙂

emilia25
25. aug 2015

skus rozdelit prscu ns tyzden napisat na lsdnicku velkym tento tyzden budes robot to to to ja zss hento dalsi tyzden vymens.ked nevie ako sa to robi trebs ukszst naucit aj mma moj muz ucil varit zil Sam 4 roky v izreali musel sa sam starat o seba a nie byt stale pri mamicke.aj teraz moj muz pride z prace a maka na nasom dome aby sme mohli kurit tiez dom sam zatepluje.ked som chodila do prace cakal ma pred nou a v trube ohriata vecera.a vsetko je o dohode treba si sadnut a podelit.

terezka1947
25. aug 2015

@zuzanna24 nemyslim,ze ho prevychovas-mozes sa snazit a dosiahnut nejaky "kozmeticke"upravy jeho vztahu k chuti k domacim pracam,ale nezmenis ho 🙂
alebo,je tu este jedna sanca,ze to odrazu zacne chciet sam od seba 🙂
no,mozno by pomohlo este jedno-presne si dohodnut,co ma a musi vo vasej domacnosti robit a ked to neurobi,nebude to urobene....resp.ty robis nieco a on robi nieco-dohoda 🙂
ale najlepsie je poznat muza,partnera,manzela aj z tejto stranky este pre manzelstvom,vztahom... 😉

katka.gzd
25. aug 2015

@stardust a jak by si ho teda motivovala ty? Ja som napisala co pomohlo mne... A skusala slm predtym hory doly... Az toto pomohlo.. Komu sa to nezda, nech si bojuje dlaej posvojom ;)

stardust
25. aug 2015

@terezka1947 nemotivovala. Chlap nie je decko. Mne sa aj na tychto veciach rozbilo manzelstvo.

sandra551
25. aug 2015

Baby na to existujú dve riešenia - a obidve vyriešite vy samé. V čase, keď sa s partnerom spoznávate tak ho sledujte. Choďte spolu niekam na víkendy, určite už po pár dňoch / týždňoch v spoločnej domácnosti sa prejavia niektoré veci. Napr. chytí sa prípravy večere, keď je hladný, sám od seba? Alebo vás pozve na večeru? Fajn. Ak čaká, že mu navaríte vy - má mínusový bod. Pozrite sa, v akom stave po sebe zanecháva kúpeľňu. Poriadi, povysáva - sám od seba? Alebo ani nevie, že to musí urobiť. Keď idete niekde, pekne si vie zbaliť všetky veci do stĺpikov - vie si ich vybaliť do skríň, záleží mu na tom, aby to nemal ako prasa rozváľané? Keď príde z práce, veci si zavesí na vešiaky, prípadne odnesie do prania - vie pustiť práčku a roztriediť prádlo? Vyčistí si topánky pred tým ako má pracovnú schôdzku? Robí práce okolo bytu a domu? Drobné elektrikárske práce keď sa dačo pokazí, poumýva okolo domu a podobne?
Neverím, že ak s chlapom komunikujete denne, neviete tieto informácie zistiť do mesiaca - dvoch. Najlepšie je keď ho sledujete v jeho prirodzenom prostredí a v reálnych situáciách. Nemajte proste pred týmito vecami na začiatku vzťahu zatvorené oči!
Jednoducho partner je rodina, ktorú si vyberáte samé, tak nebuďte povrchné, lebo potom sa váš život bude točiť len okolo debilít typu upratovanie a varovanie 😅 Život je teda ďaleko o dačom inom...
Druhá možnosť je nájsť si chlapa, ktorý je síce lenivý, ale má na to, aby bez reptania platil za služby - reštaurácie, upratovačka, čistiareň, služby domáceho kutila 🙂 Prípadne už takéto služby má poriešené, keď spolu začínate chodiť.
Je len na vás, akého partnera si nájdete a ako si ho preveríte. A verte, existujú aj muži čo toto všetko vedia robiť a NIČ ich učiť nemusíte... 🙂

marca12
25. aug 2015

@zuzanna24 akoby som seba opisovala 😀 to iste je aj u nas.s nicim nepomoze.volne chvile vyuziva na svoj relax,ze treba doma spravit zakladne veci,to nechape.nema proste v sebe gen,ktory by ho k tomu viedol a neviedla ho k tomu ani mama,takze preto je taky.niekedy ma ide z neho slak trafit,ale vacsina chlapov je takych.moj dokonca ani tanier zo stola po sebe neodlozil.zdvihol sa od stola a odisiel ako grof,ktory caka na sluzku.uz som sa zmierila s tym,ze nebude prirodzene udrziavat poriadok a cistotu v domacnosti.hmmm a ked sa pozriem na domacnost jeho mamy,tak sa ani necudujem...

katka.gzd
25. aug 2015

@stardust tak bud teraz zatrpknuta a kritizuj co inemu funguje... 🙂 ja som sa o to podelila s dobrym umyslom, nikomu svoj sposob ani nazor nenutim.... Moj sposob funguje len tam kde nejaky jazyk lasky vobec je... Ked uz neni lasky ale panuje len zvyk a stereotyp, uz je neskoro samozrejme ;) a niektori chlapi SU ako decka a CHCU take zaobchadzanie/starostlivost ako decka... Kazdy je iny... Ide o to najst si sposob ako na toho druheho aby bol stastny...ja uz viem co mam robit aby bol stastny, on vie tiez... To je laska podla mna...chciet robit svoju polovicku stastnou.... Ak nesuhlasis, potom sa nedivim...

moonlight1210
25. aug 2015

@zuzanna24 razne zmeny by prisli, len ak by vysli z jeho vnutra. a to by sa udialo len ak by zazil nejaku traumu alebo nieco sokujuce v negatívnom zmysle.
a aj tam je otazne, ci by boli dozivotne, alebo docasne (postupne sa vrati do starych kolaji, ked sa po nahlej zmene zivot ustali v novych normach).

co sa da urobit:
- zmierit sa s tym, ze NIKDY ho neprerobis (pozor, ani dietatom. to ti uz urcite povedali. to je jeden pripad zo sto, ze dieta chlapa nakopne k vyrazne lepsiemu chovaniu. skor to byva uplne opacne. ak uz predtým nemal extra zaujem o poriadok v domacnosti, skor daval prednost svojmu pohodliu, teraz sa stiahne este viac, dokonca zacne z domacnosti "unikat", lebo jeho pohodlie bude narusene. ty totiz budes stale doma, spociatku pod vplyvom doznievajucich hormonov lahko vynervovatelna, uponahlana, male dieta, co vie svoje potreby zatial prejavit iba placom a mrncanim (lebo nevie hovorit),budes sa castejsie obracat na neho so ziadostami o pomoc a pracu alebo v hneve nad jeho pohodlnostou kritizovat, vycitat, zlostit sa,... - takze pravdepodobnejsie je, ze da prednost pokoju mimo domu. nie je to fer, ale je to mozny scenar.)

- zmierit sa s tym, ze ak sa ti podari ho prerobit, tak to nebudu horibilne zmeny. a budu vyzadovat dost trpezlivosti z tvojej strany.

- ak sa uz na to das, musis postupovat cez malickosti, ktore sa akosi takto sami uzakonia ako vasa domaca klasika, domaca zvyklost (napr. zehlenie je tvoja praca, vynasat smeti jeho, varit je tvoja praca, povysavat kazdy treti den kuchynu a vstupnu chodbu - tam sa najviac spini dlazka - jeho. aby boli porovnane topánky moze byt jeho starost popri tom vysavani predsiene.)
vzdy ho poziadaj iba o tu jednu malu pracu. napr.: vynes prosim ta kos. vyrovnaj prosim tie topánky v predsieni.
davaj pozor na to, aby to boli take male jednoduche prace (jenodrazovky), co sa daju urobit rychlo - bude to pre neho motivacia, aby to siel rychlo "zbuchat", lebo bude vidiet, ze ty budes spokojna a on bude mat pokoj.
(prinut sa do aleluja vzdy znova a znova poziadat o tu drobnost kazdy den, co ju potrebujes. nerozculuj sa, kolkokrat mu to musis pripomenut. ak treba pripomen mu to podchvilou aj viackrát za den, ak sa do tej prace nema - obohrata platna. ale s kludom, len tak pomimo (ozaj, este tie topánky ta poprosim). potrebujes predsa, aby vznikol navyk. a aby sa ustalil taky podvedomy domaci zvyk, ze smeti su jeho praca. topánky su jeho praca...)
potom podakuj alebo malicko pochval. ukaz spokojnost. aj to je motivacia.

proste ako male decko ked ucis.

postupne ho mozes takto naucit napr. ze ked sa idu umyvat okna, pripravi ti priestor - da ti dole zaclony, odlozi z parapiet ozdoby, kvetinace, ...
ak operies, vyberie ti pracku a odnesie pradlo k snuram.
ak bude suche pradlo, aspon ti ho pozbiera.
ak poskladas ponozky, ponosi ich do skrine.
ak umyjes riady, odlozi ich.
atd.
su to drobnosti, ale aj tie ti setria cas. takze sa oplatia.

a ak sa bude dat, postupne mozes prejst k zlozitejsim cinnostiam (rozumej - dlhsietrvajucim).

rada pre teba - okresaj svoje ocakavania (iba co ta budu rozculovat a budes mu nadavat). bud trpezliva, toto ucenie od drobnych prac k zlozitejsim moze trvat mesiace, aj roky.
vzdy prejav naznak spokojnosti, ze to urobil, aby citil odmenu a radost, ze ta potesil a postaral sa o pohodu v dome (netreba ziadne ovacie a slavobrany. a pozor na to, je to dvojsecna zbran. raz sa moze branit, ze vsak ti to vzdy stacilo, co po nom chces - takze bud striedma. vsak vies, ze planujes z neho casom vymacknut viac domácej pomoci. preto prejavuj spokojnost skor nepriamo: napr. umy vecer riady so slovami, ze nemas rada, ked ides spat s tym, ze v kuchyni je bordel. a ked ich po tebe odlozi, povedz, ze mas hned lepsi pocit, ked je v kuchyni taky poriadok. alebo rano ho trebárs prekvap niecim dobrym na ranajky a povedz, ze v cistej kuchyni sa kazdemu hned lepsie vymysla nieco dobre do bruska, ked nemusis najprv upratat po vcerajsku a mas viac casu vymyslat dobroty. ...)

nepoznam tvojho chlapa, neviem, co presne na neho plati, ale ty na nieco urcite prides, cim ho dokazes motivovat postupne k snahe zapajat sa do domacnosti.

strociatka
25. aug 2015

@zuzanna24 Jaaaaj zuzka moja. (necitala som ostatne prispevky, len tvoj uvodny). Ja mam doma nie 2,5 roka to co ty, ale 15 rokov a horsiu verziu toho co mas ty. Lebo ten moj ochotne neodvezie a nepomoze a mozem ti povedat, ze po 15tich rokoch to uz nie je ani vtipne. Neda sa prevychovat, nikdy sa nezmeni, to je cista utopia, je to cisto vina matiek, ako vychovavaju svojich synov. Az teraz po 15 tich rokoch svokra priznala, ze jej syncek, moj muz, doma v zivote nic nerobil, nemusel nic, ved sa ucil do skoly. S tymto sa bojovat neda a mysliet si,ze sa kvoli tebe zmeni... nezmeni.

Potom ked pride prve dieta, budes naivne dufat,ze teraz to pride a on sa zmeni, nepride. Naucis sa urobit si vsetko uplne sama. Dokonca sa ti bude zdat, ze to zvladas, no pride druhe dieta a zivot sa ti zosype na hlavu, aj nadalej budes vsetko robit sama a zrazu zistis, ze s jednym dietatom sa to este ako tak dalo, no s dvoma... Su dni, ked sa nad to povznesiem a zasmejem sa, ze som sama s troma detmi (to tretie manzel) a su dni, ked rozmyslam, ci mi naozaj bolo treba este mat jedno dieta a zivot uplne v ...

terezka1947
25. aug 2015

@stardust nerozmumiem 🙂 co znamena nemotivovala?nikde som to nespominala vo svojom prispevku
ja zastavam nazor,ze sa treba triezvo pozerat na partnera uz pocas spoznavania,nezmenime ho pocas manzelstva,partnerstva...

martina833
25. aug 2015

vymenit za nejakeho dospeleho, samostatneho chlapa, to co jeho mamicka pokazila za 20 rokov, ty uz nenapravis, bohuzial, budes mu robit len sluzku, upratovacku, kucharku, ked pridu deti, tak to nebudes stihat
ak by sa ti to predsalen podarilo, tak navod mozes velmi dobre spenazit 😀

katka.gzd
25. aug 2015

@strociatka a riesila si to na zaciatku vztahu nejak? Alebo si tocho trpela? Moj ma dve sestry a mamu co vsetkym okolo zadkh skace do umoru... Aku vychovu asi tak dostal? Taku, ze baby robili vsetko a on s ocom prd.... Nema ziaden vztah k tomu, zoadne navyky... Este pri byvalej frajerke uz odstahovany nosil
Kazdy druhy tyzden mame pradlo prat kosele zehlit lebo jeho frajerka nebola ochotna...a mamicka prala a zehlila...dospelemu chlapovi to nebolo trapne.... A hadaj co... Da sa to.... Sice som sa daco namervovala a naplakala kym som na to prisla ako to urobit, ale da sa to..... A kazda jedna co to toleruje a trpi si za to bohuzial moze sama... Lebo matky im nejaky zaklad dali ... Bohuzial slaby... Ale my sme tie co s nimi preziju vacsinu zivota.... A nememu decku ani vlastna mater nerozumie jak sa hovori... Moj dostal na vyber.. Bud sa bude snazit alebo nas vztah krachne... A prijala by som vtedy aj ten krach a porazku...a hladala si ineho.... Ale nekrachol... Snazi sa.... Asi vie preco 🙂

katka.gzd
25. aug 2015

@terezka1947 nezmenis jeho zvyky, vychovu... Ale mozes zmenit jeho spravanie... Ze tebe sa to nepodarilo neznamena ze sa to neda... Da sa to

sandra551
25. aug 2015

@katka.gzd A nevadilo ti to predtým ako ste sa dali dokopy? Prečo si s ním aj tak ostala keď si videla, že sa o seba nevie postarať sám?

terezka1947
25. aug 2015

@katka.gzd moj vyrastal bez mamy,takze vie sa o seba a aj o domacnost postarat viac ako niektore zienky 😀
ale myslela som to tak,ze zeny maju tendenciu ist do vztahu s tym,ze "ved sa zmeni,ved ho zmenim,ved sa kvoli mne zmeni"a potom su sklamane
Muz sa da nasmerovat na nejaku "cestu"...resp.da sa nejako spolocne dosiahnut spolocna spolupraca,musi ale aj sam chciet-v tom suhlasim,ze sa moze "vypracovat"....ale najprv to, podla mojho skromneho nazoru,musi mat niekde "v sebe"....aspon chut do prace,chut vidiet,ze zena je nie sluzka,ale partnerka,ze rodina je nieco,co tvorime spolu,nie ze teplo domova je na zene a ja pridem z prace(co je moje jedine poslanie v zivote) a doma levitujem...

strociatka
25. aug 2015

@katka.gzd jasne, ze skusala, tiez som to netolerovala a nosil mamicke pradlo na pranie a zehlenie, no teraz to "vyriesil" on po svojom, zmenil pracu a chodi na tyzdnovky, takze domov pride na vikend, donesie pradlo oprat mne a zas ide...

katka.gzd
25. aug 2015

@sandra551 lebo som bola zalubena a pretoze mam mamickovsky syndrom... Kruta sebakritika... Sak som to aj napisala uz v skorsom prispevku ze som najskor okolo neho skakala jak mamicka a myslela som si jak to oceni ... Naivka som bola... A aj som z toho samozrejme vytriezvela... Chvalabohu skor ako prisli deti a chvalabohu nebolo este neskoro... Mohlo to soncit aj rozchodom... Ja sa mam moc rada na to aby som trpela xy rokov a sa nervovala... Ale jak vravim, snazi sa teraz a som stastna a spokojna... A aj on... Vzdy to musi ist obojsmerne

katka.gzd
25. aug 2015

@terezka1947 suhlas na 100% a veru keby nemal snahu v sebe tak uz niesme spolu... Zivot mame len jeden a ja sa ho nechystam travit nestastna a zrobena po lakte

strociatka
25. aug 2015

@terezka1947 krasne to znie, pekne, ozaj, teoreticky. No v praxi to tak nie je, nesla som do vztahu s tym, ze to/ho zmenim, lebo som absolutne netusila, ze je to lemra lemrava. Nemala som ako to spoznat, nevedela som, ze je to mamickin najmladsi maznacik, co v zivote nic nerobil.

Samozrejme, ze keby toto viem, tak si ho nikdy nevezmem, taku hovadinu urobit... no moja chyba. A teraz s tym nemozem urobit vobec nic, lebo chodi na tyzdnovky, takze okrem vikendov som na vsetko aj tak sama. Teraz k tomu pribudli dalsie problemy, sice zarobi (diety), ale uplne sa nam odcudzil.

terezka1947
25. aug 2015

@strociatka hm...tak to je nazoaj tazke a tie tyzdnovky teda urcite nepridavaju 😒

katka.gzd
25. aug 2015

@strociatka uff no to ma mrzi :( ale co ti poviem... Vzdy mas na vyber a aj on... Vzdy mozes miesto trpenia mu to ho posadit a povedat "takto to dalej nejde" ak to tak naozaj citis, ze to dalej takto nezvladnes...a spolu sa dohodnut co bude dalej.... Alebo mas na vyber trpet dalsich 15 rokov a potom dalsich...

strociatka
25. aug 2015

@katka.gzd skusala som, posadit ho a povedat mu, vysvetlit, dat ultimatum, pohrozit... Nepomohlo, toto je specifikum asi len mojho mm, zistila som, ze je este aj zbabelec, lebo ak dojde na nejaku temu, tak ihned utecie, odmieta sa rozpravat, teraz nie, inokedy...

stardust
25. aug 2015

@stardust prepac, pisala som z mobilu, klikla som zle. To bolo pre katku.gzd.

stardust
25. aug 2015

@katka.gzd zatrpknutost? Nie, poucila som sa z vlastnych chyb a starostlivo si vyberam 😉 Ak ti to funguje, tak sa tesim s tebou 😉 😉

stardust
25. aug 2015

@terezka1947 prepac, pisala som z mobilu, klikla som zle. To bolo pre katku.gzd.

katka.gzd
25. aug 2015

@strociatka no len dodrzala si to ultimatum? Naplnili sa niekedy tie hrozby? Bo to mas skutocne jak s deckom... Nebude ta brat vazne kym nevidi, ze tvoje slovo naozaj plati.... A ja som bola naozaj pripravena sa s nim rozist... Nakoniec stacilo kratke spoluzitie ala spolubyvajuci totalne bez zaujmu aby mu doslo o co prichadza....
Neverim, ze tvoj drahy by vydrzal chodit domov ku ochladnutej zene ktoru nebude zaujimag ako sa mal a ci je hladny.... No jasne ze to nesie rizika so sebou... Ako ze si najde menej "narocnu" Aj nam to hrozilo.. Otazne je kam az si ochotna zajst pre svoje stastie... Moj nastastie reagoval rychlo a chcel to napravit... Nastastie... A neslo to na 100% na prvy krat... Este sme si to pripomenuli zoparkrat ale uz to nikdy nezaslo tak daleko...uz stacilo len pripomenut o com je rovnocenny vztah dvoch partnerov...