icon

Ako prijať vlastnú povahu a necítiť tlak na zmenu?

2. apr 2025

Ako mám prijať to že som tichá . Pri niektorých ľuďoch sama sebou pri niektorých sa neviem uvoľniť a som v strese..
Mám skoro 40r povahou som podľa niekoho ako dieťa.. vravím si každý je nejaký a snažím sa prijať ale ľudia mi dávajú najavo že sa mám meniť

dzulli1980
2. apr 2025

Tak buď si tichá alebo si ako dieťa - tie teda tiché nie sú ... tak ako teda? ... a len tak na okraj, čo Ťa je po kom? Si aká si, si dokonalá taká, aká si.

januska12323
2. apr 2025

Pokiaľ nikomu neubližuješ tak sa meniť nemusíš.

domkakvet
2. apr 2025

Tak bud s tymi ludmi s ktorymi si sama sebou, vsetkym sa aj tak vyhoviet neda.

liusa82
2. apr 2025

no povahu určite neprerobíš.Ja som tiež tak.Pri kom mi je dobre, som ukecaná,vtipná.A pri kom nie,to je až taký pocit z toho človeka akoby si bola utláčaná,prevalcovaná z niektorých typov.Väčšinou to mám pri takých uhučaných moc ukecaných luďoch ...čo všade boli všetko videli🙂 sú radi stredobod pozornosti.Vieš aké typy určite to pozná každý..z tých mám až koprivku tak tak áno.Vtedy som tichšia aj ja

ivik4
2. apr 2025

Ja neznasam tichych ludi ale rovnako by bolo vela ludi kt. By zas nezniesli spolocnost so mnou lebo ja rozpravam vela. Hlucna niesom, len ukecana . Dolezite je, aby si travila cas s ludmi s ktorymi si rozumies a na ostatnych by som uuuuplne kaslala, aj to co si myslia.

madeincssr
2. apr 2025

Myslis, ze ti ludia, ktori ti nejako naznacuju, ze sa mas menit, su dokonali? Pre mnohych je mile, ze si ticha aj trosku ako dieta. Medzi "svojimi" si v pohode, tak co.

hortenziaj
2. apr 2025

Ja som taká istá,tichá, ale tipujem že mám aspergera, a preto je to take....a je to pre mňa ťažké keďže mne ani nenapadne keď niekto niečo povie,že čo by som mu povedala,odpovedala,cítim s tak nie dobre,v strese ...ale robí mi to problémy pri hľadaní väčších vzťahov,pri hľadaní kamarátok,v práci, na oslavách,Stretavka h rodinných a pod. Meniť to neviem, beriem to ako to je ale je mi smutno z toho,lebo ľudia ma berú ako podivinku častokrát

terezkaarthuramax
2. apr 2025

Aj ja som ako dieťa

kristiii
2. apr 2025

Si proste introvert. Je nás snáď pol populácie (neviem, neskúmala som). Niekto nás má rád, iný menej, tak ako aj my iných ľudí. Je pravda, že kedysi mi to vadilo pri blbych poznámkach, ale čím viac extrovertov (takých tých echt) som spoznala, tým som za to radšej 😅

marryliese
3. apr 2025

Nemeň sa, nájdi si ľudí čo ťa pochopia a nebudú chcieť od teba byť niekým kým nie si

autor
5. apr 2025

@marryliese 😌 ďakujem snažím sa chodiť do takej spoločnosti kde vidím že zapadnem