Ako prinútiť matku prevziať zodpovednosť za dieťa?
Píšem sem za jedného zúfalého otca. Vychováva deti zo svojho prvého partnerstva, 2 má zverené, 1 má zverené matka.
Matka sa na dieťa vybodla, dala ho otcovi pred 2 rokmi do zahraničia a odvtedy si decko ani nevidela. Ak sa otec opýta, čo s deckom, odpovie mu aj Ty si rodič, máš sa starať.
Dieťa otec nechce, je cudzím občanom, nemá doklady, nič. Okrem toho, matka ho naučila klamať, tak klame o sto šesť.
Matka decko nechce, už má od iného partnera zase dieťa. Dieťa mimochodom aj odmieta matku,kvôli partnerovi, keďže sa mu už hnusí, že ako sa vyjadrilo, jednaruka nestačí, aby spočítalo partnerov matky.
Ako by ste prinútili matku? Konania sú v plnom prúde. Mimochodom o dieťa sa starali cudzí namiesto matky.
Prosim ta, vysvetli mi tuto vetu:
Matka sa na dieťa vybodla, dala ho otcovi pred 2 rokmi do zahraničia a odvtedy si decko ani nevidela. Ak sa otec opýta, čo s deckom, odpovie mu aj Ty si rodič, máš sa starať.
Dakujem
Ty si asi manželka toho čo to dieta nechce aspon tak si pisala do pravnej poradne,že manžel ked si to bola ty čiže obaja to dieta nechcete
Materi vybrat maternicu, otcovi podviazat gule. Obaja hnus. Neplodit deti.
Co je to za otca, ze prijme 2 deti a 3. takto odvrhuje?
Ked zial pre svoje deti vybral nafigu matku,tak aspon on ma byt chlap na svojom mieste...
Dietatu vybavit doklady, vybavit zverenie a starat sa a vychovavat. A lubit prepana!
Co su to za ludia, takto odstrkovat vlastne deti, vlastnu krv prepana? Co ho chce vyhodit na ulicu?
Je rodič, je uvedený v rodnom liste dieťaťa, má právo a povinnosť dieťaťu vybaviť platné doklady. Ak sú v zahraničí treba ísť na ambasádu a vybaviť dieťaťu doklady. Ak dieťa nechce ani jeden z rodičov, treba ho dať do detského domova a zrieknuť sa ho, možno bude mať šťastie a nájde si milujúcu rodinu.

To dieťa sa na svet nepýtalo, oni si ho splodili a teraz ho nechce mať ani jeden v starostlivosti. Je mi zle s takých ľudí! A autorka asi tiež nebude v poriadku keď napíše že otecko je zúfalý. Ako co čakáš ? Akú pomoc? Pomôcť by sa malo tomu dietatku