Ako prinútiť suseda odstrániť sršnie hniezdo?
Ahojte, viem nejako suseda dotlačiť k tomu aby si nechal odstrániť sršnie hniezdo čo má na balkóne?. Všetky tie svine prerastené preletujú od neho k nám, už som bola 2x uštipnutá , ale on hniezdo nechce dať odstrániť. Nie je k tomu nejaký zákon? Domovníčka od toho dáva ruky preč, že mu ona nebude rozkazovať... Mám malé deti a nemôžem nechať ani okná otvorené lebo sú hneď nalietané v byte.
@nikpa domov nicky už nie sú dávno, pani je zástupkyňou vlastníkov bytov a v konečnom dôsledku "zamestnancom" spoločenstva vlastníkov, lebo vlastníci jej platia odmenu. Správcovská spoločnosť len sprostredkuje vyplácanie odmien ale so zástupcom vlastníkov nič robiť nebude. Ak si neplní povinnosti treba zvoliť iného, zodpovednejšie ho. Ale povedzme si úprimne, kto toto bude robiť? Nielen odvolávanie na schôdzi ale aj samotnú funkciu za tých pár drobných. A aj ta "domovnicka" ma len obmedzené právomoci. So spravcovskou môže priamo jednať kazdy vlastnik, nemusí čakať na to co zariadi "domovnik"

@huxy balkon nie je vaše vlastníctvo ,bohužial či sa vam to páči alebo nie
@renesance80 veď v poriadku, už mi to tu viacerí písali a vysvetlila som už, prečo som si to myslela