Ako pripraviť dcéru na vážny zdravotný stav otca?
Ahojte maminky stala sa taká vec že pred týždňom môj Exmanzel skončil v nemocnici a bojuje o život. Máme spoločnú 5r. Dcérku ktorá ho neskutočne moc ľúbi. Dcéra vie že je v nemocnici len to že má horúčku a musí tak spinkať aby nabral silu. Ide oto že Dcéra je na neho moc naviazaná stále sa na neho pýta neustále mi plače a ja už nevládzem na ňu pozerať. Zajtra idem na konzultáciu k psychologičke. Vždy keď za ním plače jej poviem nech není smutná lebo bude aj Tatinko a že to cíti srdiečkom keď je smutná. Ide oto že ja už tiež koľko krát už sa neudržim pred nou a plačem viem že by som to nemala. Ja jej nedokážem povedať to čo sa mu stalo je mala a viem že by to nezvládla .Nemáte nejakú radu prosím vás ako ju na to všetko pripraviť? Ďakujem za prečítanie

mne otec zomrel keď som mala 6 rokov. z toho obdobia si nepamätám nič. neskôr som začala mať problémy, úzkosti. psychologička zistila, že sú to nevyplakané emócie.
@mondolina to som chcela aj ja napisat,ze nezakazovat sa vyplakat...truchlenie je dolezity proces, nezadrziavat emocie