icon

Ako pripraviť dcéru na vážny zdravotný stav otca?

petraivet
27. apr 2025

Ahojte maminky stala sa taká vec že pred týždňom môj Exmanzel skončil v nemocnici a bojuje o život. Máme spoločnú 5r. Dcérku ktorá ho neskutočne moc ľúbi. Dcéra vie že je v nemocnici len to že má horúčku a musí tak spinkať aby nabral silu. Ide oto že Dcéra je na neho moc naviazaná stále sa na neho pýta neustále mi plače a ja už nevládzem na ňu pozerať. Zajtra idem na konzultáciu k psychologičke. Vždy keď za ním plače jej poviem nech není smutná lebo bude aj Tatinko a že to cíti srdiečkom keď je smutná. Ide oto že ja už tiež koľko krát už sa neudržim pred nou a plačem viem že by som to nemala. Ja jej nedokážem povedať to čo sa mu stalo je mala a viem že by to nezvládla .Nemáte nejakú radu prosím vás ako ju na to všetko pripraviť? Ďakujem za prečítanie

Strana
z3
katrin21
29. apr 2025
@mondolina

mne otec zomrel keď som mala 6 rokov. z toho obdobia si nepamätám nič. neskôr som začala mať problémy, úzkosti. psychologička zistila, že sú to nevyplakané emócie.

@mondolina to som chcela aj ja napisat,ze nezakazovat sa vyplakat...truchlenie je dolezity proces, nezadrziavat emocie

petraivet
autor
29. apr 2025
@123467

@petraivet velmi Vam drzim palce 🩵
Verim, ze to zvladne

@123467 Ďakujem krásne

krasneleto
29. apr 2025
@petraivet

@123467 Ďakujem krásne

@petraivet drzim palce, nech to dopadne ako kolvek... aby si mala dostatok sil...

beata_k
14. máj 2025

@petraivet Ako to zvladate s dcerkou?

petraivet
autor
16. máj 2025
@beata_k

@petraivet Ako to zvladate s dcerkou?

@beata_k Už je všetko v najlepšom poriadku Dcére som to povedala zvládla to super pred večerom volala z otcom tak bola rada takže to zvládol aj on co je super

loliki
16. máj 2025
@petraivet

@beata_k Už je všetko v najlepšom poriadku Dcére som to povedala zvládla to super pred večerom volala z otcom tak bola rada takže to zvládol aj on co je super

@petraivet Želáme veľa zdravia, nech sa dá do poriadku úplne. 🙂

beata_k
17. máj 2025
@petraivet

@petraivet Tak to je dobra sprava 🙂

eliska13
17. máj 2025
@petraivet

@petraivet Výborná správa❤️

petraivet
autor
17. máj 2025
@loliki

@petraivet Želáme veľa zdravia, nech sa dá do poriadku úplne. 🙂

@loliki Ďakujem krásne

karolinakr
17. máj 2025
@petraivet

@loliki Ďakujem krásne

@petraivet prežil, prognozy ma dobre? tak to je zázrak, nie? normalne sa z toho dostal? tak to je úžasne, by som neverila, že to je možne,,,bude mať nasledky, ale funguje?

Strana
z3