Ako reagovať, keď manžel nepríde v noci domov?
Ahojte... ako by ste reagovali kebyze manzel je dohodnuty s kamosmi ist von (kamosi mali u nas booknute ubytko v meste) .. boli u nas na navsteve do pol 10 a tak isli do mesta..este sme sa s manzelom rozpravali ze bude spat v obyvacke lebo ked vypije tak chrape..este o pol 1 v noci sme pisali, isla som spat a zobudila som sa o pol 5 rano a jeho nikde..nemohla som zaspat, bala som sa kde je aj ked som si myslela ze mozno ostal spat u kamosov ale tak kedze mi nic o tom nepisal tak som myslela ze sa len zdrzal v meste...zobudila som sa potom o pol 8 rano a jeho stale nikde...tak som mu volala pisalaa kde je a on ze ostal na ubytku.. jasne ze ja nervy zlost... to co si akoze dovolil???? Napisala som mu ze to prehnal a ze toto jeden milujuci a zodpovedny manzel a otec neurobi....co dalej? Ako mu vysvetlit aby naozaj pochopil ze toto robit nebude? Pomoze krik? Ignoracia? On to zlahcuje ze sak viem kde bol a ze aspon mi v noci nechrapal do uska... Ja uz som sklamana a smutna., mame inak pekny vztah, ale toto prehnal... my mame dnees v praci vecierok, inak som na MD...mam aj ja dnes neprist domov aby pochopil co spravil? Ci akoze co??? Neni mi to blizke robit toto co on ale ak by to malo pomoct...
Ja by som tom ignorovala a tiež by som tak išla 🤣🤣
@buduca_mamicka007 na rozdiel od ostatných co ti tu "nakladajú", nie je to normalne. Normalne je napísať, drahá, potiahnene to s kamošmi do rána, ostatnem potom s nimi. Dobru noc a ráno sa vidíme 👌 aspoň u nás to takto funguje... ale čo už, možno tu teraz "naložia" aj mne 🤣🤣🤣
@buduca_mamicka007 sprav nabuduce to iste. Len tak si uvedomi, ze to sa proste nerobi. Dusit v sebe to nema zmysel.
@ivik4 ked je tam male dieta, sudim podla mojho muza, zw to u prdele mat nebude😄 lebo treba aj nedelny obed varit, aj sa starat o decko, mozno nieco upratat. Nez dietata by to samozrejme bolo ine.
U nas viem, ze krikom nic nevyriesiˇ, aj ked ma ten moj sere do nebies, na krik nepocuva vobec, este viac sa zatvrdi v tom svojom nazore. Pomaha nastavovat mu zrkadlo, ako tu uz bolo spomenute a dookola vysvetlovat, ako sa ja citim, a preco potrebujem, co pptrebujem
@buduca_mamicka007 pripomenulo mi to môjho "miláčika" vybral sa do práce a prišiel za dva dni. V práci mali veselo . Mňa skoro porazilo, nie od strachu, to si nebudeme nahovárať, ale z toho, že čo si to dovolil. Dodnes si to pamätám, dodnes mám nervy. Chcem byť taká ako niektoré tu, .... veĎ nič sa nestalo. A že také poznám. No ja som nie je ten pripad. 😂😈
@andigab áno, toto je z rodiny, my v mojej rodine sme vždy vedeli, kde kto je, či odkaz, či sms, či zavolať.
Mne toto urobil ex manzel. Isiel sa von vyventilovat, celu noc nedal o sebe vediet, rano ho nebolo. Nezdvihal mobil. Okolo obeda uz som obvolavala jeho kamaratov, kolegov. A nakoniec milospan v base, lebo isiel opity autom. Takze tolko k tej tolerantnosti. Nech si zapamata, ze ma byt zodpovedny a nie ako pubertiak, co ta ma na haku.
Jeziiiiis správaš sa ako rozmaznané decko. Tak si trošku vyhodil z kopýtka, nerobí to pravidelne tak nechápem že takto vyvadzas 🫣🫣 ja by som sa zasmiala a išli by sme ďalej..
@annm81 my si dame vediet, ale keby sa stala vynimocne takato situacia, ze sa jeden z nas pozabudne alebo teda nie je uz v stave dat vediet, tak nebudeme z toho robit dramu. Zaobislo by sa to jednoduchym “mohla si dat aspon vediet” alebo “sorry ze som nedal vediet, zabudol som / nevladal som” a vybavene. Ziadne sceny, pomsta a uz vobec nie diskusia na internete 🙈
@buduca_mamicka007 baby ťa tu zvozili ako nejakú furiu pritom asi nechápu že si sa oňho bála , jedna sms by ho nezabila že nepríde domov . Proste si sa oňho bála...
Tak zas u nás je to tak, ze keď manžel ide s kolegami na akciu v rámci práce, alebo narodeniny, Nikdy vopred nevie kedy sa vráti.
Počas večera mu nevypisujem, lebo chcem aby sa zabavil a on do mobilu ani nečumí.
Ak sa v noci zobudím, pozriem ci je už doma...a idem spať.
Nie je to dieťa, aby som mu sliedila za zadkom a snáď ma až toľko rozumu ze príde domov po svojich.
Manželovi by som na tvojom mieste povedala, že si sa o neho bála a ja si myslím, ze asi nebol schopný napísať...tak to už je potom iný problém, ak nevie kde ma hranice alkoholu.
Ale keďže chodí pravidelne aj na víkendy, asi sa mu nezdalo, ze to bude také 'zle' ak ostane inde spať. Kedze spáva pravidelne mimo Domova.. Víkendové akcie co si spomínala.
@lujza123 Ale keby sa oni dohodli, že proste on nevie, kedy príde a možno prespí s kamošmi a príde až ráno, tak by bolo všetko v poriadku. Ale tu ide práve o to, že oni boli dohodnutí ináč. Ona čakala, že príde domov, viackrát za noc bola hore. To by sa vážne žiadna z tých, čo písali, že robí z komára somára, nebáli, že sa mužovi niečo stalo? Či je také bežné dohodnúť sa na jednom a urobiť druhé?
@h2 radšej budeš pobehovať v strachu po byte ako zúrivý pes, či je v poriadku a hrať sa na naštvanú, lebo ON sa neozval? ja by som mu teda o piatej ráno volala..
@number19 ja taký problém nemám. My sa s manželom informujeme aj keď ide na služobku, že je už v cieli a rozhodne od neho nie som závislá.. správam sa k nemu tak, ako chcem, aby sa on správal ku mne.
dnes je tu aj tema "bol som neverny", kde opity priatel zakotvil s kamaratmi v bordeli... nie je to ten tvoj? alebo dve vymyslene temy, aby bola zabava?
@buduca_mamicka007 takých bolo čo "prespávali u kamarátov"... ženatý muž, otec deti ma vedieť kde je jeho spálňa a nie spať po zurkach kadetade
@nikaeli Áno, zavolala by som. Ale nebola by som rada, že musím volať, lebo on nezavolal. A práve vtedy by som sa cítila, ako stíhačka. "Kde si? Kedy prídeš? Prečo si nezavolal? Je všetko v poriadku? ..." Prečo mám pokladať tieto otázky a vyzerať, ako krava, keď by som pritom nemala absolútne problém s tým, že muž ide s kamošmi a bude s nimi hoci aj celú noc, až na to, že mi to takto nepovedal? A ja ho čakám, bojím sa a ešte mám vyvolávať a robiť zo seba pred jeho kamošmi stíhačku?
@buduca_mamicka007 mohol ti napisat, ze ostane s chalanmi na ubytku, lebo vsak boli ste dohodnuti inak, ale asi pil a mozno aj stratil pojem o case, potom siel spat, uz ta nechcel budit...ale aj ty si mu mohla napisat po pol noci, ked ste si pisali, ci pride, ci ostavaju v meste...kazdopadne kricat alebo ho ignorovat a robit mu naschval je detinske...normalne mu povedz, ze si sa onho bala, mal sa ozvat, ale vsak aj ty si mohla...
ja sa niekedy nestacim cudovat v tych diskusiach - raz radime okamzity rozvod a inokedy sa este zena ma ist ospravedlnit chlapovi
za mna, ja som velmi tolerantna manzelka, chapem, ze manzel potrebuje priestor, rovnako ako ja ale ak by mi nenapisal, ze nepride spat domov a ja by som celu noc bola v strachu ci sa mu nieco nestalo, tak to teda znacne prekracuje moj limit tolerancie 🤷♀️ stacila by jedna SMSka, prehnali sme to, rozhodli sme sa ostat spat na mieste xy, prepac moja, vidime sa rano
moj muz by asi tiez nebol okej, ak by som sa v noci nevratila domov a netusil by, kde som a obzvlast ak som mu pred tym pisala a uistila ho, ze pridem
@buduca_mamicka007 tak baby ale povedzme si úprimne,keby vy idete na žúrku kdesi a prespíte na nejakom ubytku a neozývate sa, tiež by to tolerovali, že pohodička všetko ok...no môj nie po prvé by obvolal všetkých policajtov a neviem čo a išiel má hľadať čo sa mi stalo...autorka možno si si mohla odpustiť sms ale v návale zlosti a,my ženy niekedy tú teatrálnosť máme v krvi...ty si uži večierok ,vypustí paru a normálne príď domov a kašli na to už netráp sa 😉
@buduca_mamicka007 jasne ze preháňať, stíhačka si
@buduca_mamicka007 ja normalne neverim vlastnym ociam,ako sa tu zrazu zeny biju za toho chlapa😄 keby im toto urobil ich chlap,tak by im pena sla z ust,ale neurobil=nechapu,takze je za chudaka on a nie ty,akoze vau. Vies co,uplne chapem,tu alkohol nema co ospravedlnovat jeho chovanie,je to dospely a zenaty chlap,ak vie,ze nema hranicu,tak nech neslope. Ma sa vratit domov,k zene a rodine a nie prespavat kde kade,tie,co pisu,ze vies kde a s kym bol,taku odpoved nech si nechaju,ty si tam nebola,nevidela,nepila s nimi,co ti ma akoze napisat,keby to nebola pravda,tak sa prizna myslis??? Jedno ti uznavam,prehnal to,pises,ze ma dost “slobody” a aj panskych jazd,takze toto presvihol. Chapem aj tvoje obavy a strach,tiez som taka,ze mam potom v hlave vsetky scenare a obavy. Ale,na druhej strane uznavam,ze pomsta nie je riesenie,myslis,ze sa ti ulavi,ked urobis to iste a neprides domov?pises,ze to nie si ty,tak sa do toho nenut. Mozes mu dat pocitit,ak si nahnevana,tak sa netvar,ze nie,daj mu to na javo,precisti mi zaludok,tyzden neoper,neuvar alebo ja neviem…na vecierok kazdopadne chod,ale tak,aby si sa ty citila dobre. Ty ho poznas,ty vies,cim mu vstupis do svedomia…
@buduca_mamicka007 tak mne by to isto vadilo a ako sa poznám bol by aj poriadny krik. Ako toto je u mňa teda cez. Podľa mňa máš nervy právom.
Len sa teda tiež nestačím čudovať koľko zrazu tolerantnych žien sa tu našlo, koľkým by bolo jedno,že im muž nedôjde domov🤷🏻♀️...no tento MK je čím ďalej zaujímavejší 🤔

@annm81 o tom to je, základná úcta k druhému. Jediná správa, kde nocuje a je po probléme. Toto by sa mali učiť už deti na škole.