icon

Ako reagovať, keď manžel zoberie dieťa inam?

13. aug 2024

Ako by ste reagovali keby vám manžel vzal dieťa, povedal že s ním ide niekam, ale vzal by ho úplne niekam inam kde povedal?… dôvod… pretože by ste mu na to miesto ísť nedovolila tak vám musel klamať, že ide niekam inam…

Strana
z4
mandarinka555
15. aug 2024

@nicegirl369 Zrejme sa bála, aby dieťaťu fakt niečo nenašli...A možno aj zistili, len ona to teraz aj tak neprizná.

purple_wolf
16. aug 2024

ja by som ti tiež klamala... ved si to po sebe prečítaj co si napisala... to dieta ma aj otca a on ma na neho pravo, ak mu niekto nieco povedal a on si to chce overit u lekara aj ked ja tomu neverim tak nielenze nebudem proti ale idem s nim ... napisala si to akoby to dieta zobral do bordelu alebo do sfajcenej krčmi a to je dost ubohe od dospeleho cloveka ktory ma vychovat dalsiu generaciu

lalu_sk111
16. aug 2024

sice tu ma kazdu nazor ale v tomto pripade bez videnia situacie objektivne, z oboch / troch stran sa to neda posudit. Nechcem ti krivdit ale nejedna matka svoje dieta objektivne nevidi. Bolo by vhodne napisat tu, ake podozrenie susedia mali a preco. Pokial tvoj muz nie je notoricky klamar tak mal dovod preco ti to zatajil. Ako vedel, ze by si s dietatom nesla k lekarovi, ked ste sa o tom nikdy nebavili?

Strana
z4