icon

Ako reagovať, keď sa muž zachová nepekne?

5. apr 2024

Muz sa ku mne zachoval hnusne, ako keby som bola nikto. Zranil ma (vedel to, dala som to najavo), mal moznost a mohol to este napravit, ale ani to s nim nehlo a napriek tomu, ze vedel ako sa ma to dotklo, pokracoval v tom. Islo o uplne vykaslanie sa na mna v specifickej situacii a uprednostnovanie inej zeny. Je to pre mna strasna zrada, a vedomie, ze sa mi otoci chrbtom, aj ked vie ze ma to zrani, neviem stravit. Keby to bolo opacne tak je schopny sa so mnou aj rozviest. Teraz sa sprava akoby nic, ze ja trucujem a on nic zle neurobil. Zosmiesnuje to a neberie ma vobec vazne. Ani neviem ako mam na to reagovat. Akokeby som neznamenala vobec nic a absolutne nezalezalo na tom ako sa citim.

Strana
z2
milanemila
5. apr 2024

Podla mna mu na tebe jednoducho nezalezi.
Kazdy urobi obcas vo vztahu chybu alebo proste podceni nieco o com si nemysli, ze je to dolezite a pritom pre toho druheho to dolezite je. Podstatne ale je, ze ked sa jeden z partnerom dozvie, ze nieco prestrelil alebo zle vyhodnotil a zalezi mu na tom druhom, tak vyjadri aspon lutost/ospravedlni sa.

lienka.7
5. apr 2024

A koho teda uprednostnil????
To snáď napisat mozes...

mandarinka555
5. apr 2024

Píšeš také "omáčky", že ani Einstein by to nevylúštil🙈 Veď normálne opíš situáciu, čo sa vlastne stalo...Si fakt jak malé ufňukané decko.

tykat
6. apr 2024

Priklad velmi dobry, asi to dava obraz o vasom vztahu, ako vnimas vase pozicie. Ale vztah rodic-dieta je iny ako muz-zena. Nehraj sa na dieta, ste partneri.

janickacrazy
6. apr 2024

Dosť dôležité akú inú ženu uprednostnil? Mamičku, dcérku, kolegyňu? Tak asi váš vzťah za veľa nestojí. Alebo len nepochopil, že pre teba to bolo také dôležité. Aj keď píšeš, že to bola len taká "blbosť". Tak ja neviem, nikto ti tu neporadí, keď nevieme, čo presne sa stalo. Ach tieto anonymy.

jennky13
8. apr 2024

problem asi je , ze to prirovnanie vystihuje tvoje pocity, ale neystihuje realitu problemu. Casto sa to tak deje, ze malu krivdu, ktore prezivame nafukneme v nieco obrovske a chceme, aby to ten druhy videl rovnako. Tvoj muz nie je povinny ta pomojkat a ofukat, ked sa ti nieco stalo.....ale ak chces naozaj realnu odpoved musis napisat realny problem. Na imaginarny problem je len imaginarna odpoved.

pipistrel13
9. apr 2024

co tam vycnieva mne,ze uprednostnil inu zenu - otazka aku a v akej situacii?a ak by to nebola mama alebo sestra v nejakej narocnejsej situacii ako ja,tu by som problem videla a hlavne ak ide o tri dni...

Strana
z2