icon

Ako reagovať na nepochopenie zo strany švagrinej?

20. mar 2024

Caute 😀 ja len taký vylev zaujímajú má Vaše názory . Včera som bola so švagrinou zarytou vegankou ktorá v tehotenstve bola vegetariánkou kvôli malému 😀 raz potratila prirodzene, odvtedy sa im nedarilo a asi (nepreháňam ) na tretí alebo štvrtý pokus im vyšlo umelé oplodnenie. Včera sa tak zadivala na moju dcéru či sa nebojím že bude autistka alebo inak postihnutá. Že nás všetky ĽUTUJE čo mame prirodzene dieťa pretože “bohvie čo im môže v budúcnosti byt”. Že ona by už inak ako po umelom oplodnení deti nechcela že tam vyberá najlepsi geneticky materiál a jej syn bude totálne zdravý nikdy mu nič nebude lebo vybrali tu správnu spermiu a vajíčko 😀 a ešte že ja jem mäso a mlieko no proste normálne jem žiadne obmedzenia a že keď to budem dávať malej no dovidenia. Jej vlastný muž (moj brat) jej na to a že ty nekojis a dávaš to umelé mlieko to veganstvu nevadí ? Ja neviem nechápem. Ja iba tak čo by ste jej povedali vy som z toho stále trosku vedla. Pekný deň

Strana
z3
macicka52
21. mar 2024

Ja jej odkazujem, že mám dieťa po umelom oplodnení a je autista a zdravé dieťa po prirodzenom počatí.... a okrem iného autizmus nie je choroba ale porucha, ktorá sa nedá žiadnymi testami v tehotenstve zistiť, ani u embryoa...

purple_wolf
22. mar 2024

nieco sarkasticke by som odpovedala akoooo ... aaano bezne lekari davaju vajickam a spermiam psychotesty a vyberaju tie najinteligentnejsie 🤷

fineta
22. mar 2024

Asi by som sa s ňou už iba zdravila.

autor
22. mar 2024

Baby vy ste strašne zlate a ja vám moc ďakujem. So švagrinou sme prerušili kontakt rozumej taký vyhľadávaný zamerny iba my. Ona si nedá povedať. Brat keď je s nami naje sa segedak pripadne skocime na Burger a uteká struhat ťažkého vegetariána domov . To ja riešiť nebudem, ani bonzovať, ani žalovať, so svagrinkou prepnutou je z “materiálnych” dôvodov . Ďakujem vám ešte raz za super názory , nech sú len naše detičky zdravé či počaté prirodzene alebo s pomocou. Nikto nemá právo druhým niečo vyčítať. Som rada, že sú na zemi ešte múdre a vzdelané ženy, ľudia. Ďakujem a krásny deň všetkým ❤️

autor
22. mar 2024

Pardon vegana 😀 mobil mi to slovo sám prepísal

zuzanapjat
22. mar 2024

Moja osobná skúsenosť s vegánmi je taká, že majú narušené nervy. Teda že nervovo nie sú v poriadku. Už pred 20 rokmi som ležala s vegánkou v nemocnici, ktorej museli robiť cisársky rez a mala také zlé výsledky krvi, že jej museli predtým dávať krvnú plazmu. Odmietala všetko čo jej priniesli jesť sestričky, nakoniec jej zavolali psychiatričku. Vtedy ju doslova brali ako psychicky chorú, že odmieta pomôcť sebe a dieťaťu.

jenny04
22. mar 2024

No hlavne nech je zdravé to dieťa a tvojho brata celkom ľutujem lebo poznám zopár takýchto žien a celé zle.Zbytocne sa s takou osobou zapodievať.

jenny04
22. mar 2024

@bluka2 skôr ľutujem aj to dieťa,to nebude mať dovolené niiíiiiiiiic

bluka2
22. mar 2024

@jenny04 teraz čítam o bratovi zlatokopovi a už postupne začínam mať chaos v tento príbehu, že koho ľutujem… možno aj tu švagrinú trochu 🤣

nikushka8
31. mar 2024

Baby, mna by skor zaujimalo,preco vacsin veganov a vegetarianov ma potrebu okolie presviedcat o svojej "pravde". Kazdy nech si je,co chce. Topka bola,ked mojho muza kamos presviedcal o blahodarnom ucinku veganstva na potenciu, pritom moj muz ma jediny z tej partie deti 😁
@autorka Svagrina zjavne nespracovala ivf. Okrem toho sa vyberaju spermie,ktore maju spravny tvar a smer, nie tie naj spermie ako tvrdi. A aj keby mali genetiku embryi, je tolko chorob,co genetika nezisti, ze by som bola opatrna nieco take povedat. Ivf z nej a z jej dietata nerobi nadcloveka, aby sa tak povysovala.

30katrusa40
31. mar 2024

Kašli na ňu. Je sprostá ako ďaleko dovidí. Len závidí že nedokáže prirodzene otehotnieť a potrebuje pomoc v labaku.

tiika
31. mar 2024

Priznajme si, zrejme všetky sme vstupovali do materstva s rôznymi predstavami. Ale teda… fuuu 🫣. Na toto mám len jedno riešenie. Čas. Všetky tvrdenia tvojej švagrinej preverí tvrda realita. Ako je jej dieťa stare? Predpokladam, že pár mesiacov…max rok, keďže ma ešte stále pocit, že vie vsetko naj najlepšie 😉

Ty jej nemusíš nič dokazovat, vysvetľovať, len čakaj a pozoruj a kľudne si potom k tomu daj i ten popcorn 😁👍

tiika
31. mar 2024

@jenny04 najmä nebude mat dovolené vôbec ochorieť 🙏🤭

Strana
z3