icon

Ako reagovať na nevhodné poznámky svokry?

26. apr 2026

Ahojte. Bola som svokre pomahat na dome cca na 3 hodinky potom som odisla. Neskor sa jej syna mojho muza pytala ze ako to ja zvladam v robote ked na dome som vydrzala 3 hodiny. Co by ste jej na to povedali ?

Strana
z3
anonym_bbf0f7
27. apr 2026

Podľa mňa zásadna vec je ako ste boli dohodnuté...

misiak7777
27. apr 2026
@janinah

@misiak7777 esteze ma tak dobre poznaš...kolko svokier sa tu odvaži napísať pod svojim nickom tym dnesnym premudrelym ( poniektorym) nevestam?
Do mojich deti sa neobuvaj.nepoxnaš nasu rodinu.bars by si aj ty mala tak dobre vychované deti..ak nejake vobec maš

@janinah čiže premudrela by bola nevesta keby ti nešla umyť okná? 🙂 Máš ťažké zdravotné problémy, máš telesný handicap?

anonym_e06c3c
27. apr 2026

@anonym_autor ak ste tam išli upratovať, to znamená, že svokra upratovanie nezvláda. To by bolo z teba ubudlo, kebyže ostaneš dlhšie- podľa potreby. Ďalšia vydarená nevesta, co neznada svokru. Keby sa jednalo o tvoju matku, myslím, žeby si s tým bola ôk.

anonym_d07963
27. apr 2026

Stale nevieme, kde bol manzel (teda svokrin syn). Asi sa to uz ani nedozvieme...co uz.

anonym_e06c3c
27. apr 2026
@beata_k

@anonym_autor Lebo sa ti chcelo? To co je za argument dospelej zeny? Ved ked sa ako rodina dohodneme, ze ideme pomahat, tak uprostred prac sa si nedvihnem, ze idem prec.

@beata_k to bude nejaké nevychovane rozmaznané decko, len nie dospela zena

anonym_0f12c0
27. apr 2026
@anonym_e06c3c

@anonym_autor ak ste tam išli upratovať, to znamená, že svokra upratovanie nezvláda. To by bolo z teba ubudlo, kebyže ostaneš dlhšie- podľa potreby. Ďalšia vydarená nevesta, co neznada svokru. Keby sa jednalo o tvoju matku, myslím, žeby si s tým bola ôk.

@anonym_e06c3c keby sa jednalo o jej matku a pomôcť by mal prísť zať, tak možno by mu pekne poďakovala že došiel pomôcť bez priblblých poznámok.

kris988
27. apr 2026
@anonym_e06c3c

@anonym_e06c3c netreba robiť zo svokier "chudátka"... samozrejme evidujem že niektoré svokry sú neznášané len preto že sú svokry, ale veľa krát je aj pravda na strane nevesty. Ako má mať žena rada svokru ktorá za jej chrbtom toto hovorí synovi?

Strana
z3