icon

Ako reagovať na nevhodné poznámky svokry?

Dnes o 16:10

Ahojte. Bola som svokre pomahat na dome cca na 3 hodinky potom som odisla. Neskor sa jej syna mojho muza pytala ze ako to ja zvladam v robote ked na dome som vydrzala 3 hodiny. Co by ste jej na to povedali ?

Strana
z2
anonym_5176c7
Dnes o 16:12

A čo ste robili a prečo si odišla?

anonym_eda11e
Dnes o 16:12

@anonym_autor a čo si tam robila počas tých 3 hodín? Pratala? Akože narážala na to že si lenivá či čo?

jaskolka
Dnes o 16:13

A čo ste robili?

anonym_d07963
Dnes o 16:14

Ze nie si jej zamestnanec. Akoze realne cakala, ze tam budes muklovat 8 hodin? A muzicek preco nebol? Ci on nemusi? Len ty?

anonym_c4558a
Dnes o 16:14

nič by som jej nepovedala
ved to vravela mužovi nie tebe
hlavne čo jej nato povedal tvoj muž
my nemožeme vedieť čo a ako si tam robila

autor
Dnes o 16:18
@anonym_5176c7

A čo ste robili a prečo si odišla?

@anonym_5176c7 okolo domu prace. Odisla som lebo sa mi chcelo. Nevedela som ze tam musim byt 8 hodin.

autor
Dnes o 16:18
@anonym_eda11e

@anonym_autor a čo si tam robila počas tých 3 hodín? Pratala? Akože narážala na to že si lenivá či čo?

@anonym_eda11e no ved upratovala, robila.

anonym_d07963
Dnes o 16:20
@anonym_autor

@anonym_autor A preco nebol tvoj muz? Vsak je to jeho mama. A ona sa stazuje na teba. Krasa🙄

anonym_43d015
Dnes o 16:24
@anonym_autor

@anonym_autor to aky velky a velmi zanedbany dom ma svokra, ak ste upratovali dve baby tri hodiny a este nebol koniec? Ci po maľovani, alebo novostavbu po muraroch? Nie je upratovanie, ako upratovanie

anonym_eda11e
Dnes o 16:26
@anonym_autor

@anonym_autor no teraz už jej asi na to nepovieš nič, ale nabudúce keď bude mať takú poznámku tak by som povedala že máš aj lepšie veci na robote než pratat jej dom a keď sa nepáči môže zavolať upratovací servis 🤷🏼‍♀️

beata_k
Dnes o 16:27
@anonym_autor

@anonym_5176c7 okolo domu prace. Odisla som lebo sa mi chcelo. Nevedela som ze tam musim byt 8 hodin.

@anonym_autor Lebo sa ti chcelo? To co je za argument dospelej zeny? Ved ked sa ako rodina dohodneme, ze ideme pomahat, tak uprostred prac sa si nedvihnem, ze idem prec.

anonym_ece74c
Dnes o 16:33
@beata_k

@anonym_autor Lebo sa ti chcelo? To co je za argument dospelej zeny? Ved ked sa ako rodina dohodneme, ze ideme pomahat, tak uprostred prac sa si nedvihnem, ze idem prec.

@beata_k švagor tsk raz, že on ide kosiť trávnik u nasich, nik ho o to nežiadal, prvý krát videl kosačku naživo... Po desiatich minútach ju nechal odparkovanu uprostred dvora a šiel si ľahnúť...boli dve hodiny poobede. Tiež sme pozerali, že to čo 🤣🤣🤣

thereisabear
Dnes o 16:35

Že iné svokry si nevolajú na pomoc nevesty a zvládajú dom samé.

anonym_d07963
Dnes o 16:38
@beata_k

@beata_k To akoze 3 h bolo malo???

viestta
Dnes o 16:40

asi svokru by som za problem nepovazovala, vsak poznamky moze mat. Ale co ten jej syn, ten sa ta nedokazal zastat? Ozaj... Kde bol jej synacik v case ked jeho zena pomahala jeho mame s upratovanim?

cacianka
Dnes o 16:42

Vy dve ste sa našli...

anonym_d07963
Dnes o 16:43
@viestta

asi svokru by som za problem nepovazovala, vsak poznamky moze mat. Ale co ten jej syn, ten sa ta nedokazal zastat? Ozaj... Kde bol jej synacik v case ked jeho zena pomahala jeho mame s upratovanim?

@viestta Pockaj tipnem si-"on nevie upratovat". Stavime sa? 😃

anonym_18ce0f

Ja najprv že si pomáhala na stavbe vášho domu 😂😂 až potom z komentárovc ak som pochopila správne tak si 3hodiny svokre drhla dom? A ona taku poznamku? By som sa jej spýtala (ak je dôchodkyňa a nie úplne starucka pani) či jej to blbe neni aby som jej ja ako nevesta chodila drhnut jej neporiadok.

citronove_koliesko

@anonym_autor takze takto, boli ste so svokrou dohodnuti ze dnes mate u nich brigadu a urobite nejaky objem.prac? Alebo ste boli na navsteve? Alebo ako?

katica06
Dnes o 16:46

@anonym_autor ak sa jej nepáči nabudúce nech si pekne krásne zaplatí upratovačku

zuzana76
Dnes o 16:46

Svokra ma kolko rokov? lebo ak nie je telesne postihnuta a ma okolo 60-tky, tak mi pride divne zneuzivat deti na upratovanie svojho domu.

anonym_77539e
Dnes o 16:50

ani.mne by sa nechcelo, cez vikend treba oddychovat 😅

martinkatinka
Dnes o 16:57

Tak asi by som neodisla hocikedy. Opytala by som sa s cim vsetkym treba pomoct a ostala by som, kym by nebolo hotovo.
Jej poznamka by ma trapila vtedy, keby by som si myslela, ze ozaj ma pravdu.

reela
Dnes o 16:58

3 hodiny je dost. Nabuduce nech si to robi vsetko sama, ked ma take reci

janinah
Dnes o 17:04

Chcem,nechcem,musím...zas sa isť modliť za normálnu nevestu....

larrylurex
Dnes o 17:05

Nabudúce by som neprišla vôbec 😂

beata_k
Dnes o 17:11
@anonym_d07963

@beata_k To akoze 3 h bolo malo???

@anonym_d07963 Tak ked sa dohodneme na robote, tak tam ostatnych nenecham muklovat. By ma hanba fackovala. Ked sa robi, tak robia vsetci. A ked sa porobi, tak sa oddychuje...vsetci. Ja ked mam porobene, tak pomozem inym, nech si aj oni mozu skor sadnut na zadok a oodychnut....spolu.

janinah
Dnes o 17:18
@larrylurex

Nabudúce by som neprišla vôbec 😂

@larrylurex tak verim,ze ani ty od svokry by si nijaku pomoc nečakala napr.deti postražiť

anonym_3c095c
Dnes o 17:22

@anonym_autor nebola to šichta do práce, kde je určený presný čas práce. Ja by som bola vďačná aj za 3hod.

aurelia2000
Dnes o 17:31

Nejako tu chýbajú bližšie informácie, ako to celé bolo dohodnuté a ako to prebiehalo. Neviem si predstaviť, že zavolám brata na betónovanie a on by po 3 hodinách bez slova zmizol. Lebo sa mu chcelo.
Muž tam ešte zostal pomáhať, len ty si zmizla?

Strana
z2