icon

Ako reagovať na svokru: Volá ma mliekareň

lana_b
Dnes o 14:18

Ahojte, ako by ste reagovali, keby vás svokra pred bábätkom volala "mliekareň"?

hederamonstera
Dnes o 14:19

Babatko to ma u zadku, ale mne by to vadilo a povedala by som jej, ze nech prestane

motylik2559
Dnes o 14:28

@lana_b Babo tomu este asi az tak nerozumie, ale nemusi urazat teba, kedze ty tomu plne rozumies. Svokra je inak ujeta? Je to jediny problem, alebo je aj nieco ine, ked ta nedokaze volat menom (alebo pred babom mamina)? Ved jej povedz narovinu,ze si to neprajes, ci treba najprv napisat sem a dalej?

biba_18
Dnes o 14:36

veď jej to povedz že nech prestane… ak ti to vadí…

mogaa
Dnes o 14:46

no povedz bábu že babka je stará bosorka a hneď prestane🙂

miadi
Dnes o 14:52

Povedz ze babka ma uz len susene mlieko po zaruke 🤣

ukulela
Dnes o 15:14

@lana_b v akom zmysle to hovori? Uz je to tvoja mliekaren .... ahoj, ty jedna mliekaren? Najprv by som sa jemne ozvala, ze sa mi to pomenovanie nepaci a prosim ju, aby ho nepouzivala. (Moze to byt jednoducha zena a nedopina jej to ... ) Ak nie, tak by som poprosila muza, aby zasiahol a mame povedal sam, ze je to nepené, alôebo nevhodné. AK by sa zdráhal, tak sa jej rovno opýtam, ci má ona nejakú traumu zo svojho materstva, ci nemohla dojcit, alebo z coho to pramení, ci to ziarlivost, ci co. A ak by nepochopila a neprestala, na kazdu takuto krepu pripomienku by som mala este horsiu odpoved ...

anonym_2865ad
Dnes o 15:20

mne to príde ako urážka. Nepríjemné.

anonym_1be7f1
Dnes o 15:21

Reagovať presne tak, ako ty chceš. Povedat jej otvorene, že si to do budúcna nezelas. Ak jej niečo prekáža, ukazat jej dvere.

gabus543
Dnes o 15:30

Povedz jej že radšej budeš mliekareň ako vegeta 😀

aurora33
Dnes o 15:58

@lana_b nemas ústa? Ved sa ozvi.

anonym_0b3470
Dnes o 15:58

@lana_b spytala by som jej, preco ti tak hovori, ci aj ju takto kedysi urazali

danica2711
Dnes o 16:25

Panebože. Nepáči sa ti to, tak jej to povedz! Zdvorilo, ale nekompromisne, na to predsa nepotrebuješ poradný zbor!

anonym_9437c2
Dnes o 17:16

Opytaj sa manzela, ci jeho matka bola ujeta vzdy alebo uz nastupuje nejaka dg. Pokial s nou neurobi poriadok on, zdvorilo ju posli do …. Neboj babo si to pamatat nebude. Snad u nej nebyvas aby si ju nemohla vyhodit cez zavrete dvere

anonym_53f0f1
Dnes o 17:21

napríklad povedz ozvala sa darkyňa orgánov
ale teraz vážne povedz jej že pokiaľ nevie ako sa voláš budeš pred ňou nosiť menovku ale realne neverím že toto niekto povie

personality
Dnes o 17:58

😳 jednej dáva po zadku a druha toto.

anonym_0644fe
Dnes o 18:39

To nemáš v sebe štipku zmyslu pre humor? Taká cocotina ťa rozladí? 😄

bielasovicka
Dnes o 18:51

Ja neviem ci som čudná alebo co, ale mne to nepríde ako urážka, skôr je to vtipne 😉
A keď ti to vadí tak jej to povedz, no.

ivicatolic
Dnes o 19:19

@lana_b by som jej povedala.... a vás kedy naposledy dojili, keď vám to mlieko steká na karbit