Ako reagovať ohľadom stretka?
Ahojte, rada by som si precitala Vase nazory, bola som na stretku s jednym chlapcom, bol velmi ukecany, v kuse rozpraval nejake zazitky. boli sme spolu cca 8 hod. rozpraval aj o svojich konickoch, ma ich velmi vela. stale niekam za nimi beha, v podstate kazdy druhy den nieco ma. myslim ze uz je dost stary na to, aby mohol mat aj ine priority. dalsia vec co ma zaskocila bolo, ze si otvoril predomnou telefon a zobrazili sa mu tam fotky nejakych bab, myslim ze to bol instagram, a zacal si ich chvilu prezerat a lajkovat. potom to predomnou schoval. dost ma to odradilo. na stretku sa o nic nepokusal, na druhom stretku kedy pojdeme, sme sa tiez pri luceni nedohodli.
mne sa paci, fyzicky by ma pritahoval, ale toto spravanie ma velmi odradza. myslim, ze by som v buducnosti s nim velmi trpela, lebo ja som inak nastavena. on je velky extrovert, stale musi niekam chodit, aj za tym sportom, vela kamosiek ma, ja skor presny opak som. Tak otazka je, ak by mi nahodou napisal o dalsom stretnuti, ako by ste reagovali? ma to vobec zmysel? Dakujem za odpovede. Pekny vecer.
@sisa7474 myslim si, ze ten ta uz na stretko nezavola
Čo by som robila ja na tvojom mieste? Uvedomila by si, že krásny nebude večne... síce aj charakter človeka sa dokáže zmeniť.
Buď ste si sadli vzájomne, alebo nie.
Asi veľmi nie, keď ste sa v priebehu 3/4 roka videli asi 3x. Takže z môjho pohľadu si on vypĺňa voľné dni, kedy ešte nič nemá.
Máte aspoň nejaké športy spoločné, chce sa on viazať, hľadá niekoho na život?
Prečo cez internet, keď má toľkooo kamarátok a ani jedna mu nijako nesadla? Je výberavý, dokonalý a nik mu nie je dobrý?
Prečo je taký zaneprázdnený?
- nevie čo s voľným časom
- je hyperajtivny
- potrebuje na fb dokazovať aký je super, má množstvo kamarátov, kamošiek, nech všetci vidia aký mám super život?
Podľa tvojho popisu nemám ten pocit, že by mal dotyčný podobný zmysel a cieľ ako ty teraz, on vyhľadáva zážitky, vzrušenie, nové poznania kedy ty hľadáš niečo pre budúcnosť. (Môj pohľad z tvojich príspevkov).
Ak ty chces nieco ine ako on...tak by som to dalej neriesila lebo zjavne mate kazdy ine priority v zivote a ocakavate nieco ine
problem je vo vasich ocakavaniach on chcel zabit cas s niekym kto ma rovnaky konicek sport a ty si uz malijes ruzovy zamok
neries co ak ked ak raz za pol roka dvihne telefon a natrafi na tvoje cislo ale normalne zi
ak chces chlapa a rodinu tak to ries uz nie si najcerstvejsia zelenina ako by povedala zdenka
@sisa7474 toto mi nepride to, na co by si cakala. Pretoze tam otazky nepotrebujes , ani potrebovat nebudes. Tento exemplar je len z mnoha dalsich. Ak chces vyplnit cas, stretni sa, ale neni to ten pravy. Tam ti vsetko bude plynut prirodzene a nenutene. A toto je nútené.
@sisa7474 sisa, novodoby trend narcisov neni povedat babe, ze sa mu paci. Ty sa mu aj mozes pacit, ale zameranec na seba ti to nepovie.
Nemyslím si, že on vaše stretnutie bral ako rande. Bral ta ako kamosku, akých ma viac. Ma životný štýl iný a keď ty máš diametrálne odlišný tak to ladit nebude. Ty to vnímaš ako rande ako cesta ku vzťahu on podľa toho čo píšeš isto nie- ma ta ako kamosku.
hľadáš niečo iné a nevyhovuje ti, tak načo sa ďalej nad ním zamýšľaš? Ved to nemusí byť rovno tvoj partner, ak si rozumiete, môžu z vás byť kamoši, ako nič v zlom ale vidíte sa 3x v živote a tebe už vadí že si pozerá a lajkne baby na instagrame ked je pri tebe, tak boli ste spolu dosť hodín vzal mobil a pozrel si instagram a čo? Určite to neurobil keď si mu niečo hovorila a prestal ťa počúvať že nadrzaka zobral mobil... a čakala by si že bude mať iné priority? Aké? Nie každý musí mať priority nájsť si ženu/muža, mať deti, vziať si hypotéku a podobne.. To že tebe toto nesedi je ok, ale nieje na ňom nič také čoby ti malo vadiť ako na človeku, je jednoducho iný ako ty.. Veď ti nič nesľubuje.. tak s nim jednoducho nerátaj nikdy ako s partnerom do budúcna.. Nakoniec ktovie ako ťa berie on, ved ste si po stretku nedohodli žiadne ďalšie, keby chcel tak hned je iniciatívny najmä ked je extrovert a je ukecaný, možno ťa berie ako kamošku keď má veľa kamaratiek. Ty sa tu zamýšľaš pomaly už nad budúcnosťou a on ťa možno berie ako kamošku s ktorou si po dlhšom čase vyšiel von.
@kubkovamama - to je pekne, ako pises, ze tvoj manzel sa takto o teba snazil. takto by som to chcela zazit aj ja. a vytrval teda pol roka? a preco si ho odmietala? resp. ako to vyzeralo to odmietanie. a pacil sa ti od zaciatku alebo az neskor sa ti zacal ked si potom postupne? a teda aj ti pisal kazdy den, pekne ze bol taky vytrvaly. no my ako sme si teraz aj pisali, tak to bolo take nemastne-neslane. take jednoslovne vety, v podstate o nicom. ani sa ma nepytal treba co robim, co sa chystam robit.. ani ja som nevedela co on robi. a to on stale nie je doma, stale niekde lieta. pride mi to take pubertalne spravanie. viem, ze mi to moze byt jedno, ako sa on sprava a zije, je to jeho zivot. no ja musim zmenit zmyslanie a zmierit sa s tym ze ine to nebude. zaroven mam pocit ze mozno aj ja nieco robim zle ze nedavam dostatocne najavo svoj zaujem, lenze ja som stale za to, ze v tomto sa ma chlap viacej snazit.
@heidi - ak by ma nahodou niekedy zavolal tak mozno by som teda este raz skusila ist. za skusku nic nedam, ale podla toho aj aky je pohodlny, tak by som aj cakala, ze povie, ci niekam nepojdeme ale ci nepridem ja, byva odomna asi do pol hodinky cesty.vies on aj spominal, ze nevie prejavovat city, ale podla mna to nema teraz nic spolocne s tym, aky je pasivny. neviem, mam v tom naozaj zmätok.
@leskovael - ten instagram mi zrejme vadi kvoli predchadzajucim vztahom co som mala- poviem pravdu, nemam dobre skusenosti a mam z toho komplexy. ma tam pekne dievcata, na ktore sa ja ani nehrabem a prave z tych predchadzajucich vztahov by som sa aj zase bala, ze mu nebudem stacit. no a ked porovname este jeho vyzor a moj vyzor, tak asi aj chapem preco je taky vlazny...
@kassandra25 - ano, zrejme je to nutene a neviem na co to on aj robi. neviem ho odhadnut, som z toho zmätena. neviem, ci on ocakava odomna, ze ja budem prejavovat viac zaujmu a volat ho niekam von alebo ako to on vidi, naozaj netusim.
tak keby ma zavola este niekam, mozno skor zo slusnosti by som isla, aj ked neviem, kam by to smerovalo, ale tak mala by som kamarata. aj ked si nie som uplne ista, ci o to stojim, ale aspon nebudem sediet doma... clovek asi nikdy nevie, ako sa to vyvinie. keby som takto odmietala kazdeho, tak by som nikdy nezistila kto ku mne pasuje, kto nie. no neviem, uz trepem asi blbosti, ale zacinam byt z tejto situacie trochu nestastna.
@0kristina0 - preco myslis?
@vilma7 - nejake sporty mame aj spolocne. to ci sa chce viazat, to som sa nejako nedozvedela. medzi recou len co spomenul ze nie je rodinny typ.
neviem, naozaj netusim, preco si nenasiel uz niekoho z tych svojich kamosiek a znamych, tiez mi to pride cudne. to preco je taky zaneprazdneny a stale musi nieco robit, to vlastne tiez neviem. kamoska mi hovorila ze to bude tym ze byva na bytovke, tak co si zacne. skratka asi je to cele na nic.
@sisa7474 no tak potom s nerodinnym typom by som si radšej nezakladala rodinu. Zrejme o to záujem asi nemá. Tiež som žila na personálnej ubytovni a netrhala som sa na všetky strany. Mne to príde trošku "choré", také správanie...chcem všade byť, všetko vidieť, tiež neviem prečo sa s tebou stretáva, či potrebuje mať xy kamarátov a nestačí mu radšej pár dobrých... podľa mňa títo ľudia si týmto niečo kompenzujú. Ale čo, ťažko povedať.
@sisa7474 tak ti poviem moja spoluz z výšky ( nesportovala ) a vznikol vztah maju dve deti a po 17r rozvod ... presný dôvod neviem.. síce v úvode vzťahu ju k športu doviedol tury lyžovať ju naučil ... a keď sa rozvádzal si kupoval nový bike ( vravím mudro - ( viem že si tak vyvetra hlavu )- a hovoril mi ako mu dookola vyčítala ten jeho životný štýl. Rozvod bol z jej iniciatívy. Poviem pravdu, že s nim som pokecat vedela , ona jedno rozmaznané decko. Čomu ja nerozumiem lebo ja športujem od mala a môj manžel ma veľmi akčný životný štýl čo sa športu tyka.. čiže ja to chapem a podporujem. Nič zle nerobí. Zeny nesportovkyne to nechápu.. a nie je to fráza, že fakt je múdre hľadať si životného partnera s rovnakými hobby. Z teba cítim ako tlačis či z toho vzťah bude alebo nie a už teraz ti to nesedí- netlač na pílu, vydávať sa nejdes 🙂
ale vlastne asi to je vsetko jedno. citim, ze z jeho strany to laska ako tram nebude a to hovori za vsetko. za vsetky tie moje pochybnosti...
@sisa7474 ak s nim pojdes, mozete stretnut jeho slobodneho kamarata, s ktorym ta zoznami. Pripadne mozes za pomoci neho raz spoznat inych prima ludi. Jeden nikdy nevie.
@kassandra25 - este co mi tak napadlo je, ze je mi naozaj cudne, ze z tych vsetkych kamaratiek slobodnych co ma na fb a instagrame, ktore ma aj vo svojej blizkosti, si niekoho teda nevybral. musi byt onho zaujem, neverim ze nie...

@sisa7474 Ja chapem ze vahas ist na dalsie rande lebo sa nechces do neho zalubit a potom trpiet ked on city nebude opatovat. Je to velmi tazke poradit ci by si mala alebo nemala ist ked sa ozve. Tazko sudit cloveka iba z toho co si napisala. Ja neznasam ukecanych chlapov ale mozno bol nervozny, tie keci o kamoskami su trocu cudne ale u mna je najvacsi problem to ze neukazuje dostatok zaujmu... akoby sa hral na nedostupneho. Zavola kedy chce on a potom sa tvari ze to ani nie je rande. Ziadna pusa, ziadne plany na dalsie rande.
Ja by som hrala nedostupnu. Nech sa chlap trochu snazi.
Mam dojem ze si "lovec". Nemyslim to v zlom ze si nejaka nymfomanka iba proste to asi mas tak, ze ti muzi co ta pozvali na rande ta nepritahuju lebo vies ze ta chcu a nie je v tom vela vzrusenia ale tento zahadny, nepolapitelny tvor ta pritahuje lebo aj ukazuje o teba zaujem aj nie.
Vravis ze si uz mala podobny vztah kedy si musela muza "mat" a nebolo to dobre. Treba urobit uplny opak a ist na rande s tym clovekom ktory ta chce hned od zaciatku aj ked ta fyzicky nepritahuje. Mozno to bude nudne rande a mozno nie. Treba skusit a mozno bude treba ist na 2-3 nudne rande. Ak aj z toho nic nebude pomoze ti to spoznat samu seba.