Ako riešiť blokovanie uličky susedom?
Moja suseda každý raz ked sa vrátim domov zo zahraničia ma zaparkované auto pred dvorom a blokuje celú ulicu z jednej strany. Väčšinou jeden deň. Už mi praskli nervy dnes som jej napísala správu ohľadom blokovania cesty. Nabudúce by som zavolala odťah. Podotýkam na dvor a pred dom z druhej strany by sa to auto zmestilo a neblokovalo by nič. Čo by ste v mojom prípade robili vy? Možnosť je aj že v žiadostiach si nenájde moju správu.
Najprv by som nechala anonymný odkaz za stieračom s upozornením, že nabudúce volám odťah. A potom volala...
Volala by som mestskú políciu
Normalne mestsku a odtahovku. Pripadne nech tam daju znacku, ze tam nejde parkovat a hotovo. Ked ma miesto vo dvore, tak nech neblokuje premavku.
my máme to isté so susedom, chodíme do domu sporadicky, nebývame tam stále a skoro vždy keď prídem tak nám stojí pred bránou, ani sa neunúva auto posunúť tak aby nezavadzal, už sme mu to viac x povedali, vždy povedal že keby vedel že prídeme tak zaparkuje ináč, je to hulvát a ťažko sa s ním komunikuje, môžeme stáť pred bránou aj my ale ja chcem parkovať vo dvore, je to bývalý policajt tak rovno policajtov nechceme volať, ja mu vždy zablokujem pred bránou auto tak keď chce vyjsť tak musí prísť za mnou a následne zaparkuje na svojom, ale tieto hry hráme veľmi často a je to trapné
Nepíšeš, čí je to dvor. Tvoj ci jeho? To je dosť podstatné.
Nepíšeš, čí je to dvor. Tvoj ci jeho? To je dosť podstatné.
@lukbe jej dvor, my bývame akoby vstrede tej uličky
Ja by som ju upozornila1x, 2x a na 3x by som zavolala mestskych policajtov.
na Sk je to hobby parkovať pred bránou a nie vo dvore
Je tam zakaz parkovat? Prejde okolo nej ine auto?
Máte zákaz parkovania na ulici? V niektorých dedinách v tých nových častiach je zákaz parkovania na ulici práve kvôli prejazdnosti.
Je tam zakaz parkovat? Prejde okolo nej ine auto?
@natalka13 Nie neprejde, zmestí sa tam len chodec
Máte zákaz parkovania na ulici? V niektorých dedinách v tých nových častiach je zákaz parkovania na ulici práve kvôli prejazdnosti.
@som_realistka nemáme žiadne zákazy, sme mala dedina
Môj sused je tiež kus hovada. Máme v ulici jednosmerku a on chodí stále v protismere. Aj sme ho upozorňovali, nezabralo 😡
no smola, kto vam povolil taku pristupovu cestu? jedine riesenie zablokovat ju, inak nepochopi

Tak to treba najskôr odkomunikovať s ňou a potom ak to nepochopí , riešiť odťahovku a podobne... Čo tak ísť za ňou osobne? Chápem keby sa pýtate po dohovore že tomu nepochopila... Možno je lenivá to dať inde a myslí si že nikomu nezavadzia... Slušne za ňou choďte a povedzte o čo ide.