Ako riešiť fajčenie susedov na balkóne?
Susedia o poschodie nižšie fajčia na balkóne (cigarety) - je mi na grc z dymu, keď nechám otvorené balkónové dvere, aby sa vetralo. Na jednej strane rozumiem, že je to pre nich easy way ako si pofajčiť a nevydymiť si vlastný byt, keby som fajčil, asi by som to robil rovnako, ma druhej strane sa doma cítim ako v piatej-šiestej cenovej skupine. Tiež to tolerujete, alebo je na to nejaké zaklínadlo, čo by to zázračne rozriešilo?
No mne by to extrémne vadilo. Určite by som to riešila. Balkóny sú spoločný priestor, nemalo by sa tam bafkať, že by človek ani prádlo nevyvesil. Všetko to ide hore.
@pako24 keď som fajčila - tiež na balkóne a nikto si nesťažoval, dokonca ani v byte som nemala smrad keďže som zatvárala dvere a okno v kuchyni kde je balkón.. a ked fajčia iní nevadí mi to.. proste v kuchyni nemám nonstop otvorené okno
@123kika1234 wau ….dokonca ani v byte som nemala smrad keďže som zatvárala dver…..kto by to bol povedal
…..
@123kika1234 wau ….dokonca ani v byte som nemala smrad keďže som zatvárala dver…..kto by to bol povedal
…..
@pribinak píšem to preto, lebo niekto ma smrad v byte od fajčiarov, ja som nemala ani od seba, ani od druhých nikdy.
Sused dole fajci a veru, mne to do bytu nejde... A to mam v lete otvorene takmer stale, balkon mame cez obyvacku aj kuchynu a v oboch miestnostiach otvorene velke balkonove dvere takmer nonstop.
Ale mame velke balkony.
Vy ak mate male balkoniky, ze to stupa rovno hore, moze to vadit.
Sused dole fajci a veru, mne to do bytu nejde... A to mam v lete otvorene takmer stale, balkon mame cez obyvacku aj kuchynu a v oboch miestnostiach otvorene velke balkonove dvere takmer nonstop.
Ale mame velke balkony.
Vy ak mate male balkoniky, ze to stupa rovno hore, moze to vadit.
@martinkatinka hej, ten balkón má šírku tak na 5-6 šnúr na sušenie prádla... ten dym keby som chcel dostať dnu, tak by tam určite nešiel, ale keď ho nechcem, tak hádam všetok ide ku mne...
@pako24 keď som fajčila - tiež na balkóne a nikto si nesťažoval, dokonca ani v byte som nemala smrad keďže som zatvárala dvere a okno v kuchyni kde je balkón.. a ked fajčia iní nevadí mi to.. proste v kuchyni nemám nonstop otvorené okno
@123kika1234 Aj pod nami byvalo stvorenie ako ty. To, ze som sa nestazovala, neznamena, ze mi to nevadilo. Akurat bolo to pod nami take teľa, ,ze by bolo zbytocne ozvat sa. Vidim medzi vami velku podobnost.
ja mám pravidelne popol od susedov na balkone a keď otvorím balkón, veľakrát mi ide smrad, hnevá ma to
@pako24 Naši susedia pod nami, aj vedľa nás fajčia. Občas to cítim, niekedy nie. Dokonca aj trávu niekedy cítim že fajčia. Nevadí mi to, nieje to nejaký strašný smrad, len cítiť že si niekto zapálil a za 10min to už necítiť. A teda za mňa radšej nech fajčia na balkóne, akoby mali fajčiť v byte, alebo na záchode ako niektorí zvyknú a mal by sa smrad ťahať ku nám stupačkami celý rok kde sa to ani vyvetrať nedá. Žijeme v paneláku, na jednej kope veľa ľudí, bohužiaľ niektoré veci musíme tolerovať pokiaľ sú v primeranej miere.
@123kika1234 Aj pod nami byvalo stvorenie ako ty. To, ze som sa nestazovala, neznamena, ze mi to nevadilo. Akurat bolo to pod nami take teľa, ,ze by bolo zbytocne ozvat sa. Vidim medzi vami velku podobnost.
@mamamasama stvorenie ako ja?? Akože kľud. Keď ti to vadí treba povedať, mne keby niekto povedal, že mu to ide do bytu alebo pod. určite by som to riešila nejak 😉 ty stvorenie.
Dala by som vedro hnoja a zavrela okná, kým by tam neprestali chodiť fajčiť 😂😂. Aj tak z toho balkóna pomaly nič nemáš.
ja mám pravidelne popol od susedov na balkone a keď otvorím balkón, veľakrát mi ide smrad, hnevá ma to
@miskajerry tak super, aspon to ma moze tesit, ze je to pod, a nemam popol a spaky.... aspon kusok stastia v nestasti 🙂
aj nam ide smrad od spodneho suseda dohora. smrad ide vzdy dohora
mozno len ked je nizky tlak, citit kanale
@pako24 veru aj nám takto ide smrad z balkóna pod nami. A to má dotyčný sused ešte drzosť chodiť sa sťažovať, že náš 2-r. syn dupe 😂 (syn je inak úplne kľudné dieťa a keď ho aj chytí “besnota”, nenechávam ho dupať ani hádzať veci na zem ani trieskať po radiátoroch, no ale susedko sa prvý raz prišiel sťažovať, keď mal malý 10 mesiacov a ešte ani nechodil, takže to len tak na okraj :D )
@123kika1234 Ako by si to riesila? 🤣 Púšťala by si do vetračky? 👌🏻😅
@pako24 U nás dvaja susedia fajčia pred panelákom. Zrejme nespávajú, lebo už okolo 4:30 sú tam a fajčia. My máme v noci otvorené okno na spálni. A ja sa pravidelne budím na to, že sa dusím! Cigaretový dym mi extrémne prekáža. Už som im xy- krát hovorila, že ma to dusí. Nech idú fajčiť ďalej od vchodu. Sú hluchí a ja som „blbá", lebo to URČITE nemôžem cítiť. Neporadila som, no súcitím.
@pako24 U nás dvaja susedia fajčia pred panelákom. Zrejme nespávajú, lebo už okolo 4:30 sú tam a fajčia. My máme v noci otvorené okno na spálni. A ja sa pravidelne budím na to, že sa dusím! Cigaretový dym mi extrémne prekáža. Už som im xy- krát hovorila, že ma to dusí. Nech idú fajčiť ďalej od vchodu. Sú hluchí a ja som „blbá", lebo to URČITE nemôžem cítiť. Neporadila som, no súcitím.
@heni79 Vedro vody na nich😂
A keby použil detektor požiaru a keď zachytí dym, bude to suseda hasiť? 😂
@123kika1234 no @mamamasama ma pravdu, ak by som sa ozval a "vyhoveli" by mi sposobom, ze by fajcili na WC, zrejme by platilo v zmysle toho, co napisala @zojanka, ze by to bolo este horsie... inak komplimenty, ked sa ti podarilo prestat...
@123kika1234 no @mamamasama ma pravdu, ak by som sa ozval a "vyhoveli" by mi sposobom, ze by fajcili na WC, zrejme by platilo v zmysle toho, co napisala @zojanka, ze by to bolo este horsie... inak komplimenty, ked sa ti podarilo prestat...
@pako24 neviem kto normálny chce mať smrad na WC od cigariet..nikdy by mi toto nenapadlo..