icon

Ako riešiť nákupnú závislosť manžela a svokry?

Včera o 08:14

Ahojte, ja uz neviem co mam robit....neodsudzujte ma.....ale som nenormalne na seba nahnevana...ze to neviem zastavit

Strana
z2
jaskolka
Včera o 10:35

Keby mi ukradla 800 eur,v živote mi už do domu nevstúpi.

muchotrafka298
Včera o 10:48
@anonym_autor

@bielasovicka manzel je taky isty.....ja som aj rozmyslala zze preco...ale v podstate to videl v detstve.....uz ale viac nevladzem....idemnproti muru...peniaze co by sme mohli dat napr na dovolenku....a tak....tak nejaky zdravy rozum mi tu chyba....

@anonym_autor manzel mina aj tvoje peniaze, takze tu by som razne zakrocila a obmedzila mu pre dobro rodiny pristup k peniazom. Lebo ked nebudete mat a takto on bezhlavo tiez mina ako jeho matka, tak co potom urobis. A evidentne nemina zrovna par EUR, kedze pises, ze by ste mohli ist na dovolenku za to.

anonym_dec03b
Včera o 10:50

Keby si spravila pravý opak, žeby si to istý čas nevyhadzovala, kým by nebol totálne kopcom zahadzany byť, prestala by si upratovať, bolo by to náročné na tvoju psychiku, ale aspoň manžel by sa možno spamätal. Plus by si mala fotky ako dôkaz, pre psychiatra, pri rozvode. Potom by si odišla s deťmi na dovolenku a muža nechala v tom chlieve.

autor
Včera o 11:08
@katkazatka

Ved ked budete spolu telefonovat a opyta sa ako sa pacili detom veci, povedz jej, ze to davas susedom. A je vybavene.

@katkazatka jej to nevadi....ona nereflektuje cloveka....naozaj je to ako ked dam odpoved neprosim si kavu a donesie mi 2 kavy...to sa realne stalo.....raz som bola na navsteve....a prisla prave z chorvstska a hned hladala v kufri..co mi da...mala tam tricko z lidla.....tak mi to podavala ako darcek....ja ze nie....a ona mi to dala do auta.....ja uz tie veci nenavidim.....proste naozaj potrebujem aby som zhodnotila kde je realna skutocnost....ci ja som ta chybna....alebo kde je realne problem ..ze ma nerespektuju...ked poviem ze mame vela.....tak nic....kupuju stale...je to napr...aj v inom..

autor
Včera o 11:08
@anonym_dec03b

Keby si spravila pravý opak, žeby si to istý čas nevyhadzovala, kým by nebol totálne kopcom zahadzany byť, prestala by si upratovať, bolo by to náročné na tvoju psychiku, ale aspoň manžel by sa možno spamätal. Plus by si mala fotky ako dôkaz, pre psychiatra, pri rozvode. Potom by si odišla s deťmi na dovolenku a muža nechala v tom chlieve.

@anonym_dec03b to som urobila...manzelovi nevadi chliev

januska12323
Včera o 11:10

Chorému človeku nepomôže vysvetľovať. Jedine tie veci nechať v aute a nech si s nimi muž robí čo chce.

anonym_08ff5a
Včera o 11:20

Autorka, neuraz sa - nemáš aj ty nejakú diagnózu?

Keď budeš mať nejaký skutočne závažný problém, budeš sa diviť sama sebe, čo ťa kedysi dokázalo rozhádzať.

autor
Včera o 11:26
@anonym_3c9ce8

@anonym_autor aký príspevok od syna zo zákona? to je zrušené

@anonym_3c9ce8 nevedela som ze je to zrusene....pravdupovediac iba som vtefy zaregistrovala.....a povazovala som to za spravne v socialnej politike....skoda

betulinka1
Včera o 11:28

@anonym_autor netrapila by som sa s tym. Co nakúpia a nechcem, tak s radostou by som posúvala do Slniečka v Nitre, alebo OZ mimibodka alebo akekolkvek blizko dostupné OZ alebo neziskovka, kde sa staraju o opustené, týrané dedičky. Alebo kludne si nasla nejaku konkrétnu mamicku, s tym, nech to aj predava. Trva to 10 rokov, ty si z toho v strese, trápiš sa. No naco???? Pomáhala by som s tym dalej. Ja zvyknem dat nejake kvalitnejšie a v 100% stave sem na bazarik, ked sa nepreda mesiac dva, sťahujem a posuvam. Ostatne veci davam rovno OZ alebo po rodine.

autor
Včera o 11:28
@anonym_08ff5a

Keď budeš mať nejaký skutočne závažný problém, budeš sa diviť sama sebe, čo ťa kedysi dokázalo rozhádzať.

@anonym_08ff5a mozno mam.....to clovek ma kazdy nejaku......urcite aj choroby ktore rokmi pridu....neznamena ze sme dokonali.....ja som len viac minimalista.....

katkazatka
Včera o 13:04
@anonym_08ff5a

@anonym_08ff5a aj mňa by to rozhádzalo. Okrem toho, že svokra nerešpektuje jej požiadavky, je to veľmi obťažujúce dostávať non-stop darčeky, ktoré sú v skutočnosti haraburdy. Nielenže to je neekonomické, je to aj neekologické. Každý by sme sa mali trošku zamyslieť na tom, čo tejto planéte stvárame. Okrem toho potom nech sa dôchodcovia nesťažujú, že majú málo peňazí, keď ich takto vyhadzujú von oknom doslova. Na dôvažok ešte budú požadovať vďaku za tie haraburdy.

autor
Včera o 13:06
@katkazatka

@anonym_08ff5a aj mňa by to rozhádzalo. Okrem toho, že svokra nerešpektuje jej požiadavky, je to veľmi obťažujúce dostávať non-stop darčeky, ktoré sú v skutočnosti haraburdy. Nielenže to je neekonomické, je to aj neekologické. Každý by sme sa mali trošku zamyslieť na tom, čo tejto planéte stvárame. Okrem toho potom nech sa dôchodcovia nesťažujú, že majú málo peňazí, keď ich takto vyhadzujú von oknom doslova. Na dôvažok ešte budú požadovať vďaku za tie haraburdy.

@katkazatka hej...presne tqk to myslim po tej stranke. . Ze mna to tak zatazuje.....ja som vzdy taka praktickejsia. A ja aj chspem tu starsiu generaciu. Ze chcu byt mili.....ale mne to proste nwvyhpvuje. . Chapwm....musim sa zamysliet aj nad sebou...som asi dnes dost nahnevana

autor
Včera o 13:07
@anonym_autor

@katkazatka hej...presne tqk to myslim po tej stranke. . Ze mna to tak zatazuje.....ja som vzdy taka praktickejsia. A ja aj chspem tu starsiu generaciu. Ze chcu byt mili.....ale mne to proste nwvyhpvuje. . Chapwm....musim sa zamysliet aj nad sebou...som asi dnes dost nahnevana

Musim sa trosku asi zamysliet ako by sa to dalo rozumne poriesit aby vsetky strany boli spokojne

anonym_bada74
Včera o 13:11

@anonym_autor Bez urazky, obidve mate diagnozu. Jedna pomina vsetko, druhej staci 1 par topanok na cely rok.

autor
Včera o 13:52
@anonym_bada74

@anonym_autor Bez urazky, obidve mate diagnozu. Jedna pomina vsetko, druhej staci 1 par topanok na cely rok.

@anonym_bada74 to si nemyslim....ono skutocnost je az ked clovek vidi...vsetko za tym je len popis situacie , domnienka...kazdy to vidime inak.....a tretia osoba by to videla zase inak.....

domkakvet
Včera o 14:13

@anonym_autor svokra kupuje veci detom a tebe, radsej vam mohla kupit dovolenku, co je podla teba dovod na rozvod, tak ze sa spravas este horsie ako tvoja svokra.

oslo1
Včera o 14:42

Autorka, ked vam nieco kupi, nechaj to tam, alebo to pred nou hod do kontajnera na odpad. Domov to nenos.

rozculena
Včera o 17:54
@anonym_bada74

@anonym_bada74 no a čo? Ja som jeden čas mala tiež iba 1 pár,sú to české kožené botasky a nosila som ich non stop.

ekira1
Včera o 19:28

Tak tie veci predavaj a peniaze odkladaj, pochybujem, že má odložené na pohreb, čo nie je žiadna sranda.. a manželovi by som financie okresala, aby nemal z čoho kupovať blbosti...

anonym_019b7e
Včera o 20:47

Ja som nervózna z tvojich bodiek v príspevkoch. To sa nedá čítať.

anonym_bada74
Včera o 20:59
@anonym_autor

@anonym_bada74 to si nemyslim....ono skutocnost je az ked clovek vidi...vsetko za tym je len popis situacie , domnienka...kazdy to vidime inak.....a tretia osoba by to videla zase inak.....

@anonym_autor Jedny topanky do prace, do lesa, do obchodu, na zahradu. 🤔

autor
Včera o 21:03
@anonym_bada74

@anonym_autor Jedny topanky do prace, do lesa, do obchodu, na zahradu. 🤔

@anonym_bada74 nemam jedny topanky, ......samozrejme.....

Strana
z2