icon

Ako riešiť nákupnú závislosť manžela a svokry?

21. feb 2026

Ahojte, ja uz neviem co mam robit....neodsudzujte ma.....ale som nenormalne na seba nahnevana...ze to neviem zastavit

Strana
z3
autor
22. feb 2026
@64jarka64

@biba_18 to už je len rozum vyhodiť,mám dcéru svokra im stále niečo nosí ona to všetko hádže do smetiaka,nebolo by rozumnejšie sa s dotyčnou osobou porozprávať aby nič nenosila?
Já som tak synovi a neveste občas podala koláče a nevesta mi normálne povedala,že aby som to nenosila že oba si chce sama piecť a nikto sa na nikoho neurazil

@64jarka64 ono je to velmi tazke s clovekom, ktory nema sebareflexiu., zaroevn sme uz rodina....je to aj generacia starsia....a uvedomujem si, ze citlivo treba pristupovat, ved si odzili svoje...ale ako? Ked neaozaj tam ta interakcia je taka,ze uz neviem ako povedat,ze si nezelam.

autor
22. feb 2026
@anonym_autor

@64jarka64 ono je to velmi tazke s clovekom, ktory nema sebareflexiu., zaroevn sme uz rodina....je to aj generacia starsia....a uvedomujem si, ze citlivo treba pristupovat, ved si odzili svoje...ale ako? Ked neaozaj tam ta interakcia je taka,ze uz neviem ako povedat,ze si nezelam.

Dakujem za prispevky, pohlady, rady.....stale vsak vidim, ze najtazsie je pre mna byt prisna a presadit si svoje hranice

anonym_8affdd
22. feb 2026
@anonym_autor

Dakujem za prispevky, pohlady, rady.....stale vsak vidim, ze najtazsie je pre mna byt prisna a presadit si svoje hranice

@anonym_autor tak jej povedz nech radšej vnúčatám šetrí peniaze a kúpi niečo iba občas.Je to jej ve

anonym_8affdd
22. feb 2026

Vec načo minie peniaze.Aj ja dosť veľa nakupujem mám z toho radosť, nie som minimalista každý má niečo svoje kam dáva peniaze.Jedna kozmetiku, druhá handry ďalšia šetrí na účte.Svokra tomu nerozumie má ich rada chce im dopriat

anonym_f9e1ea
Autor odpoveď zmazal
autor
24. feb 2026
@anonym_8affdd

Vec načo minie peniaze.Aj ja dosť veľa nakupujem mám z toho radosť, nie som minimalista každý má niečo svoje kam dáva peniaze.Jedna kozmetiku, druhá handry ďalšia šetrí na účte.Svokra tomu nerozumie má ich rada chce im dopriat

@anonym_8affdd nikdy nam nedala peniaze....nikdy sa nespytala....myslim ze nie je ten rozumny typ cloveka....ale rada sa onklopuje prebytkom....materializmom hluposti...ked som sa zoznamila s manzelom...v chladnicke mala 5 rokov stare potraviny ale kupovals nove a nove.....nevedela som este posudit....ja nemam problem ze mina peniaze...ale ze ich mina na nas.....ktori nepotrebujeme...nech si robi so svojimi oeniazmi cokolvek...ale mna obtazuje to kvantum veci....ja uz neviem ako mam dat spatnu vazbu....nemozem ocakavat zmenu od nej ale od seba....ale ja uz neviem ako inak ich mam poprosit

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3