Ako riešiť návštevy u priateľových rodičov?
Baby prosim vas co by ste robili na mojom mieste? S priatelom sme spolu vyse 2 rokov a ja velmi nerada chodim k jeho rodicom pretoze vzdy nas pohostia a aj na obed pripravia veci ktore ja nemam rada alebo som na ne alergicka...pritom priatel im povedal co mam cca rada, ale vzdy ked prideme uvaria to co nejem...naposledy morcacie maso ktore mne velmi smrdi...zjedla som ho lebo som nechcela urazit ale este na navsteve ako sme boli som zvcala...priatelova mama mala narazky ze ja som asi zvyknuta na luxusnejsie...pritom to nie je pravda, jem normalne veci ale niektore proste mi nechutia a nejem ich...alebo si este pamatam ze robili dezert jahodovu tortu, ja mam na jahody alergiu, tak som povedala ze si neprosim kvoli alergii a priatelov otec mi aj tak odkrojil..nechala som to nezjedene a opat poznamky ze ja som asi specialna ked nejem jahodovu tortu...mne vobec nevadi k nim ist a ked budu mat nieco co nemam rada tak si dam iba kavu a oni nech sa najedia, nepride mi to blbe alebo neviem ako reagovat? Priatel uz mi tiez povedao ze asi to robia narocky a ze mam zjest len to co mam rada
@katulienkax ja si tiez myslim.
Odporúčam nosiť si jedlo z domu. A podakovať im, čo ti nachystali. Postupne si zvyknú. Ja som tak nosila jedlo deťom z domu.

Ja,keby vidím ze zas a znova je jedlo co neznášam alebo som alergická, tak si k nim objednám donášku a zjem to 😀