Ako riešiť neohlásené návštevy svokry?
1. aug 2025
Vadilo by vám, keby vám vaša svokra zavolala že je na stanici a máte po ňu prist? Pohádala sa s mužom a pricestovala z druhého konca republiky a nepovedala mu kam ide. Volala najprv môjmu mužovi ale ten je služobne na dva týždne mimo Slovenska. A len mi volal že mám po ňu ísť. Neurobila to prvýkrát. Toto je už asi štvrtýkrát čo sa to stalo. Muž sa mi veľmi ospravedlňoval, ale teda je to jeho mama, tak sa mám o ňu postarať. A že on nevie na ako dlho u nás bude. Ani naposledy sme to nevedeli a jemu bolo trápne sa jej pýtať, tak som sa musela ja. Priemerne ostáva na dva týždne...potom sa vráti domov.... Čo by ste si o tom čo robí, mysleli? Svokra má 82 rokov.
Predošlá
Strana
z5
Predošlá
Strana
z5

@anonym_autor
No a takto budú žiť kým neumru 🤔.Paci sa mi ze je manžel striktny a viete sa dohodnúť a ťahate spolu.On vie co a prečo robí.Tak držím palce nech všetko dopadne aby sa nikto netrapil🤗🤗🤗
@dariaaa ďakujem. Áno písala som už asi, že on radikálne odmieta, aby u nás bývali nastalo a to platí pre oboch. Že vraj majú obaja nejaké toxické povahové črty a preto on už ako veľmi mladý odišiel od nich.