icon

Ako riešiť neporiadneho muža?

majkabr
23. apr 2025

Ahojte žienky aj Vy máte doma muža bordelára a muža , ktorý nedbá ani svoju hygienu a čistotu. Proste ja už nato nemám síl. Neskutočný špinavec a bordelár. Hanbím sa pravdu povediac. Prestala som mu už riadiť izbu lebo to nemá význam ako v maštali. Tak isto kotolňa . Jeden veľký neporiadok . Ale hanbím sa keď príde návšteva , lebo je to na mňa ten neporiadok. Ale už nevidím význam v tom riadiť mu to vydrží to tak dva dni ani to nie. V posteli pije kávu zaleje steny s ňou. Netrápi ho to , že to treba omaľovať. Zje ovocie šupy po celom stole a podobne. Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
viestta
23. apr 2025

To sa mu zrazu stalo alebo taky bol od zaciatku?

gribka1
23. apr 2025

No hádali by sme sa, čo iné. Bol by to boj a jeden by vyhral. Záleží na výdrži.

majkabr
autor
23. apr 2025
@viestta

To sa mu zrazu stalo alebo taky bol od zaciatku?

@viestta NO bol bordelar odjakživa nebol k poriadku vedený ale akosi som si to neuvedomovala. Myslela som si však poriadím a bude ,.

minenkaa
23. apr 2025

No ono si treba zobrat chlapa a nie svinu a keď už máš tu svinu,tak ju treba zavrieť do chlieva a nie mať v dome

minenkaa
23. apr 2025

Takže si dúfala,že raz upraceš a tak to ostane

tom_i
23. apr 2025

Ty si robíš prdel, že 😁 pije kávu v posteli a obleje stenu 🫣 to aj keby som ja mala 3 promile, neviem ako by som tú stenu obliala 😁 a to ovocie 😁 čo tak mu povedať... Jožo keď si šúpeš ovocie...tu je servítka, ...

majkabr
autor
23. apr 2025
@minenkaa

Takže si dúfala,že raz upraceš a tak to ostane

@minenkaa Tak že budem upratovať som vedela stále. Ale , že on dokáže jednym okamihom zaliať kavou stenu čo bola malovana pred dvoma hodinami. Ale blatovými topankami mi chodiť práve po umytej dlážke. Alebo si ani záchod riadne neokefuje po veľkej potrebe a podobne.... Tak už mám dosť

gribka1
23. apr 2025

Prepáč, ale osobná hygiena je ok?

nynia
23. apr 2025

Co by som robila na tvojom mieste? No, v prvom rade by to nebol moj muz bud od zaciatku alebo keby sa to unho prejavilo pocas vztahu-manzelstva tak by som si nasla ineho MUZA a nie nejake prasa, co nedba na hygienu ani poriadok. Ako ja neocakavam od muza, ze bude luxovat kazdy den ale aspon o seba a o svoje veci ocakavam, ze sa bude starat ako normalny clovek.

zuzanita1609
23. apr 2025

Kokso,ja by som na toto prasiatko nervy veru nemala, stačil by mi týždeň,ba aj menej a už by ma nebolo. Nech žije vo svojom chlieve,ale bezomna 🤭😁. A ako čítam ďalej,to si vážne nevidela už pred manželstvom?

majkabr
autor
23. apr 2025
@gribka1

Prepáč, ale osobná hygiena je ok?

@gribka1 Nie nie je nemá potrebu sa umyvať spotený v monterkách si lýha do práve prezlečených perín.

januska12323
23. apr 2025

V prvom rade by som si ho nezobrala... Ako sa dá v posteli oliať stena? Nerobí ti to náhodou náročky?

majkabr
autor
23. apr 2025
@januska12323

V prvom rade by som si ho nezobrala... Ako sa dá v posteli oliať stena? Nerobí ti to náhodou náročky?

@januska123
@januska12323
@januska12323 Niekedy mi robí náročky lebo mi vraj moc záleží na poriadku

gribka1
23. apr 2025
@majkabr

@gribka1 Nie nie je nemá potrebu sa umyvať spotený v monterkách si lýha do práve prezlečených perín.

@majkabr Normálne akože riňoš si ľahne do postele a ešte ťuťu muťu? fuuuu

majkabr
autor
23. apr 2025
@gribka1

@majkabr Normálne akože riňoš si ľahne do postele a ešte ťuťu muťu? fuuuu

@gribka1 nie ťuťu muťu už dávno nie je medzi nami ani s ním nespím. So smradliakom a špinavým si už nedokažem ani ľahnuť do posstele spime každý v inej izbe.

kikulienkadd
23. apr 2025

Ahoj,tak mi napadla taká (možno) hlúposť: keď nemáš problém upratovať, videla som viacero inzerátov na chyžné a pod.profesie v Rakúsku alebo Švajčiarsku na celú sezónu. Nechceš to skúsiť? Budeš robiť za peniaze to,čo doma zadarmo, ešte si aj zarobíš a chlap nech si doma (s prepáčením) hnije.

viestta
23. apr 2025
@majkabr

@minenkaa Tak že budem upratovať som vedela stále. Ale , že on dokáže jednym okamihom zaliať kavou stenu čo bola malovana pred dvoma hodinami. Ale blatovými topankami mi chodiť práve po umytej dlážke. Alebo si ani záchod riadne neokefuje po veľkej potrebe a podobne.... Tak už mám dosť

@majkabr no neviem.... ako moze lezat v posteli pri stene, ktora bola malovana pred dvoma hodinami? To fakt? Akosi ti prestavam verit

majkabr
autor
23. apr 2025

Nemá napríklad problém si odpluť žuvačku na podlahu. Ale pri lepšej voli ju odpluje do zachoda kde sa nalepí na dno misy takže tak či tak musiím rukou do zachoda a vyťahovať to odtiaľ

gribka1
23. apr 2025
@majkabr

@gribka1 nie ťuťu muťu už dávno nie je medzi nami ani s ním nespím. So smradliakom a špinavým si už nedokažem ani ľahnuť do posstele spime každý v inej izbe.

@majkabr Tak ak si ochotná s ním žiť, tak vy vyčlente každý svoju časť a ignoruj ho. Ja nie, pri mne by už plakal.

komplikovana
23. apr 2025
@majkabr

@majkabr toto uz lepsie asi nebude. Zalezi na tebe, kde mas hranice. Bud akceptujes, alebo odides. Ale ak ti robi veci narocky, da sa u vas hovorit o laske?

majkabr
autor
23. apr 2025
@viestta

@majkabr no neviem.... ako moze lezat v posteli pri stene, ktora bola malovana pred dvoma hodinami? To fakt? Akosi ti prestavam verit

@majkabr
@viestta V pohode minule sedel na sedačke a stena bola namaľovana ráno a po obede sa blaznil s deckom a kava na stene

mischy00
23. apr 2025

Tak keď vaše manželstvo neplní svoju funkciu načo to potom? Ci na oko, aby rodina a okolie nepovedali?
Ja netvrdím ze moj muž kade chodí upratuje 😀 ale toto čo máš doma, to ma len napadlo: a jdu blejt, velebnosti

minenkaa
23. apr 2025

Čo trepeš žuvačku keď vypľuje do záchoda sa neprilepí,už zas trošku musíš lepšie vymýšľať

jaskolka
23. apr 2025

@majkabr ja neviem,to ako serio je táto téma? Ja by som takého chlapa asi stlkla tými zablatenymi topánkami a obalila panvičku,keby ľahol do postele v zamastenych montérkach...to prečo toto trpis?
Obliata stena kávou? Nalepena žuvačka v záchode? Ste vy obaja vôbec normálni?

gribka1
23. apr 2025
@majkabr

Nemá napríklad problém si odpluť žuvačku na podlahu. Ale pri lepšej voli ju odpluje do zachoda kde sa nalepí na dno misy takže tak či tak musiím rukou do zachoda a vyťahovať to odtiaľ

@majkabr To už ale trepeš však? Niežeby toto bola reálna téma, ale aspoň to reálne udržuj😂

majkabr
autor
23. apr 2025
@minenkaa

Čo trepeš žuvačku keď vypľuje do záchoda sa neprilepí,už zas trošku musíš lepšie vymýšľať

@minenkaa no možem ti ju odfotiť zrovna je tam aj teraz😇

gribka1
23. apr 2025

Odfoť

majkabr
autor
23. apr 2025
@gribka1

@majkabr To už ale trepeš však? Niežeby toto bola reálna téma, ale aspoň to reálne udržuj😂

@gribka1 Však toto už mi nikto neverí a ja už plačem

gribka1
23. apr 2025
@majkabr

@gribka1 Však toto už mi nikto neverí a ja už plačem

@majkabr Neplač, zbav sa ho.

minenkaa
23. apr 2025

Ta fotka je kde,poďme daj

Strana
z3