Ako riešiť neporiadneho muža?
Ahojte žienky aj Vy máte doma muža bordelára a muža , ktorý nedbá ani svoju hygienu a čistotu. Proste ja už nato nemám síl. Neskutočný špinavec a bordelár. Hanbím sa pravdu povediac. Prestala som mu už riadiť izbu lebo to nemá význam ako v maštali. Tak isto kotolňa . Jeden veľký neporiadok . Ale hanbím sa keď príde návšteva , lebo je to na mňa ten neporiadok. Ale už nevidím význam v tom riadiť mu to vydrží to tak dva dni ani to nie. V posteli pije kávu zaleje steny s ňou. Netrápi ho to , že to treba omaľovať. Zje ovocie šupy po celom stole a podobne. Čo by ste robili na mojom mieste?
No hádali by sme sa, čo iné. Bol by to boj a jeden by vyhral. Záleží na výdrži.
No ono si treba zobrat chlapa a nie svinu a keď už máš tu svinu,tak ju treba zavrieť do chlieva a nie mať v dome
Takže si dúfala,že raz upraceš a tak to ostane
Ty si robíš prdel, že 😁 pije kávu v posteli a obleje stenu 🫣 to aj keby som ja mala 3 promile, neviem ako by som tú stenu obliala 😁 a to ovocie 😁 čo tak mu povedať... Jožo keď si šúpeš ovocie...tu je servítka, ...
Takže si dúfala,že raz upraceš a tak to ostane
@minenkaa Tak že budem upratovať som vedela stále. Ale , že on dokáže jednym okamihom zaliať kavou stenu čo bola malovana pred dvoma hodinami. Ale blatovými topankami mi chodiť práve po umytej dlážke. Alebo si ani záchod riadne neokefuje po veľkej potrebe a podobne.... Tak už mám dosť
Prepáč, ale osobná hygiena je ok?
Co by som robila na tvojom mieste? No, v prvom rade by to nebol moj muz bud od zaciatku alebo keby sa to unho prejavilo pocas vztahu-manzelstva tak by som si nasla ineho MUZA a nie nejake prasa, co nedba na hygienu ani poriadok. Ako ja neocakavam od muza, ze bude luxovat kazdy den ale aspon o seba a o svoje veci ocakavam, ze sa bude starat ako normalny clovek.
Kokso,ja by som na toto prasiatko nervy veru nemala, stačil by mi týždeň,ba aj menej a už by ma nebolo. Nech žije vo svojom chlieve,ale bezomna 🤭😁. A ako čítam ďalej,to si vážne nevidela už pred manželstvom?
V prvom rade by som si ho nezobrala... Ako sa dá v posteli oliať stena? Nerobí ti to náhodou náročky?
V prvom rade by som si ho nezobrala... Ako sa dá v posteli oliať stena? Nerobí ti to náhodou náročky?
@januska123
@januska12323
@januska12323 Niekedy mi robí náročky lebo mi vraj moc záleží na poriadku
Ahoj,tak mi napadla taká (možno) hlúposť: keď nemáš problém upratovať, videla som viacero inzerátov na chyžné a pod.profesie v Rakúsku alebo Švajčiarsku na celú sezónu. Nechceš to skúsiť? Budeš robiť za peniaze to,čo doma zadarmo, ešte si aj zarobíš a chlap nech si doma (s prepáčením) hnije.
@minenkaa Tak že budem upratovať som vedela stále. Ale , že on dokáže jednym okamihom zaliať kavou stenu čo bola malovana pred dvoma hodinami. Ale blatovými topankami mi chodiť práve po umytej dlážke. Alebo si ani záchod riadne neokefuje po veľkej potrebe a podobne.... Tak už mám dosť
@majkabr no neviem.... ako moze lezat v posteli pri stene, ktora bola malovana pred dvoma hodinami? To fakt? Akosi ti prestavam verit
Nemá napríklad problém si odpluť žuvačku na podlahu. Ale pri lepšej voli ju odpluje do zachoda kde sa nalepí na dno misy takže tak či tak musiím rukou do zachoda a vyťahovať to odtiaľ
@gribka1 nie ťuťu muťu už dávno nie je medzi nami ani s ním nespím. So smradliakom a špinavým si už nedokažem ani ľahnuť do posstele spime každý v inej izbe.
@majkabr toto uz lepsie asi nebude. Zalezi na tebe, kde mas hranice. Bud akceptujes, alebo odides. Ale ak ti robi veci narocky, da sa u vas hovorit o laske?
Tak keď vaše manželstvo neplní svoju funkciu načo to potom? Ci na oko, aby rodina a okolie nepovedali?
Ja netvrdím ze moj muž kade chodí upratuje 😀 ale toto čo máš doma, to ma len napadlo: a jdu blejt, velebnosti
Čo trepeš žuvačku keď vypľuje do záchoda sa neprilepí,už zas trošku musíš lepšie vymýšľať
Nemá napríklad problém si odpluť žuvačku na podlahu. Ale pri lepšej voli ju odpluje do zachoda kde sa nalepí na dno misy takže tak či tak musiím rukou do zachoda a vyťahovať to odtiaľ
@majkabr To už ale trepeš však? Niežeby toto bola reálna téma, ale aspoň to reálne udržuj😂
Odfoť
Ta fotka je kde,poďme daj

To sa mu zrazu stalo alebo taky bol od zaciatku?