Ako riešiť neporiadneho muža?
Ahojte žienky aj Vy máte doma muža bordelára a muža , ktorý nedbá ani svoju hygienu a čistotu. Proste ja už nato nemám síl. Neskutočný špinavec a bordelár. Hanbím sa pravdu povediac. Prestala som mu už riadiť izbu lebo to nemá význam ako v maštali. Tak isto kotolňa . Jeden veľký neporiadok . Ale hanbím sa keď príde návšteva , lebo je to na mňa ten neporiadok. Ale už nevidím význam v tom riadiť mu to vydrží to tak dva dni ani to nie. V posteli pije kávu zaleje steny s ňou. Netrápi ho to , že to treba omaľovať. Zje ovocie šupy po celom stole a podobne. Čo by ste robili na mojom mieste?
A nepreháňas to ty s tým poriadkom trošku? Tiež som kávou obliala stenu. No čo, raz omalujeme 😃 veď nehoda, nespravil to naschvál, keď sa hral s dieťaťom. Ale ak za to dostal zdrba od manželky, to je už iné kafe. My sme sa na Tom zasmiali, že aké abstraktné umenie. Záleží ako to máš v hlave nastavené a mám pocit, že u teba je to poriadok... Dlho nič... Rodina.
Nahlásila som
A nepreháňas to ty s tým poriadkom trošku? Tiež som kávou obliala stenu. No čo, raz omalujeme 😃 veď nehoda, nespravil to naschvál, keď sa hral s dieťaťom. Ale ak za to dostal zdrba od manželky, to je už iné kafe. My sme sa na Tom zasmiali, že aké abstraktné umenie. Záleží ako to máš v hlave nastavené a mám pocit, že u teba je to poriadok... Dlho nič... Rodina.
@shee11 Keď sa to stane raz ok ale keď to je opakovane tak už je to dosť,
@majkabr ja tomuto neverím. Takýto človek nemôže existovať. A co on normálne v monterkach spi v noci?
@bielasovicka no môj dedko napríklad došiel v zablatenych bagandzach do izby a pekne aký dlhý taký široký sa natiahol na posteľ a tak aj spal. V úbore, v ktorom ryloval záhradu...takže áno. Aj takí muži sú, hoci ako bolo to už pred 20timi rokmi...a moja babka sa mohla zblázniť.
Fuh autorka čo vlastne s tým mužom robíš? Ako máte vôbec nejaký spoločný život?
@majkabr ja som tiež naučila “muža” aj syna kam patrí špinavé prádlo a použitý riad. Syn vie zapnúť umývačku, použiť práčku… no aj tak, keď prídem z dovolenky (chodím sama), čaká ma doma Saigon.
...v montérkach čo nacvičuje, keď len ľohni v posteli??..
@majkabr ja som tiež naučila “muža” aj syna kam patrí špinavé prádlo a použitý riad. Syn vie zapnúť umývačku, použiť práčku… no aj tak, keď prídem z dovolenky (chodím sama), čaká ma doma Saigon.
@sulavikova Ja si deti učím poriadku a sú veľmi šikovné ale starého to už nenaučím asi nikdy
Tak tu je foto pre prípad kto by neveril
@majkabr a je to jeho zuvacka alebo tvoja? 😅 Je to vobec zvacka?
Ja jednoducho neverim tomu co pises, ale mozno si fakt taka zufala, ze ostavas s takym humusakom aj ked len polovica toho co pises je pravda, zas sa spytam: Co ta pri nom drzi?
Daj nejaké pozitívum tohto týpka. Aspoň veľa peňazí zarába?
@majkabr a je to jeho zuvacka alebo tvoja? 😅 Je to vobec zvacka?
Ja jednoducho neverim tomu co pises, ale mozno si fakt taka zufala, ze ostavas s takym humusakom aj ked len polovica toho co pises je pravda, zas sa spytam: Co ta pri nom drzi?
@viestta Ja žuvačky nežuvam ani deti iba on ak ťa to baví tak si rob srandičky
zeny, preco sa vysmievate. To, ze nikoho takeho nepoznate, neznamena, ze neexistuje. Autorka je mi to luto, ale to je ako boj s veternymi mlynmi.
zeny, preco sa vysmievate. To, ze nikoho takeho nepoznate, neznamena, ze neexistuje. Autorka je mi to luto, ale to je ako boj s veternymi mlynmi.
@komplikovana Presne tak , človek tu napíše je mu ťažko a ešte je spochybňovaný a neviem čo.
@komplikovana Presne tak , človek tu napíše je mu ťažko a ešte je spochybňovaný a neviem čo.
@majkabr Ale nám neodpovedáš. Už vieme, že je humusák, nevieme však prečo ho trpiš
Ako dokážeš že je to žuvačka
Neverím ani slovo
Ja nemám debila ako ty doma,takže mne to je uplne jedno
No ja sa dnes zabavím

🤣🤣🤣 a mám na dnes dosť smiechu, díky 🤣