icon

Ako riešiť nezhody ohľadom uterákov v domácnosti?

28. feb 2025

Ahojte. Ako to mate vy s uterakmi ( osuskami )v kupelni? Ja som zvyknuta na 1 uterak na telo a 1 na vlasy. Muz ale z casu na cas vytiahne, ze ma byt 1 uterak specialne na nohy a 1 na zvysok tela a pochyti sa kvoli tomu so mnou za to.
Za mna, nech si to ma tak, ako chce, ako bol zvyknuty, ale mne to pride hygienickejsie takto. Samozrejme uteraky na ruky su samostatne..

Strana
z3
kristie571
28. feb 2025

Kazdy mame tolko uterakov k dispozicii kolko potrebujeme a chceme, vobec muza nekontrolujem ci vobec uterak pouziva po sprche 🤣 a on mna tiez nie absolutne. To by ma ani nenapadlo riesit.
Riesim tak akorat uterak na ruky a na tvar, ten na tvar si davam bokom, nech mi do nho neutiera ruky. 😄

petamich
28. feb 2025

Je mi v zasade uplne jedno kolko uterakov a na ake casti tela ma moj manzel 🙂 ja mam na telo a na ruky.

On ma podla mna len jeden.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
thereisabear
28. feb 2025

Telo, tvár a vlasy zvlášť. Ak má nohy v stave, že na ne potrebuje zvlášť uterák, tak by som spozornela.

gabrielkaa
28. feb 2025

Každý ako potrebuje 🙂. Ja mám veľkú osusku na telo, uterák na vlasy a malinky uterák na tvar.
Na ruky mame osobitne pri umývadle - spoločný .

patka06
28. feb 2025

Ja mám zvlášť na vlasy a na nohy ... na telo používam po sprchovaní froté župan. + ešte malý na tvár
Na ruky máme spoločný pri umývadle.

jana_eyre_2
28. feb 2025

No na vlasy mám samozrejme zvlášť, mám dlhé hnedé a vypadavajuce vlasy.. utrieť sa do takého uteráka by ma vystrelo.. mám teda dva - jeden na telo a jeden na vlasy.. muz ma jeden..

neviem si však predstaviť situáciu, kedy by niekoho v našej rodine trápilo kto má koľko uterákov a že by sme vôbec o Tom debatovali, nie to ešte hádali sa.. príde mi to trocha absurdné, prepáč..

mamutka
28. feb 2025

Nech si to ma ako kto chce, ale čo neznášam je, keď sa niekto poutiera do osusky a mokrú ju necha pokrčenu v kúpeľni. Jedine čo mojich chlapov nútim robiť je, že si to musia vyvesiť von, nech to preschne. Resp ak je vonku mokro, tak aspoň prehodiť cez radiátor alebo stoličku kým to preschne. Tak proste obaja máte svoju pravdu

zuzanita1609
28. feb 2025

Sa smejem 😆. Bo dakedy boli u nás dva uteráky a boli sme 5 členná rodina. Teraz? 2 osušky+1tvár+1chodidlá pri 2 členoch 😁. Šibe aj mňe...🤭

kaca222
28. feb 2025

Nech má koľko chce, ja budem mať tiež, koľko chcem 😃 mám jeden na všetko

januska12323
28. feb 2025

Však máte každý dva uteráky čo ho do toho čo si ktorým sušíš.

nynia
1. mar 2025

Ja mam tolko kolko potrebujem 🤣 niekedy mi staci 1 uterak na vlasy aj telo niekedy 2, niekedy dokonca na vlasy mam 2 jeden na susenie, jeden ako turban a na telo dalsi 🤷🏻‍♀️ nikdy som sa nad tym nezamyslala kolko uterakov by bolo vhodne mat. A samozrejme aj na ruky a tvar zvlast.

andreatytler
1. mar 2025

A preco sa koli tomu pochytite? To pouzivate obaja rovnaky uterak na vlasy a rovnaky na telo? Ak ano, tak si ich rozdelte.
U nas ma kazdy svoj uterak / uteraky. Iba 5 rocny si niekedy utrie do mojho, ale ucim ho nech pouziva svoj.
Ja mam jeden na vsetko, lebo si vlasy ninkdy neumyvam ked sa sprchujem. Muz ma dva lebo si vzdy umyva vlasy ked sa sprchuje a syn ma okrem osusky, maly utterak na ruky, lebo s osuskou sa mi tazko manipuluje ked mu potrebuje umyt ruky a tvar.
Cize 5 uterakov tam mame pre 3 ludi.

andreatytler
1. mar 2025

Preco je to nehygiennicke mat rovnaky uterak na vlasy a telo? Ved vlasy su cerstvo umyte ked idu do uteraka.

dobryden
1. mar 2025

Js mam jeden na telo a jeden na ruky atvar .ja neznasam vývesanu kupelku uterákmi,nas je vela to by bolo 2 x pocet ludi v kúpeľne uterákov,tolko vesiakov ani nemam.Radsej uteráky casto periem ako ich tam mam mat povybesane a stuchnute.

3petka
1. mar 2025

Akoze aj kvôli tomuto vedia byt nezhody v domácnosti? Ja som asi mimo. Každý nech má uterák aký chce pre mna za mna aj na každý prst iný.

beataxxx
1. mar 2025

Uterak na ruky je spolocny, kazdy ma svoj velky uterak na telo, na vlasy zeny zvyknu pouzivat frote turban no a pri bidete je samozrejme kazdeho uteracik na to urceny…tiez neznasam, ked muz necha svoju osusku niekde hodenu, ale uz to roky nekomentujem a prevesim ju🙂

sense
1. mar 2025

Chlap nech si vezme aký chce aky chce a koľko chce . Zbytočne investovať energiu do hľadania sa

kristiii
1. mar 2025

Mám jeden na všetko, veď sa doňho utieram okúpana alebo osprchovaná, čiže čistá. Občas vytiahnem druhý na vlasy. Tie nohy by som chápala, iba ak má bradavice alebo čo, inak nevidím dôvod.

cyberk
1. mar 2025

Pride mi komicke, ze sa kvoli tomuto viete pochytit 😅
Mam uterak na vsetky casti tela, ved predsa idem zo sprchy s tym, ze som cista a nie ze musim mat x uterakov na kazdu cast tela 😅

jazula
1. mar 2025

@andreatytler Pri uteráku na vlady podľa mňa nejde o nehygienickosť, ale že ti z nich kvapká, kým sa utieraš. Tak zabalím vlady do jedného a utieram sa druhým…

jazula
1. mar 2025

U nás máme spoločný uterák na ruky, ja mám menší/turban na vlasy, na telo župan alebo osuška. Ja si dávam pod nohy kúpeľnovú podložku alebo látkový uterák, nemám rada mláky pod nohami. Drahý má jeden uterák na všetko a dosuší sa v župane. Malá má osušku.

tim23
1. mar 2025

Sme traja a po kúpaní máme všetci svoj vlastný uterák. Jeden je tam zavesený na ruky pre všetkých. Ešte muž má zvlášť na nohy. On si po práci furt umyje nohy ak príde domov

mimi3008
1. mar 2025

@petamich v kupelni mame 1 spolicny rucnik po umyti ruk. Ja mam osusku na telo a 1 uterak na tvar a balim donho aj vlasy po umyti.

svetlonos
1. mar 2025

Ja pochopím uterák na vlasy z viacerých dôvodov. Moje su dlhe, takže zabalím do uteraku a utriem sa ďalším.
Niekomu vadi odumreté koža na tele a nesche ju mat potom z tela vo vlasoch.
Ake vy mate uplne iny problém ako triedenie uterákov.
Vy nerespektujete jeden druhého. Tu ide o banalitu a nie ste schopný nechať jeden druhému voľnosť a slobodnú vôľu. Kto na co používa uteráky je uplne jedno, ved su jeho a druhého tým ziadno neohrozuje ani mu neublizuje.
Keby mi muz išiel diktovať aký uterák na co používať, mame po vztahu. Som dospela, nepotrebujem aby ma niekto vychovával a obmedzovali moju slobodu.

lienka.7
1. mar 2025

@autorka väčšie blbosti na dosahovanie sa nemate? Omg 🤦‍♀️ nech si ma aj 6 uterákov, keď ich potrebuje. Na tvár, ruky, nohy, telo, rit aj zvlášť na penis.

viestta
1. mar 2025

Na co sa natahovat na kravine? Kazdy nech ma tolko uterakov kolko potrebuje a pouziva ich ako on uzna za vhodne. 🙄

0silvia0
1. mar 2025

Moj muz ma tiez specialny uterak na nohy, lebo si ich maca v lavore. Ja specialny uterak na nohy nemam. Ja neriesim jeho nohovy uterak on neriesi, kolko uterakov mam ja.

simsalabim
1. mar 2025

A je nutne riesit, kolko uterakov a na co mas ty a kolko on? ved nech kazdy ma tolko,kolko mu vyhovuje.... a nech si ich meni tak casto, ako uzna za vhodne. hadam sa kvoli tomuto je riadna blbost.

pikachu999
1. mar 2025

Ja žasnem nad akými kravinami sa vedia ľudia pohádať

Strana
z3