icon

Ako riešiť partnerovu pravidelnú opilosť?

14. jún 2024

V podstate to, co je v nadpise. Minulu sobotu rano grcal, teraz zas chrape ozraty na gauci este obleceny z roboty. Stvrty tyzden za sebou 2x tyzdenne, predtym to bolo raz tyzdenne. Smrdi ako stary alkoholik, ja neviem, ci uz ten chlast netravi dobre alebo co, ale po nom normalne smrdi cela izba.
Prave mi vyhodil na oci ze on nebude pocuvat moje debilne vycitky, ja som mu povedala, ze nebudem zit s alkoholikom. On normalne zadrel ze ja som prisla 100x horsie, cim narazal na jeden vecer v celom nasom trojrocnom vztahu, co som to raz v klube trochu prehnala. Raz. Odvtedy si dam maximalne trochu vina k veceri, a on s tym ide porovnavat svoje pravidelne slopanie.

On to vidi tak, ze v nom nie je najmensi problem a ja prehanan. Chcela som ho aspon prezliect do pyzama, ale on ze my mam dat pokoj.

Som hysterka?

Strana
z2
katkaseiner
15. jún 2024

ja tiez nechapem na co sa zahadzujes s takym niemandom. Ja nemam rada ak si muz vypije 1x rocne trochu viac ale tolerujem to. 2x tyzdenne by bolo pre mna zlyhanie...

hara_vara
15. jún 2024

nie nie si hysterka!
možno má problémy
treba sa porozprávať keď nepomôže treba ho rázne upozorniť
keď nepomôže vyhodiť alebo odísť on sa spamätá neboj
@keď ťa má rád 🖤♥️

misanthropicdann
15. jún 2024

Koľko ste spolu? Ak ste už dlhšiu dobu a zrazu začal piť nebude to len tak. Možno by som začal riešiť co sa deje a nie hneď ci ho opustiť.

eva8
16. jún 2024

Rozchod

sashulla
17. jún 2024

Máš 33 bež kým môžeš. Naozaj. Si ešte mladá na toto.fuj. hnusak normálne by som sa zbalila a šla k nasim . A nech si potom vyvolala ze ako sa zmení a ze šancu. NEZMENI. a ty máš šancu teraz. Tak sa jej chop. Sú typy žien ktoré toto pretrpia a zničia si celý život. Hádam nebudes ten prípad.

Strana
z2