Ako riešiť platenie v domácnosti?
Ahojte ,čo by ste si mysleli o chlapovi ,ktory sa rozhodol že si budeme svoje výdaje na hobby ,stravu a tak ďalej ,budeme riešiť každý svoje, výdaje za nájom a energie na polovicu, ale domáce práce a všetko okolo toho je na mne. ?
Riadna strata času, tých 15 rokov. A za s... kto komu platí 🤔
@zlotka Veď aj ostatné tak urob, každý perie a varí len pre seba, každý po sebe umyje riad aj uprace. Noooo, rozmýšľam, že by som s ním nebola.
@zlotka a na čo potrebuje tie peniaze, ktoré takto ušetrí? To si sa nepýtala? Zarábaš viac ako on? Načo je potrebné toto riešiť tu, keď s ním aj tak nepohneš? Keď s ním normálny rozhovor o finančnej situácii nepohne, tak tento príspevok asi tiež nie. Pre niečo asi ani on s Tebou do budúcna nepočíta. A nečudujem sa mu, lebo ako o ňom píšeš tak to on pociťuje asi denno denne. Vidí ten tvoj postoj ku nemu aj rodina. Takže asi nikto nebude prekvapený, že ste to trápenie konečne ukončili. Toto nie je normálny zdravý vzťah ani z tvojej strany, darmo to budeš zvaľovať len na neho.
@priscilla07 asi podľa kvality prevedenia 😁
Neviem ci to tu bolo spomenute - kolko asi zaraba ? Ze takto chce extremne setrit
@zlotka odsťahuj sa, či to lakomec chápe, či nie a kašli naňho, život s takým človekom je extrémne ťažký
Daj si na poriadok svoj byt a potom sa odsťahujte, dovtedy mu nič nehovorte, urobte mu prekvapenie - príde do bytu a vy dve nikde. Zober aj tebou nakúpené všetky drobnosti ( hoc aj koreniny, múku, cukor, kávu, olej, pracie veci, nech sa geroj naučí nakupovať za svoje). Môj príspevok na 1.str. bol dosť ironický, ale tento už myslím vážne, prečo sa máte obe trápiť s takýmto cudom judom, prečo dávaš dcére príklad že takýto život je ok a vzor pre jej výber partnera.
Máš šťastie že máš svoj byt, tak to sakra využi a henten kazovy typ muža a povahoveho mrzáčka pošli do PPP.
@david1202
si kompletný? Ved čítaj autorkin príspevok! To co je za blby nápad od chlapa??
Vies, moj ex 80% ID od mlada. Priserne chronické bolesti a on pucoval svoju domacnost a kludne aj sprchový kút zubnou kefkou. Nechcel nechať iných, ze on sa musi premôcť!
Takže precitaj ešte raz. Jasne ze to je tak max kamos s výhodami podľa autorkinho opisu.
Tak skladník hormóno. A pokial som ti stúpala na otlak, lebo patríš k rovnakej sorte, ze neupravené v spoločnej domácnosti, je to tvoje problem.
@zlotka Keď máš kde tak ma čo čakaš.Veď pre teba sa zmení len to že budeš prať iba svoje veci a upratovať po sebe
S takým chlapom by som už ani hovoriť nevedela keby mi toto robil.Viem že po toľkých rokoch byť sama sa ti zdá čudné ale veď na rande môžete chodiť no neviem ako by to bolo s účtom potom🤣...Rodeliť?
Prosím ta utekaj co najrýchlejšie od neho, ani sa s ním už nebav, škoda každého slova na takého "chlapa".
Keď sa ľudia delia so všetkým pol na pol, volá sa to rozchod /rozvod. Máš kam ísť, nečakaj.
Fakt škoda každého ďalšieho dňa.
Viem, že je ti ľúto 15 rokov.. Ale vždy lepšie 15 ako 16. Stále lepšie ako 15 a pol. Buchni sampano ze sa prejavil naplno a môžeš sa ho zbaviť.
Tvoja dcéra ta potrebuje a teraz potrebuje vidieť, že ona ti je prednejšia ako nejaký chlap, potrebuje vidieť vzor, že takýto chlap nemá v živote ženy co robiť.
@zlotka to mate v chladnicke vlastnu policku na potraviny a kazdy si vari sam? 🙈😂 no ako sa uz pise vyssie ja by som mu vyuctovala polovicu hodin stravenu domacimi pracami v prepocte rovnakou hodinovou sadzbou aku mas v praci.
Povedz si sama naco je to taky chlap, kt si ty a dcera na pritaz a ide sa do centu vyuctovavat. Esteze nechce aby si ty platila 2/3 lebo mas dieta.

@enmery súhlasím...áno v istých veciach sa da ísť na polovicu, napr. my nie sme zosobaseni, mame oddelené účty,ale spoločná hypotéka a preto partner platí zo svojho účtu hypotéku a ja platím nájom,elektrina, poistka,ale aj to po normálnej nehode medzi sebou,aby jeden netahal všetko,keďže aj platovo sme na tom skoro rovnako. Ale čo sa týka domácich prác, bežne vyperie, vyberie/naloží umývačku, povysava, na nákup bežne ide sam,ja mu len dám zoznam do ruky a hotovo a neviem si predstaviť, žeby sa partner takto správal ako to ma autorka...respektíve s takým niekym by som nevedela existovať v jednej domácnosti ani náhodou, uz vôbec nie pri dieťati, ktoré to cele vníma