icon

Ako riešiť podozrenie z krádeže v rodine?

2. apr 2025

Ahojte baby
Mam tu rozpracovanu temu so sestrou a tak nejak Vás chcem do toho zatiahnuť a pocut Váš názor ako nestranné osoby
Bavime sa tu uz dve hodiny o tom, ze nas brat zacal doma asi kradnut.Je z nas troch najmladsi a nasim rodicom najmilsi kedze zije s rodicmi.Ako surodenci sme mali vzdy v pohode vztah,taka normalka..Teraz sme si zacali vsimat,ze nasa mama casto hlada nejaky sperk,peniaze a otec zase naradie.Najprv sme si mysleli,ze mamina len zacina zabudat popripade,ze si len nepamata kam si co odlozila,ale uz ked sa k tomu pridal aj ocino,zacali sme nieco sipit.Bracho momentalne nepracuje,odkedy sa vratil zo zahranicia je doma a nehlada si pracu.Ako okej,mal nieco nasetrene ale uz je to doba a my sme si vsimli,ze aj jeho spravanie je akesi ine.
Ako by ste riesili takuto situaciu?Obzvlast ked nemame priamy dokaz.
Mne napadlo ho priamo konfrontovat pred rodicmi stylom ze najprv budem teda apelovat na "zabudlivost rodicov" alebo je v tom nieco ine a ci tym ze tam zije o niecom nevie ale sestra si mysli,ze by bolo lepsie len s nim si sadnut v sukromi.
Dakujeme za pripadne rady,nazory

Strana
z2
lucitta9
3. apr 2025

Pripomina mi to pribeh z mojho blizkeho okolia. Ako cez kopirak. Syn sa vratil po rokoch v zahranici domov k rodicom. Zo zaciatku pomahal, rodina bola nadsena, ze rodicia nie su na vsetko sami, ze sa postara. Tiez skromny, v pohode chalan. Zacal byt po case zvlastny, vyhybal sa surodencom, ked prisli k rodicom, uplne sa zmenil…tiez rodicom mizli peniaze, nakoniec vyslo najavo ze gamblil. Dopadlo to velmi zle bohuzial 😞
Skuste si s nim pohovorit najdkor vy dve a uvidite. Ale ak uz do niecoho spadol, bude tazke to z neho dostat, drzim palce

luky_tv_dea
Odpoveď bola odstránená
kvetinka_2
6. apr 2025

Ja Vás chápem, že môžete mať vážne podozrenie, ale bez priamych dôkazov🤷len preto, že - jedna pani povedala -. Obzvlášť, keď je to rodina. No neviem, mne osobne, by to bolo nepríjemné.

Strana
z2