icon

Ako riešiť problém s agresívnym synovcom na výlete?

14. jún 2025

Ahojte idem si k vam opatovne po radu lebo vela krat ked som bola vzlozitej situacii nasla som tu rady a pochopenie. Takze.. s manzelom mame 9 r . a 7r. dceru, a nakolko sme obaja dost pracovne vytazeni nechodime tak casto na rozne vylety a dovolenky tak ako by sme si zelali, preto sme pre nase dceri naplanovali na buduci vikend vylet do polska do zabavneho parku ze sa prevezieme najeme sa vysantime dame zmrzlinu a pojdeme domov deti sa samozrejme uz velmi tesia. O tomto nasom vylete sme nikomu vramci rodiny nehovorili ale svagrina (muzova sestra) sa nejak dozvedela ze tam ideme a chce nam silou mocou nanutit aby sme zobrali aj jej 6 rocneho syna. A tu nastava ten problem ..svagrinin syn je jedno rozmaznane agresivne a nezvladnutelne dieta ktore sa uz vyse dvoch rokov absolutne nevie vpratat do koze a co moze urobit zle to spravi..svagro ( jeho otec) je stale prec tym padom svagrina je na jeho vychovu sama ale nezvlada ju absolutne to ze je maly rozmaznany by som ešte prekusla ale ta jeho agresivita to je to co ma desi a koli comu sa mu vyhybame hlavne nemam rada ked je s mojimi detmi..( po mladsej dcerke hodil minuly rok kamen kebyze sa neuhne trafi ju do spankov a uz by tu mozno nebola)..no a teraz vola svagrina mojmu muzovi ze pocula ze ideme do toho zabavneho parku a ze ich maly tam velmi chce ist ze aby sme ho zobrali zo sebou ze daju aj peniaze na cestu a vstupne samozrejme..moj muz hned videl moj vydeseny a odmietav vyraz ako s nou volal lebo som samozrejme pocula v telefone co rozprava tak povedal ze to preberie somnou a ešte jej zavola..povedala som muzovi ze v ziadnom pripade neberiem synovca s nami to radsej zrusim cely vylet..to pocula mlasia dcerka ktora hned zacala plakat ze preco nikam nejdeme ked sme to slubili..ze ona sa uz tesi aj v ksole povedala spoluziakom ze tam ide ..samozrejme ja nemam srdce ten vylet zrusim koli mojim detom ale rozhodne tam toho maleho...s nami neberiem ja si chcem na vylete oddychnut a uzit si ho a nie tam behat za rozmaznanym nezvladatelnym deckom ( ano ja viem ze to znie kruto ze takto pisem o dietati ale keby ste ho poznali mozno by ste pouzili aj tvrdsie slova)..tak som sa to chopila ja zavolala som svagrinej a vysvetlila ze nech sa na nas nehnevaju ale ja jej maleho s nami neberiem lebo viem aky je a bojim sa aby sa mu nieco nestalo a nezoberiem si to na zodpovednost..na to spustila svagrina ze akoze co ona ma teraz robit ze ona mu to uz slubilaj ze on sa tam uz tesi a ze predsa aj oni zobrali na vylet nasu starsiu ked bola v jeho veku do ZOO..hovorim ano ale moja dcera je aj bola kludne poslusne dieta ( co aj svagrina po vylete zo zoo potvrdila ze mala bola velmi dobra ani nevedela ze tam je)..ale nech sa pozrie ako sa sprava jej syn ze ho uz takmer nikam ani na navstevu nemoze zobrat lebo vsade vseetko nici rozbija druhe deti navadza na zle alebo im ublizuje.su nanho staznosti aj v skolke aj na kruzku kam ho prihlasili sa stazuju ze sa sprava agresivne a neposlucha tak mi svagrina zahlasila ze teda mam ist ja knim a vysvetlit jej synovi ze nikam nejde ze ona si pocka kym pridem a je zvedava ako mu to vysvtlim...

Strana
z5
bg92
16. jún 2025

nenchaj sa manipulovat takou hlupou a bezohladnou osobou. povedala by som jej ze za komunikaciu so svojim synom je zodpovedna ona a ty mu nemas co vysvetlovat. telefon by som jej do navratu z vyletu nedvihla.

mirus11
16. jún 2025

Veru ani ja by som takéto dieťa nezobrala,keď idete niekde ako rodina,tak choďte,a ďalšieho si myslím nepotrebujete.A pokiaľ je ten chlapček taký agresívny,tak by som jej povedala,že nech sa nehnevá,ale nech oni ako jeho rodičia nech ho zoberú na takýto výlet.A keď by sa priečinka,tak by som ju poprosila,nech ti vysvetlí,prečo oni ako jeho rodičia s ním nechcu ísť na ten výlet a vám ho chcú hodiť na krky.Normalne by som som jej vysvetlila,že si chcete užiť jeden druhého ako rodina a vie dobre,že aký je jej syn,tak nech sa nehnevá,ale ich syna neberiete.

Strana
z5