icon

Ako riešiť problémy so susedou?

2. jan 2021

Ahojte. Bývam v podnájme so psíkom. Suseda pod nami bola zo začiatku milá, rada sa porozprávala ale čo robí posledné dni je extrém. Najskôr ma obvinila z toho, že ráno o 7 bolo odo mňa z bytu počuť pravidelné búchanie na stenu 😁 bývam sama, zdôrazňujem.
2. O 11 v noci som išla potichu so psom a 2 kamarátmi von, odprevadit ich a vyvenčiť psa. Išli sme potichu po schodoch nakoľko už bolo neskoro, suseda vyletela z dverí s krikom a urazkami, že sa máme ísť zabávať do mesta a mne stihla povedať, že som piča. 🤣
3. Pes keď sa škrabe, búcha labkou do podlahy. Ráno o 4 to urobil tiež samozrejme som ho upozornila nech prestane ale pani suseda už zdola buchala.... Neviem čo robiť, som z nej na prášky. Je to taka stara opustená baba, zvedavá musí mať o všetkom prehľad. Majiteľke sa sťažuje, že chodím vonku o 11 v noci (bol víkend) a pritom chodím do práce 😁 Viem že je mimo, je zvedavá, to je na knihu čo ona navyvádzala... Akurát neviem ako s ňou mam riešiť nejakú konfrontáciu. Nechcem ju poslať niekam, skôr inteligentne uzemnit ale nič mi nenapadá.
Minule mi pes skrabal na dvere v spálni, chápem to ju určite vyrušilo, to beriem ale hneď som ho tíšila a ona mi do 2 sekúnd už klope na dvere..... Pritom pes ani nešteka, nerobí hluk ako ostatné psíky v bytovke, výkaly po ňom zbieram.... Poraďte

Strana
z2
kellypiu
2. jan 2021

joj radost mat takychto susedov, zastavila by som sa za nou a opytala by som sa jej, co jej tak vadi, a ked ma so mnou problem, nech sa odstahuje ona 🙂

zuzudrnda
2. jan 2021

Ahoj. Pisem z vlastnej skusenosti s citlivou p.susedkou, kt.nam povedala, ze nemame vrzgat stolickami v kuchyni, lebo vsetko pocuje. Bolo to par dni po pristahovani. V byte sme este nemali ziaden nabytok. Susedka zila tiez sama. Co nam a tiez nasim podnajomnikom pomohlo, je ukazat volu situaciu riesit. Do kuchyne sme dali behun. Po 22h sme ozaj dodrziavali vecerny klud. Ale ked reagovala neopravnene, pokojne ale dorazne sme upozornili na realne fakty a hlavne ten, ze je v bytovke a nech tam bude ktokolvek, zvuky budu. Ziaden priestor na zbytocne spekulacie. Nas podnajomnici to vyriesili elegantne. Jej klopkanie brali ako zoznamenie sa 😉 Prisli s domacim kolacom sa pozhovarat, co mozu obe strany urobit aby sa im dobre zilo. Neviem ako sa dohodli, ale suseda je spokojna a najomnici tiez. Musim uznat, ze az na precitlivelost zo samoty, je to pomerne mila a inteligentna dama. S takymi sa da zvacsa dohodnut.

mtoth
3. jan 2021

Neda sa mi neodpovedat. Vlastnim byt, pod nim byva presne rovnaky typ susedy. Ked som tam byvala, stavim sa, ze si robila čiarky kolkokrat som isla z a do bytu. Teraz tam mam najomnicku a suseda ju stale s niecim otravuje. Ale zrejme otravuje aj inych susedov, lebo na poslednej schodzi jej jeden sused povedal “ked vam tak na nas vsetko vadi, zbalte si svoje 3 slivky a odstahujte sa do starobinca”😂 skoda, ze to vobec nepomohlo. Treba jej davat len take argumenty co ju daju dole nech stichne.

maj98
5. jan 2021

Skús použiť tie isté zbrane. Ked pôjde po schodoch tak na ňu vybehni že čo tu dupe, alebo keď pôjde vyhodiť smeti tak na ňu nahulakaj že čo o takom čase vyhadzuje smeti. Alebo jej začni len tak v noci trieskať na dvere že nech nechrápe lebo voláš políciu 😂 myslím že po takýchto šokoch by prestala otravovať, nedaj sa!!

nenne27
5. jan 2021

@maj98 toto je inak super napad na takychto psychosov, lebo ignoracia nepomoze, hovorim.z vlastnej skusenosti

Strana
z2