Ako riešiť rodinné problémy s alkoholikom?
Dobrý deň dievčatá chcem aby ste mi poradili .... Čakala som bábätko bola som v 8tt manželova sestra tu má chlapa ktorý snou žije v dome je to alkoholik ktorý berie jej deťom syrotske a hra hazardné hry a prehráva deťom peniaze .... A presne na Silvestra spravil bordel doma veľmi som sa zľakla lebo som spala a zo spánku som stála že čo sa deje na druhý deň som začala krvácať šla som na gyn. A povedala že som potratila gvoli takému to kk.poradte mi čo mám robiť aby som ho stiadial to vyhnala preč lebo pohľad naňho mi to ešte zhoršuje ... Ako mám to urobiť aby jej nezobrali deti keď podám oznámenie že berie im peniaze a manželova sestra otom vie ..... Prepáčte ale nemám sa komu zveriť a aby mi k tomu pomohol Ďakujem
@liliana1997 To, kde žijete s takýmito asociálmi? A prečo myslíš, že tam máš väčšie právomoci ako manželová sestra? Máte to nejako právne podlozené? Ak nie, nájdite si vlastné samostatné bývanie a až potom si robte deti. Ani nevieš, ako dobre sa ti stalo. Radšej si doplň vzdelanie, to ako píšeš je smutné. Čo môže dať dieťaťu pologramotná matka?
Tak oslov sociálku, tam ti poradia ako postupovať. Nie je mi z textu jasné, či je manželova sestra u vás na návšteve, alebo bývate všetci spolu, ak áno, tak choďte bývať sami. A deti sestre nemajú prečo zobrať, ak sa ona o ne dobre stará.
Ano uplne presne preto si potratila
Podľa tej druhej témy ,veď ty si ani nebola tehotná
Je to tvoj dom,ze odtial chces niekoho vyhaňať?
Keď si chceš vymýšľať príbehy nauč sa najprv písať poriadne a logicky.
@januska12323 aj počítať😂
gvoli... ešte napíš gdo, gde a už budeme hádať kto má presne tento slovník
1. 1. si este len isla robit test a na druhy den si uz vedela, ze si tehotna v 8. tyzdni a na treti den uz potrat? Nejaka turbodiagnostika
ok ak ti dr zistila ze si bola tehu a potretila si -moze byt .. neviem sice ako si to postihala vybavit,ale deje sa cokolvek ...kazdopadne by som neriesila sestru a alkoholika ale to ze tam byvas... skor ako si budes robit dalsie dieta pories si vlastne byvanie.. ak toho poriatel nieje schopny nebude ani dobrym otcom a uz vobec nie partnerom ... ono to ma ist vseko po poriadku..svadba byvanie a az potom dieta ... a mat aj co to nasetrene ako rezervu .. nie sup sem sup tam spravim si decka byvam ako niekde v osade a budem ukazovat na druhych,ze za vsetko mozu ...
@liliana1997 preco to neriesi tvoj manzel? Je to jeho sestra
@anonym_5b53dc riešil to ale absolútne si stoho nerobí nič ona je na strane svojho priateľa
@liliana1997 To, kde žijete s takýmito asociálmi? A prečo myslíš, že tam máš väčšie právomoci ako manželová sestra? Máte to nejako právne podlozené? Ak nie, nájdite si vlastné samostatné bývanie a až potom si robte deti. Ani nevieš, ako dobre sa ti stalo. Radšej si doplň vzdelanie, to ako píšeš je smutné. Čo môže dať dieťaťu pologramotná matka?
@anonym_fe6618 Prosím vás to ako môžte posudzovať ľudí podľa písma je to veľmi smutné čo sa mi stalo a vi mi idete písať takéto sprostosti ja mám čo ponúknuť svojim deťom moje deti majú všetko nič im nechýba môj manžel pracuje v Nemecku mám svoje vlastné bývanie ja pracujem .... Takže neriešte ľudí ak ich poriadne nepoznáte
Ano uplne presne preto si potratila
Podľa tej druhej témy ,veď ty si ani nebola tehotná
@minenkaa ale bola som lebo si si robila testi bola som aj na odber krvi 8.1 som bola objednaná na ultrazvuk
@janai1 bola som tehotná bola som aj u gyn tá mi potvrdila tehotenstvo z krvi bola som potom aj na ultrazvuku povedala mi že som v 8tt a 8.1 som mala ďalší poradňu
@januska12323 Nie sú to vymyslene príbehy a nesúdte ľudí podľa písania
ok ak ti dr zistila ze si bola tehu a potretila si -moze byt .. neviem sice ako si to postihala vybavit,ale deje sa cokolvek ...kazdopadne by som neriesila sestru a alkoholika ale to ze tam byvas... skor ako si budes robit dalsie dieta pories si vlastne byvanie.. ak toho poriatel nieje schopny nebude ani dobrym otcom a uz vobec nie partnerom ... ono to ma ist vseko po poriadku..svadba byvanie a az potom dieta ... a mat aj co to nasetrene ako rezervu .. nie sup sem sup tam spravim si decka byvam ako niekde v osade a budem ukazovat na druhych,ze za vsetko mozu ...
@anonym_f1c4e5 Prepáčte ale ja mám svoje bývanie a manžel pracuje v Nemecku a nebývam na osade ..... Je to veľmi smutné ako viete pocenovať ľudí
@anonym_f1c4e5 Prepáčte ale ja mám svoje bývanie a manžel pracuje v Nemecku a nebývam na osade ..... Je to veľmi smutné ako viete pocenovať ľudí
@liliana1997 ludia odpisuju vratane mna len na to,co pises..a nieje nasa vina,ze pises tak nezrozumitelne... ludia nemaju carovnu gulu a nevedia si domysliet co ty chces povedat ak to zle napises.. kazdopadne kasli na pomstu ..sestra cize svagrina si je zdrojom vlastneho stastia-ty s nou mozes maximalne obmedzit kontakt a s nim uz duplom .. pomsta nikoho stastnejsim nespravila
@liliana1997 ludia odpisuju vratane mna len na to,co pises..a nieje nasa vina,ze pises tak nezrozumitelne... ludia nemaju carovnu gulu a nevedia si domysliet co ty chces povedat ak to zle napises.. kazdopadne kasli na pomstu ..sestra cize svagrina si je zdrojom vlastneho stastia-ty s nou mozes maximalne obmedzit kontakt a s nim uz duplom .. pomsta nikoho stastnejsim nespravila
@anonym_f1c4e5 TO je pravda ale je to ťažké premňa žit s človekom pod jednou strechou ktorý to spôsobil
@anonym_f1c4e5 TO je pravda ale je to ťažké premňa žit s človekom pod jednou strechou ktorý to spôsobil
@liliana1997 ved pises ze maa vlastne byvanie tak ake zas spolocne byvanie? ako teda zijete kto kde s kym?? oni su u teba? vyhod ich .. si ty u nich-chod k sebe ... alebo napis cele ake to je a nenechaj ludi si domyslat
@janai1 Áno myslela som si že to bolo biochemické ale aj po Tom krvácaní mi nebolo veľmi dobre tak som zašla za gyn a zobrala mi krv a podľa krvi mi zistila že som tehu takže to nebolo biochemické ale implantačne krvácanie
Prepáč, ale splietaš piate cez deviate.
Za mňa klameš, vymýšlaš si.
@liliana1997 ved pises ze maa vlastne byvanie tak ake zas spolocne byvanie? ako teda zijete kto kde s kym?? oni su u teba? vyhod ich .. si ty u nich-chod k sebe ... alebo napis cele ake to je a nenechaj ludi si domyslat
@anonym_f1c4e5 Máme len spoločnú chodbu alebo ako to nazvať Každá má svoje len spoločnú chodbu máme
Prepáč, ale splietaš piate cez deviate.
Za mňa klameš, vymýšlaš si.
@maca1984 Určite nie som človek ktorý klamať nevie poviem všetko čo mám na jazyku niesom človek ktorý je ticho keď ide o take vážne veci ... Čo by ste robili vy ak by ste prišli o babetko vinou druhého človeka ... Nechcite si to prežiť ... Takže láskavo mi nekomentujte že klamem

@liliana1997 preco to neriesi tvoj manzel? Je to jeho sestra