Ako riešiť situáciu s otravnými deťmi susedov?
Mám 2 deti, skoro 2 ročne a malé bábätko. Ide o to, že deti od susedov sa asi nevedia hrať doma a už len keď otvorím okno a počujú, že ideme von, tak bežia k nám na dvor sa hrať. Ja som z toho už unavená, lebo celý deň obhanam svoje deti a ešte k tomu mám aj svoje zdravotné problémy a ja už nestačím robiť opatrovateľku všetkým dookola zatiaľ čo oni si sedia na terase. Ako by ste citlivo reagovali?
Strašne otrasná doba ze človek nemôže povedať Nie bez toho aby sa práve ten druhy drzan neodul. Neznášam to na úplne každom kto sa oduje pritom on je ten co zere nervy alebo rozkazuje!!!!
Posli ich dopixle!!! A nech sú oduti!!! A vypixluj im aj za mňa!!! Mne fest už lezú takíto drzáci na nervy!!
My momentalne riesime branu, presne kvoli tomuto, a uplne ta chapem ono su to take citlive veci, lebo samozrejme rada idem von na bajk, nech sa pridaju ku nam aj susedia alebo po dohode sa navstivime, ale nie denne, a este ked je von bazen to je podla uplne zle, lebo naozaj sa dietatu nieco stane a ponosia ta po sudoch, potom vsetko prekrutia.. 🤷♀️ ty ak mas svoje dve deti tak asi sa doma nenudis, my to tak tiez mame, a ti co maju jedno si myslia, ze nemam co robit cele dni asi. 😁
Mam niečo podobné za sebou...akurát dieťa 2r sa denne pýtalo ku nam a jeho otec vždy prišiel že ona sa chce hrať...my sme dom iba kupili tak som nechcela byť hneď zla,lenže to bolo denne,vždy keď sme prišli,vždy keď nás zbadali že parkuje,už išli ku nam...nakoniec ,po pol roku,to som už až plakala koli nim že zas prídu,aj 200korenov živého plotu som nasadila,som im povedala ze sa spolu nemôžu hrať každý deň,že mám povinnosti q že určite sa spolu ešte budú hrat len nie každý deň...a pochopili....
Poslala som ich teda domov, uvidíme ako to bude teda ďalej fungovať
Tak to len vydržať kým dorobíte plot. Ak to susedia nepochopili doteraz, už to nepochopia. A len budeš zlá. Bude plot bránku zatvoríš a dovidenia.

Byvame podobne, mame mini plot a velmi „srdecne“ susedstvo. Tiez mam deti v tvojom veku a starsie susedkine deti mi tu skusala posielat. Uplne milo, no jasne som ich poslala domov s vetou „teraz sa tu nemozete hrat, nemozem vas strazit.“ A zopakujem vzdy, ked mi nevyhovuje, ze su tu. Nechapem, ved si dospela, otvor usta a milo ich posli prec