icon

Ako riešiť tehotenstvo s fetujúcim partnerom?

18. apr 2025

Ahojte baby prosím poraďte mi...
Som s priateľom 3roky zistila som včera, že si dáva sem tam extázu tzv koleso priznal sa mi, lebo ako som sa mu pozrela do oči mal úplne veľké zreničky, tak som sa ho spýtala či si niečo "šlahol" a priznal sa, že si dal 2 za sebou to nieje normálne.. prosím vás čo mám robiť, keď to bral ešte predtým ako som otehotnela môže to mať nejaký dopad pre bábo? Som v 10tt môže byť z toho bábo choré?

autor
18. apr 2025

Začal byť aj agresívny, zmeny správania určite to je z toho.

domkakvet
18. apr 2025

Priatelovi dohovor, ze ide byt z neho otec, co vyzaduje zodpovednost a dietatu sa nemuselo nic stat.

autor
18. apr 2025

@domkakvet skúšala som sa mu dohovoriť, ale reagoval agresívne...povedal, že mu nič zakazovať nebudem

autor
18. apr 2025

ze nie som jeho žena len čakám jeho decko a zakazovať mu nebudem nič toto mi povedal a odišiel preč po 2hod sa vrátil

janickacrazy
18. apr 2025

No takého priateľa ti ozaj netreba. Ak môžeš ísť k rodičom, tak by som veru išla, toto nevyzerá dobre. Akurát budeš celé tehotenstvo v strese a to môže mať dopad na bábo.

lev26
18. apr 2025

Tak keď ma takéto správanie nič dobre nečakaj..

bielasovicka
18. apr 2025

No porozmýšľaj, či chceš zostať a mat ešte aj dieťa s takým chlapom. 🤔

olimuc
18. apr 2025

Cakas iba jeho decko a ked mas aspon trochu rozumu, tak sa zbalis a vypandnes od neho/ pripadne vyhodis jeho. Alebo chces byt taka pentagonovska rodinka? To by mal byt dost odstrasujuci pripad. On je nezodpovedne individum tak ty maj trochu rozum. Z fetackej familie normalne dieta nevyrastie … tak ked uz si vybrala na h… genofond tak nenic zivot aspon tomu dietatu, aby videlo fotrà na kasu … alebo si pockas kym dostanes parkrat po hube?

autor
18. apr 2025

@olimuc odišla som ku rodičom keď bol s kamarátom venčiť psa. Doteraz mi nezavolal kde som..

betulinka1
18. apr 2025

Ako dobre. Snad sa uz ani neozve.

autor
19. apr 2025

@betulinka1 Neozval sa stále, úplný nezáujem kde som asi toľko k tomu. Na malé sa tešil a ako berie to svinstvo úplne iné názory, že on sa ešte necíti byť otcom a podobne 😪

martinmmartin
19. apr 2025

Aby ta extaza nebolo piko a tebe povedal ze extaza ako vyhovorka ze tanecna droga lebo to nevyzera az tak zle..... extazu inak moc uz dnes nevidno

earlgrey
19. apr 2025

A za 3 roky si nezistila, že berie drogy? vážne?

janage
19. apr 2025

@earlgrey píše ze je v 10tt. Teda tehotná 2 mesiace. Môže o tom vedieť tak mesiac. Mesiac a pol.
Ďalej píše, že na babo sa tešil a potom prišla zmena. Agresivita reči. Teda zmena správania trvá tak mesiac max.

earlgrey
19. apr 2025

@janage áno a zároveň píše, že KEĎ to bral ešte pred otehotnením....atď. ... jasné, chudáčik posledný mesiac si dal drogy...skôr má absťáky a preto tá agresivita...

betulinka1
19. apr 2025

Naco by ti bol taky chlap a otec dietata? Co nad tym lametujes, ze sa neozval. Ked sa neozve, tak o to lepsie. Nech ti da pokoj. Nejakeho fetaka by som nedavala ani na rodny list.

domkakvet
19. apr 2025

Nie si jeho zena, neciti sa byt otcom, budes sa musiet zariadit sama.

karolinakr
19. apr 2025

ja si myslim, že by to malo dopad, keby to zrovna v sebe mal počas sexu, tak sa modli, možno budeš mat štastie a v krvi nič nemal, ked ste to robili

autor
19. apr 2025

Ďakujem babi za názory 😪🤎 on sa mi priznal, že to bral každý víkend aj keď bol doma si dal len tak a raz si dal až 3 behom večera ževraj..sem tam raz cez týždeň ja som ostala úplne v šoku z toho..neozval sa vôbec, ale aspoň vidím ze mu na mne ani babu nezáleží

kataina
19. apr 2025

držím ti palce, nech ste obaja s maličkým v poriadku, ak si v kontakte s jeho rodinou, povedz im celu pravdu, nesnaž sa ho zachraňovať od drog, never žiadnym slubom (keby nahodou chcel niečo slubovat), nechaj to na nich.
Začni si život zariadovať sama, ako slobodna mamička, potrebuješ pokoj, žiadne stresy.
Máš u rodičov zázemie aj na dlhšie? pracuješ?

autor
19. apr 2025

@kataina Áno samozrejme mam u rodičov zázemie toľko dlho ako budem potrebovať. Máme 2 poschodový rodinný dom a povedali, že mi pomôžu ako sa bude dať.

rozculena
19. apr 2025

neopováž sa k nemu vrátiť,ak by ho napadlo ťa presviedčať.že sa zmení