Ako riešiť úchylné správanie svokra?
Potrebujem poradiť čo máme robiť.
S manželom sme už 15rokov. Bývame u svokrovcov.
Každý máme avoje poschodie . A minulý rok svokor oslávil 60r. Už na oslave sa zdal byť divný, veľmi si ma totiž k sebe tlačil pri tanci na oslave a to nikdy nezvykol robiť. So svokrou sú spolu už 36rokov. Potom po oslave nejaký čas ma čapol po zadku co bolo divnne nikdy si toto nedovolil a bol vždy konzervatívny názor mal vždy že žena keď je vypadá nemá ani hovoriť s cudzími chlapmi atď. .. až sme mu prišli na to,že mi chodí do prádla jak do čistého tak do špinaveho. A vôbec nevieme co robiť a ani ako dlho to robiť. Manžel si to začal všímať a kontrolovať a zamikat. Len ani to ho nezastavilo. Na izbových dverách sú rovnaké kľúče zmenili sme to na fab a manžel a mu to povedal ze o tom vie a nech s tým prestane lebo je to hnus a nechce aby sa rodina rozpadla. Nemáme kam ísť a už vôbec nieje za čo manžel je invalidný a hypotéka v dnešnej dobe ťažko. Najhoršie je ze ja ho nechcem ani vidieť a nechceme aby svokra niečo zistila strašne nám to ublizilo a nevieme ako z tejto situácie von .
@stanusa172 každému sa dobre mudruje, keď to nezažil. Veľmi dobre ti rozumiem, čo sa týka peňazí, my dvaja nezarobíme najmenej a furt je ich málo. A samozrejme, že keď je veľký dom a už tam nie je súrodenec, tak by som zostala v ňom, veď kto vedel, že čo sa stane. Ja zas banujem, že sme tak nezostali s mamou, ale vtedy tam ešte bývali dvaja bratia mladí slobodní....
Asi podľa všetkého, keď máš takúto situáciu, ak nepomôžu zámky, zostáva fakt len jedno...povedať to svokre, zabije ju to nezabije....musíš dačo riešiť , ona si ho zobrala za muža, ty musíš chrániť svoju rodinu.

@stanusa172 "mame dve deti" 😨 ...tak si hlavne na deti davaj pozor, su lahsia korist ako ty...ja by som s takym chlipnikom ani v jednom meste nechcela byt nieto v dome.